3 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir coşdukça coşmuş 😱 Total 11,70 Ab nerdeyse 14 😱 Karagül'ün yokluğundan bayağı faydalanmış :D Neyse tebrikler , güzel dizi :)

MedCezir uçmuş tebrikler. Tam tahmin ettiğim Oranları almış. :)

Alvin Ve Sincaplar ile Kıyamet Günü çok iyi Oranlar almış tebrikler. :)

Arkadaşım Hosgeldin'in tekrarı çok iyi gitmiş tebrikler yeni bölümde şu ayarda gider Yalan Dünya yerinden gitmesin bence. :) @EveN

Beni Affet ve Arka Sokaklar çok iyi Oranlar almışlar tebrikler. :)

3 BENI AFFET 17:45:55 18:55:05 6,31 23,36 27,02

Gerçek mi bu ne ayak? 😱😱

Huzur Koçanı'nın durumu vahim. :):)

Geçen sene Koçancılar vır vır konuşurdu bu sene Koçancı kalmadı. :F

Son düzenleme:
Beni Affet'in başarısı gerçekten takdire şayan..

Karagül'ü çok büyütüyorlar işte. :D Medcezir yarın totalde 11, ab'de 13 alacak bence hadi bakalım. :)
Ben demiştim. 😎

Medcezir iki grupta da şov yapmış. Ab'de en yüksek dizi reytingine ulaşarak sezonun rekorunu kırdı helal olsun. :D Bakalım geçebilen çıkacak mı? :)

Arkadaşım Hoşgeldin tekrarıyla ab'de 5'i geçerek çok iyi gitmiş.

Beyaz totalde yükselişe geçmiş, ab'de de harika gitmiş. Haftaya ab'de zirveye oynar zaten. :D

Beni Affet neler yapmış öyle? 😱 😱

Show, filmleriyle gününü kurtarmayı başarmış.

Huzur Sokağı biraz yükselmiş gibi. Haftaya düşer ama yeniden.

Rıza baba 6'ya dayanmış. Bugün şov yapacağının belirtileri bunlar. :F

Kanal D haber totalde, Star haber ab'de iyi gitmiş. :)

Görüldüğü üzere Cuma en zor gün ve yapımlar bildiğin bir-birini kemirmiyor resmen yiyor.

Mesela Karadayı olmayınca da O Ses aynı gidiyor ama Medcezir 4-5 reyting birden yükselmiş.

Yalan Dünya olsaydı keşke. :T O da Totalde 5`i, A/B`de 7-8`i geçerdi kesin. :T

@mrt-06 Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölümü en az Totalde 5, A/B`de 6 alırdı. Hele en az diyorum. Kanal D`nin bu reytingi alan kaç dizisi var? Tekrarı bile Kanal D`nin totalde en çok izlenen 3. yapımı, A/B`de 2. yapımı olmuş.

O yüzden bu programı PT2`ye koyarak bildiğin harcıyor. Hiç olmazsa Pazartesi yapsaydı... O Ses`in reklamlarında iyice coşardı.

Fatih Portakal'la FOX Ana Haber her cuma olduğu gibi bu cuma da gayet iyi oranlar almış. Pazartesi'den itibaren görün siz Fatih Portakal'ı. :) @xBUGRAx

Esra Erol'la, Deniz Yıldızı ve Karagül (özel) çok iyi gitmişler.. :)

Son düzenleme:
Beni Affet, Medcezir, Arka Sokaklar (tekrar) çok iyi gitmişler, tebrikler. :)

medcezir boşlukta uçuşa geçmiş doğal olarak 8 reyting zor alan dizi 11 i rahat geçmiş :D

Medcezir Total 11 Ab'de 13 reyting alarak haftalık reytinglerde her iki kategoride de lider oldu.
Bir başka dizi geçse Karadayı'mı üzülürdüm ama Medcezir geçince üzüldüğüm söylenemez çünkü Medcezir'ide severek izliyorum.