3 Ocak 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siz hala stv ile foxun absini mi karşılaştırıyorsunuz yahu stvde yayınlanan dizinin zaten abde en az 2-3 reytinglik dezavantajı var hala neyi konuşuyorsunuz
AB kategorisi gelişmişlerin kategorisi,bazıları diyor ki AB' yurdışındaki izleyiciler diyor,Stv'nin yurdışında kanalı yokmuş,ondan STV'nin AB'si yok diyorlar.:)

Son düzenleme:
Yazdığın mesajları 2 kere oku bundan sonra boş verelim diyorsun hala kışkırtıcı mesaj

Yanlış bir cümle kurmadığıma eminim. Sadece Totale bakıp konuşan sensin. Boş verelim derken diğer arkadaşların ricasıydı yoksa benim için mahsuru yok istediğin kadar konuş.:)

Samanyolu tv ve fox bir tutan mantığa hayranım :D kiraz mevsimi dizisi foxta değilde samanyolunda olsa değil izlemek hemen ön yargıyla yaklaşılırdı onun için pek cevap yazmaya bile değmez @kvp-medya uğraşma devam etsinler ön yargılı konuşmaya.

Şu bir gerçek ki Kiraz Mevsimi yüksek oranda alsa illa kötüleyen bir kitle olacak forumda :) o yüzden artık kötüleyenlere cevap vermeyeceğim benim yerime reytingler cevap verecek )))

Samanyolu TV de TOTAL kanalı Fox da TOTAL kanalı tek farkı Fox'un AB izleyicisi var. STV her daim TOTAL'de güçlü diziler çıkarmıştır STV'nin dizisi zirveyi alınca yok şike var yok cemaatin oyunu falan denmesi bana çok saçma geliyor TNS'den önce de STV TOTAL'de 10 reyting üstü diziler çıkardı. :)

kirazlar olgunlaşmı :F
sungurlar hüloğizme nanik yapmış :F
bbeb çok iyi gitmiş
roman havası idare eder

Immm evet haklısın bizde onu konuşuyorduk.

uploadfromtaptalk1420405382304.jpg

Şu bir gerçek ki Kiraz Mevsimi yüksek oranda alsa illa kötüleyen bir kitle olacak forumda :) o yüzden artık kötüleyenlere cevap vermeyeceğim benim yerime reytingler cevap verecek )))
Aga bu sözün büyük ihtimalle bana ve diğer arkadaşadır. Bu güne kadar izlemediğim hiçbir dizi hakkında olumsuz eleştiri yapmadım yapmam da sadece bu yeni başlayan diziler hakkında tutar veya tutmaz derim. Şimdi sen söyle kiraz mevsimini sungurlarla bir tutmak nasıl oluyor iyi ve kötü anlamda değil biri foxda diğeri çoğu kişinin ön yargıyla baktigi samanyolunda sence bunlar bir mi? Bunları aynı kefeye koymak hangi mantıkta yeri var?

Aga bu sözün büyük ihtimalle bana ve diğer arkadaşadır. Bu güne kadar izlemediğim hiçbir dizi hakkında olumsuz eleştiri yapmadım yapmam da sadece bu yeni başlayan diziler hakkında tutar veya tutmaz derim. Şimdi sen söyle kiraz mevsimini sungurlarla bir tutmak nasıl oluyor iyi ve kötü anlamda değil biri foxda diğeri çoğu kişinin ön yargıyla baktigi samanyolunda sence bunlar bir mi? Bunları aynı kefeye koymak hangi mantıkta yeri var?

Yok bu sözüm sana değil :)) iki diziyi ben bir tutmadım o yüzden bilemem ama sungurlarin cemaat olayları ile yükseldigini ( STV tüm dizileri ) belki konuda yazarlar dedim arkadaş ama yazmadı :))