cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,577
- Puanı
- 1,060
Beyaz'ı çok severim ama oraya katılan her dizi ya da program son bulmuştur.
Onlar batıl inanç.
Beyaz'ı çok severim ama oraya katılan her dizi ya da program son bulmuştur.
Ha orasını biliyoruz canım ben de Beyaz'a gıcık falan mı oluyor dedim. En son A.Ş.K.'ı bitirdi işte. Umarım Arkadaşım Hoşgeldin aksine yükselir.Beyaz'ı çok severim ama oraya katılan her dizi ya da program son bulmuştur.
Beyaz Türkiye'de komedi safhasında tek geçtiğim isimdir. Tolga Çevik de gayet iyidir ama Beyaz'ın yeri ayrıdır.Ha orasını biliyoruz canım ben de Beyaz'a gıcık falan mı oluyor dedim. En son A.Ş.K.'ı bitirdi işte. Umarım Arkadaşım Hoşgeldin aksine yükselir.
Ne güzel. Pişman olmayacaksın. Kahkaha tufanına hazırlan.
Ben de ilk bölümü fazla izleyemedim ama kısa süre sonra izlerim 2.bölümü de dahil olmak üzere.
Anti Beyaz mı denemeyin ben de burdayım Bully ile birleşirim@yakup09 neredesin. Ne güzel birlikte anti Beyaz yapıyorduk bu saatlerde.
Yalnız Karagül 14.07 anlığını gördüğü zaman TNS'de 10,44 , AB grubunda ise 6,88 almış. @Bully
Yalnız şunu unutuyorsun ki sbt Fox'u biraz şişiriyor. Tns'de Fox daha düşük çıkıyor. Tns de Star'ı seviyor. Sbt'de neyse tns'de de öyle çıkar merak etme.Yalnız Karagül 14.07 anlığını gördüğü zaman TNS'de 10,44 , AB grubunda ise 6,88 almış. @Bully
Valla siz bence totalde 11 AB grubunda 12 alacak.Yarin biz daha yüksek aliriz o kesin
Hadi canım.Medcezir yayın hayatının en yüksek anlıklarlarına ulaştı
Bakayım nasılmış vücudu googledan.Vücut.