çok kışkırtıcı mesajlar atıyorsun biraz daha dikkat et
Immm güzel uyarı.
çok kışkırtıcı mesajlar atıyorsun biraz daha dikkat et
neyse ya hala saçmalıyorsunImmm güzel uyarı.Neresinden kışkırdın. Konuşmadın mı sen yada sadece totale bakım bize ahkam kesmedin mi.
![]()
AB kategorisi gelişmişlerin kategorisi,bazıları diyor ki AB' yurdışındaki izleyiciler diyor,Stv'nin yurdışında kanalı yokmuş,ondan STV'nin AB'si yok diyorlar.siz hala stv ile foxun absini mi karşılaştırıyorsunuz yahu stvde yayınlanan dizinin zaten abde en az 2-3 reytinglik dezavantajı var hala neyi konuşuyorsunuz
neyse ya hala saçmalıyorsun
Sungurlarin cemaat gazıyla yükseldiğini itiraf etsen Artık diyorum. )))neyse ya hala saçmalıyorsun
Bence bitirelim konuyu daha da uzayabilir,büyük kavga çıkmasın. @sokak sanati @kvp-medya
Ne kavgası yaa.Olan ortada zaten ama boş vermek konusunda haklısın.
Tartışmayın diyorum,kavga dediğimde söz kavgası.![]()
Kimin uygunsuz konuştuğu belli,hala kışkırtıcı mesajlar yazmaya devam ediyorsunSende şuan çok uygunsuz konuşuyorsun o zaman. Allah'tan şikayet etme gibi bir tehdit aracımda yada huyum yok.![]()
Kimin uygunsuz konuştuğu belli,hala kışkırtıcı mesajlar yazmaya devam ediyorsun
Yazdığın mesajları 2 kere oku bundan sonra boş verelim diyorsun hala kışkırtıcı mesajDediğine uyup boş vereyorum @EFE UYSAL .
Hala saçmalıyorsun derken normal konuştuğunu iddia etme bana.Neyse boş verelim. Oranlar belli zaten tablolar konuşuyor sadece doğru görelim yeter.
![]()
Yazdığın mesajları 2 kere oku bundan sonra boş verelim diyorsun hala kışkırtıcı mesaj
Samanyolu tv ve fox bir tutan mantığa hayranımkiraz mevsimi dizisi foxta değilde samanyolunda olsa değil izlemek hemen ön yargıyla yaklaşılırdı onun için pek cevap yazmaya bile değmez @kvp-medya uğraşma devam etsinler ön yargılı konuşmaya.
Aga bu sözün büyük ihtimalle bana ve diğer arkadaşadır. Bu güne kadar izlemediğim hiçbir dizi hakkında olumsuz eleştiri yapmadım yapmam da sadece bu yeni başlayan diziler hakkında tutar veya tutmaz derim. Şimdi sen söyle kiraz mevsimini sungurlarla bir tutmak nasıl oluyor iyi ve kötü anlamda değil biri foxda diğeri çoğu kişinin ön yargıyla baktigi samanyolunda sence bunlar bir mi? Bunları aynı kefeye koymak hangi mantıkta yeri var?Şu bir gerçek ki Kiraz Mevsimi yüksek oranda alsa illa kötüleyen bir kitle olacak forumdao yüzden artık kötüleyenlere cevap vermeyeceğim benim yerime reytingler cevap verecek )))
Aga bu sözün büyük ihtimalle bana ve diğer arkadaşadır. Bu güne kadar izlemediğim hiçbir dizi hakkında olumsuz eleştiri yapmadım yapmam da sadece bu yeni başlayan diziler hakkında tutar veya tutmaz derim. Şimdi sen söyle kiraz mevsimini sungurlarla bir tutmak nasıl oluyor iyi ve kötü anlamda değil biri foxda diğeri çoğu kişinin ön yargıyla baktigi samanyolunda sence bunlar bir mi? Bunları aynı kefeye koymak hangi mantıkta yeri var?