3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revenge ile intikam aynı şey adam daha bunu bilmiyor ingilizce terk malesef
ben kelime anlamından bahsetmiyorum arapça terk kardeşim...intikama yapılan tüm tebrikler otomatikman okyanus ötesine gider..revengeyi sevmediğimden tebrik falan edemem...çünkü çakmalar aslını yüceltir....:hihi:

İntikamı 2 ye katladık az olmuş bu katlama biraz daha fazla beklerdim yakında çakmayı 5e katlarız
1.si 1 kere yazsan da olur 2.si daha 2 ye ktalmadan 5 hayalleri kurma bence

- - - Ekleme - - -

kaç kezmi? ben mesajlarim goruntulenmiyor diye duşunuyorum. copy past yapiyorum o yuzden.

gereksiz olduğu için ilahi güçler siliyordur

- - - Ekleme - - -

Emre yeter artık gülmekten İçime Polat kaçtı

abooov çok tehlikeli psikolijik bir hastalık bu 1.70 boyunla cıa yı dövdüğünü israili dize getiridiğini hayal ettiriyor insana hemen tedaviye alınmalısın

Emre leo hızımıza yetişemiyor bırak copy paste ile uğraşsın parmaklarımın hızına yetişemez o her türlü

Benim eşim benzerim yoktur arasanda bulamazsın gerçekte çok istiyorsan kim olduğumu görmek gel msnye cam açalım karşılıklı

Destere ilede hiç bi yakından ilişkim yok onun söylediği her söz çömez işi değil orda hayranım ona okadar

ohhhhhhhhhhh....bu revengenin türk tvlerine hızlı girişi aslında hızlıya yaradı birazda....emillye saydırmaktan komedi kültürüm gelişti ha...:hihi:

ne bitlimiymiş lale devri [sm=s16.gif]kış kşı forumu uyuz edecek kış kış

- - - Ekleme - - -

ne bitlimiymiş lale devri [sm=s16.gif]kış kşı forumu uyuz edecek kış kış

Çd nin yazın ödeyemediği faturalar canına tak edince böyle oldu heralde

Destere ilede hiç bi yakından ilişkim yok onun söylediği her söz çömez işi değil orda hayranım ona okadar

zaten takas varken destere snnle yakın ilişkilere girmez ki

- - - Ekleme - - -

Çd nin yazın ödeyemediği faturalar canına tak edince böyle oldu heralde
bit bittir bence ozan admin forumu kapasın bilgisasyarındana rap sabunuyla bir güzel yıkasın sonra biz geri gelriiz

Haftaya İntikam reklamlı yayınlandığında görürüz sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...