3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vee İntikam bitti.

Diziyi gerçekten beğenen oldu mu?? Berenden dolayı değil gerçekten soruyorum??

Dizi olağanüstü yapmacık ve bayıktı. Uykum geldi valla zor dayandım. :S

Fragmanlarından müthiş olur diye düşünmüştüm. Beklentimi boşa çıkardı. Umarım böyle gitmez...

ilk bölümde karakterleri tanıtmışlar besbelli dahakarakter tanıtımı bile bitmedi üstelik :D

Bir dizinin kaderini ilk 4 bölüm belirler..

- - - Ekleme - - -

Bir dizinin kaderini ilk 4 bölüm belirler..

20 Dakikaya soğuk ve sıkıcı dedim ama İntikam'ın da 20 Dakika'dan aşağı kalır yanı yoktu.

Hiç değilse 20 Dakika oyunculuğun hasını gördük İlker Aksum falan ama İntikamda oyunculuk da göremedim sanki. Berenim olmasa 1 dk bile tahammül edilecek bir dizi değil. :D İsterse 15 reyting alsın dizi ileriki bölümlerde de böyle devam ederse takip edeceğimi sanmıyorum. :S

20 dakikaya soguk diyorduk tuba soguk oynuyor diyorduk intikam daha berbat çıktı resmen kutuplara çevirdi ortalıgı :))) beren berbat ötesi oynuyor nerde orjinalindeki kızın samimiyeti .. üstelik 20 dakikaya göre çok yavaş ve sıkıcı olmuş iki dizi aynı anda oynasa kesinlikle 20 dakikaya bakarım. bu dizinin yüzüne bile bakmam :))

Kendini hürrem zanneden eski kız arkadaşlar yetmiyomuş gibi şimdide <s>#</s>intikam dizisiyle derinler çoğalacak .. (*** twit)

gecenin yorumu bu bence :d

Foxta ne varsa iyi gidiyor starda iyi gidiyor

20 dakikaya soguk diyorduk tuba soguk oynuyor diyorduk intikam daha berbat çıktı resmen kutuplara çevirdi ortalıgı :))) beren berbat ötesi oynuyor nerde orjinalindeki kızın samimiyeti .. üstelik 20 dakikaya göre çok yavaş ve sıkıcı olmuş iki dizi aynı anda oynasa kesinlikle 20 dakikaya bakarım. bu dizinin yüzüne bile bakmam :))

beyazsoy daha birinci bölümü yayınlandı dizinin..

orjinalinde samimiyet mi bulşdun samanlıkta iğnbe aramaya gidiyom ben :D

Imkansız karaoke o zaman çok iyi gidiyo ılginç gerçekten bu yarışmanın bu kadar izlenmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,255
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil