İlk bolume gore gayet iyi zaten aman aman bi heycan beklemiyodum, daha dizi karakterlerini tanimadan yuksek temponun olmasi mantiksiz olurdu bence ki gayette iyi bi tempodaydi..3-4 bolume heycan tavan yapar ve reytinglerde yukselir![]()
çünkü türkiyede tutması için berenin karşısına güçlü bir kadın çıkarmalılar o yüzden şahikla beğenildi
burada da açılacak merak etme burada zaten diğer dizlerine benzemicek bunu bekliyosan izleme baştan duygusu yok mantığı vasr bu dizide bir tek kpeği öldüğünde ağlıyor kızc
- - - Ekleme - - -
merak etme sen![]()
Nasil olmaliydi peki neler seni huzursuz etti ?
21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 14.04 , 2) KANALD: 5.52 , 3) TRT1: 4.35 , 4) SMNYL TV: 2.73 , 5) STAR: 2.27
Oha vadi napmış öyle 3 katlamış.![]()
Olay duygu değil ki. Beren'in performansı gerçekten kötüydü. Ne bileyim İntikam alacak kadın imajını oturtamamış. Adamın tekine bıçak çekiyor ama ne yaptığını kendi de bilmiyor. Biraz daha çalışmalı. Ruh gibiydi sanki, yapmacıktı. :S
Oha vadi napmış öyle 3 katlamış.![]()
beren kötü oynadı çok soguk oynuyordu orjinalide sevecen bir kızdı sadece hapisten çıkarken agrasifti.. olaylar daha hızlı akıyordu orjinalde .herkes daha samimi oynuyordu burda herkes soguk. bir iticilik vardı dizide..
10 dk önce
AB grubunda Kurtlar Vadisi 13.23 ratingle lider! Zengin Kız Fakir Oğlan 7.96 ratingle 2. sırada! İntikam'ın tekrarı 6.87 ratingle 3.sırada!
Totalde Kurtlar Vadisi 14.01 ratingle lider! İntikam'ın tekrarı 4.96 ratingle 2. sırada! Zengin Kız Fakir Oğlan 4.21 ratingle 3. sırada!
Ben orjinaline ne baktim nede cok okudum isin heycani kacmasin diye, oyuncu seciminde nejat ve sahikanin kocasi yanlis secim.. Gerisi iyi bence.. Olaylarda aslinda iyiydi.. Herseyden kucuk kucuk tattirdilar.. Bu bence ilerki bolumler icin daha heycan uyandirici.