3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İntikam bitti Vadi yükseldi

İlk bolume gore gayet iyi zaten aman aman bi heycan beklemiyodum, daha dizi karakterlerini tanimadan yuksek temponun olmasi mantiksiz olurdu bence ki gayette iyi bi tempodaydi..3-4 bolume heycan tavan yapar ve reytinglerde yukselir :)

Aynen katılıyorum sana Yakup

Vadi coşmuş bu 15 reklam girmezse 15i rahat geçer

çünkü türkiyede tutması için berenin karşısına güçlü bir kadın çıkarmalılar o yüzden şahikla beğenildi :D
burada da açılacak merak etme burada zaten diğer dizlerine benzemicek bunu bekliyosan izleme baştan duygusu yok mantığı vasr bu dizide bir tek kpeği öldüğünde ağlıyor kızc :D

- - - Ekleme - - -

merak etme sen :d

Olay duygu değil ki. Beren'in performansı gerçekten kötüydü. Ne bileyim İntikam alacak kadın imajını oturtamamış. Adamın tekine bıçak çekiyor ama ne yaptığını kendi de bilmiyor. Biraz daha çalışmalı. Ruh gibiydi sanki, yapmacıktı. :S

Nasil olmaliydi peki neler seni huzursuz etti ?

beren kötü oynadı çok soguk oynuyordu orjinalide sevecen bir kızdı sadece hapisten çıkarken agrasifti.. olaylar daha hızlı akıyordu orjinalde .herkes daha samimi oynuyordu burda herkes soguk. bir iticilik vardı dizide..

Olay duygu değil ki. Beren'in performansı gerçekten kötüydü. Ne bileyim İntikam alacak kadın imajını oturtamamış. Adamın tekine bıçak çekiyor ama ne yaptığını kendi de bilmiyor. Biraz daha çalışmalı. Ruh gibiydi sanki, yapmacıktı. :S

bekle açılacak ileride :D sen ilk bölümden bihterin nelre yapacxağını çözmüşmüydün :D

10 dk önce

AB grubunda Kurtlar Vadisi 13.23 ratingle lider! Zengin Kız Fakir Oğlan 7.96 ratingle 2. sırada! İntikam'ın tekrarı 6.87 ratingle 3.sırada!

Totalde Kurtlar Vadisi 14.01 ratingle lider! İntikam'ın tekrarı 4.96 ratingle 2. sırada! Zengin Kız Fakir Oğlan 4.21 ratingle 3. sırada!

beren kötü oynadı çok soguk oynuyordu orjinalide sevecen bir kızdı sadece hapisten çıkarken agrasifti.. olaylar daha hızlı akıyordu orjinalde .herkes daha samimi oynuyordu burda herkes soguk. bir iticilik vardı dizide..

Ben orjinaline ne baktim nede cok okudum isin heycani kacmasin diye, oyuncu seciminde nejat ve sahikanin kocasi yanlis secim.. Gerisi iyi bence.. Olaylarda aslinda iyiydi.. Herseyden kucuk kucuk tattirdilar.. Bu bence ilerki bolumler icin daha heycan uyandirici.

Totalde 14.85 ratingle
Kurtlar Vadisi lider!6.78
ratingle İntikam'ın tekrar
bölümü 2. sırada! 4.35
ratingle Zengin Kız Fakir
Oğlan 3. sırada

Tns'de İntikam Total 8-9 A/b 9-10 alabilir bence.

10 dk önce

AB grubunda Kurtlar Vadisi 13.23 ratingle lider! Zengin Kız Fakir Oğlan 7.96 ratingle 2. sırada! İntikam'ın tekrarı 6.87 ratingle 3.sırada!

Totalde Kurtlar Vadisi 14.01 ratingle lider! İntikam'ın tekrarı 4.96 ratingle 2. sırada! Zengin Kız Fakir Oğlan 4.21 ratingle 3. sırada!

Bu kisimlarda intikam son reklamdaydi..

arkadaşalr orjinali ile intikamı karşılaştırıp yavaştı sönüktü diyenelre cevap bile vermeyin biri 40 dakika diğer 90 dakika mantığı olan herkes yavaş olanı çözer :D
ayrıca 40 dakikalık işte senaryo ile yürrü oyunculuğa gerek bile yok 90 dakika da iyi oyuncular bulmanız lazım intikam ilk bölümden iyi oyunculuğu gösterdi :D

intikam müth,şti oyunculuklar dörtdörtlük

özellikle şahika karakterine başta eleştirenler hakkını vermiştir muhteşem bir kadın olmuş

beren zaten efsane oyuncu güzelliği ve oyunculuğu kelimelerle anlatılmaz yaşanır :)
o kadar akıcı ve sürükleyiciki bir buçuk saat nasıl geçti anlamadım

gelelim reytinglere ikiye katlayanlar özetiyle yarıştıranlar beren korkusundan kafalarını kuma gömmüş başka hikayelere dalmışlar intikam başlangıcından bitene kadar destan yazdı millete takla atttırdı :))

bu dizi özetli yayınlansın vadi boşluktan reytingde kapamayacak fiyaskoyla final yapacaktır :))

Ben orjinaline ne baktim nede cok okudum isin heycani kacmasin diye, oyuncu seciminde nejat ve sahikanin kocasi yanlis secim.. Gerisi iyi bence.. Olaylarda aslinda iyiydi.. Herseyden kucuk kucuk tattirdilar.. Bu bence ilerki bolumler icin daha heycan uyandirici.

nejat yaş oalrak yanlış seçimdi
kocası yanlış seçim
şahika da yanlış gibiydi ama bölümü onun üzerine yıkmış gibiydiler bencvce çok gösterilemsinde de olabilir iyyidi bekeldiğimden
zaten victorianın zekasını -entrikalrını kim çevirse o iyidir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,177
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil