3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaşlar iyiçe abartdiniz ya:hihi: Tamam Polat Bereni ezde ama bu kadar çok sayfaya konuşmamiz artik bu kadarida olmaz. Neyse ben ayriliyorum sonuçda benшь gerçek hayatim var ve sanal alemde gerçek hayatdan kaçmam. Sizede artik 4 oçak konusuna gitmenizi tavsiye ederim. 3 oçak geride kaldi ve Berencilerin beklentileri tutmadi maalesef. Kimin kalbini kirdiysan forumda ozur dilerim biraz abarta bilirim ama sizde oyleydiniz. Hepinizin iyi bir insan olduğuna eminim ve her kes tavsiyem forumda duşmanlik yapmamaniz.Ben zaten foruma pek sIkI uğramam. Her kesi sevgiler ve saygilar.

soylediğin her şeye katiliyorum o yuzden başka bir cevap vermiyiçem. Forumda ilk gunlerde ne yalan soyleyim seni sevmesemde şimdi sana saygim buyuk. İyi bir insan olduğunu anladim ama yinede kişkirtiçi mesajlar yazma konusunsa sana rakib olamaz.

dışım gülüyor ama içim kan ağlıyor...bereni kenan doğulu marduğuna kaptırdım.aaaaaaaaaaaa kimden bahsettim acaba...:hihi:

Westin yazdığı kelimelerde leodan farklı değil bereni izliyorlar diye beren ile evlenecek veya onu seviyorlar diye bir şey yok saçmalığın tam daniskası bu West güldüm yani

- - - Ekleme - - -

Bi yorum bu kadar saçma yapılır herhalde D:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...