3 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Yabancı Sinema
Uzay Yolu Star`da başladı 23.27

Karagül yayınlanmıştı zaten trk başına ama yine aynı oranı almıştı.

Medcezirin yükselmesindr tek Karagül değil diğer dizilerin dr payı var. Hele A/B'de uçabilir. Yalan Dünya da yok. :)
Karagül'ü çok büyütüyorlar işte. :D Medcezir yarın totalde 11, ab'de 13 alacak bence hadi bakalım. :)

Karagül zaten her hafta belli bir kısmında tamamen yalnız kalıyor. 18 - 20 çok abartı gibi geldi bana :)

evet abartılı söyledim ama objektif konuşmak gerekirse aynı durumda olsaydı karagül 16 görebilirdi
senin dediğin sadece bi 15 dk yalnız kalıyo ve pat diye 13-14 r fırlıyo bunu tüm güne kayarsak harbiden 16 görebileceğini düşünüyorum tabi tns de durum farklı olur
o dediğim rakamları ekranda vadi dışında görebilecek bir dizi yok zaten

Medcezir çok güzel bi bölümdü :) Karagül olmayınca bayağı da coşmuş reytinglerde :D Keşke medcezir in günü değişsede bende bakabilsem hiç kaçırmadan :D

evet abartılı söyledim ama objektif konuşmak gerekirse aynı durumda olsaydı karagül 16 görebilirdi
senin dediğin sadece bi 15 dk yalnız kalıyo ve pat diye 13-14 r fırlıyo bunu tüm güne kayarsak harbiden 16 görebileceğini düşünüyorum tabi tns de durum farklı olur
o dediğim rakamları ekranda vadi dışında görebilecek bir dizi yok zaten
16'ya itirazım yok ama fazlası seninde dediğin gibi abartı. :) Aynen :)

ay yapım nedense hiç ara vermiyo çok reyting kaygıları var galiba :D ama haklılar bu zamanda reyting almak zor iş :D
Medcezir 1 kere ara verdi bu sene aga yanılmıyorsam. :D Hem Ay Yapım'ın niye reyting kaygısı olsun ki? Adamlar en başarılı yapım şirketi açık ve net yani. Dizi tutturmakta üstlerine yok. :D

Vay be medcezir ne yapmis oyle sincaplarin erken bitmesini firsat bilmiş :D @mrt-06 saka maka dizi baslamadan once abde 10 diyodumda yarın abde en az 13 alir bu oranlardan sonra

Beyaz 4.42 ile başlamış gayet iyi. Uçacaktır diğer anlıklarda. Tolga Çevik bir gelebilseydi programa. :F

Medcezir gercekten hic beklemedigim kadar iyi gitti. Ben anliklarda 10-11 görecegini düsünüyordum ama 12'yi gectim 14'ü bile gördü. AB dizisi oldugunu göz önünde bulundurarak yarin AB firlar diyorum ama tabi yine hic birsey belli olmaz.

Bu arada herkes bosluk falan demis evet bosluk vardi yani dizi anlaminda bosluk vardi ama yine de baska programlar vardi.
Evet Karagül olsaydi bu anliklari göremezdik ama ne oldu, sonucta gördük dimi?
Karagül bugün olsaydi daha iyi anliklari görür müydü evet belki görebilirdi ama sunu da unutmayalim Medcezir kac haftadir durgun gidiyor ve bugün de fikrimce cok hareket yoktu hatta yine bir durgun bölümdü. Durgunlukta 14 anligi görebiliyorsa diziyi ezmek yerine tebrik etmekte fayda var 😉

Suraya da not gecelim Medcezir icin cok iyi bir tanitim oldu yani izlemeyenler en azindan fikir edinmis oldu. Gelecek hafta normal reytinglere dönülür diyorum ve burada bitiriyorum :D

@Arslan Bey kadar uzamadi yorum ama onu gecemem zaten :A

Karagül kolaj bölümüyle harika gidiyor 😱

Medcezir 14'ü görmüş çok iyi gitmiş bakalım Tns'de kaç alıcak :)

'Karagül' tekrar bölümüyle 5.16 alarak gayet iyi gitmiş. :)