3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oldu ben biu reklam vermedi diyince ustelik 3. Bolumde olmasina ragmen normaldir diyodunuz bahanelere gel 😀d

yav yakup tns gelsin herkez sbt göre yorum yapiyor

farkındamısınız ama zengin kız 6 reytingi geçmis :)))

Yarın TNS'de herşey daha farklı olabilir

22'den sonra beren bitiyo zaten polat tek basina tango yapar pistte 😀d

sana hiç bişey demicem banane berenden vadide ki asıl show o saatte başlıyor vadiyemi sordular 22:00 de bitirin diye 😀d
neyse başladı ben kaçar yarınki farktan sonra bi yerlere kaybolmayın hahaha :d

arkadaslar simdiden uyardım ister çosun ister bekleyin TNS beklemekten baska çaremiz yok sbt yüksek tnsde düsük çıkıyor en az 2 3 poan oynuyor kanald

Biliyoruz zaten mahoni tns'de farki cikicagini sadece suan oyle sayfa dolduruyoz, sbt'nin saibelerini iyi biliriz biz merK etme sen :)

Beren Saat de birazdan olur TT

süperdi ilk bölümden perşembeye rekabet getirecek gibi bunu sbt ye falan değil konuya bakarak söylüyorum :d kalite de geitrdi foruma admin bizzat inceliyor mesajları aynen agaalrdan kurtulucaz gibi :d

açıkça ve tarafsız olarak söylüyorum tarafsız olduggumu herkes bilir :))))) 20 dakika intikama göre daha iyi ve zekice yazılmış bir diziydi en azında bir kişide olsa iyi oyunculuk vardı insanı sürüklüyordu bu dizide sıkıldıkça sıkılıyor 30 dakikalık diziyi 90 dakikada çekerlerse insan sıkılmasında ne yapsın

tt olan nejat var ayrıca şu an revenge diye tweet atanlar da intikam içn atıyor :d
diğer dizlerle karşılaştırmam bile hiçbir diziye ilk bölümden kaliteli süper denemez ilk bölüm tanıtım işidir :D

Cok iyi ve bi icimlik su gibi basladi ve bitti.. Herkez ilk bolumunden ne bekliyor ki? İlk bolume gore baya iyi bi giris yapti.. 2-3 bolume heycan tAvan yapar ve 2 ay'a kalmaz birinci olur bu kadar basit.. :)

Vee İntikam bitti.

Diziyi gerçekten beğenen oldu mu?? Berenden dolayı değil gerçekten soruyorum??

Dizi olağanüstü yapmacık ve bayıktı. Uykum geldi valla zor dayandım. :S

Fragmanlarından müthiş olur diye düşünmüştüm. Beklentimi boşa çıkardı. Umarım böyle gitmez...

aldığım duyumlara göre kayıp şehiri izleyen kadınlar isyanda bune ya ne güzel dizimiz vardı şimdi biz bunu izleyeceğiz diye kanal d yi protesto edip starı açmışlar.. :))))))))))) hafta asıl reytingler az buz belli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...