şehirlerde de var muhafazakar kesim
- - - Ekleme - - -
meltem tv yi açtım bir kere sakallı adam mı var sakalın mı adamı var çözemedim korktum flash tv ye geçtim
bininci mesajı yazmak nasıl bir duygu emre kendini nasıl hissediyorsun mikrofonlara içini dök )
Bininciyi sen yazdın destere
benim mesaj 1001 inci mesaj bini kaçırdım
lale olmus sogan
İnan bana kırsala önem vermeseydi, Şefkat Tepe totalde bu kadar iyi bi oran alamazdı
şefkat teğe en çok reklamı veren program olmuş izleyicisi sağlam diğerleri gibi tırsmıyo acun bbeb in verdiği reklamlara bak
alev alev aşkı alev alev yakmış seni ya da alev aşkı çözemedim şu anbir kırsaldır tutturmuşsunuz ne kırsalı proğrama göre kanala göre oynama yapıyor sbt ..
bir macun tns de 7 alıyor sbt de 8 buçuk bir şevket abi tnsde 4 alıyor sbt de 6 buçuk
burda oranlar doğru orantılı çıkıp inmiş ama iki proğramın aynı kırsala hitap ettiğini düşünüyorsan kırsalla şehir aynı dersin sorun çıkmaz..peki sence iki proğramda kırsalamı hitap ediyor ??
ama bir alev alev tns de 4 buçuk alıyor sbt de 3 burda işler karışıyor kırsal nufusa bağlıyorsunuz farkı oysa alev alev kırsalında çok izleyebileceği dizi hatta macun kırsalda düşük şehirde yüksek çıkması lazım mantıken alev alev de şevket abiyle birlikte kırsalda yüksek çıkması lazım .. ama konunun kırsalla alakası yok o açıdan böyle renkli sonuçlar çıkıyor ortaya ..
sbt de eskiden beri uygulanan bir yöntem var hafta içi trt ye hafta sonu stv ye çalışır sbt ..
En Büyük Şov;
5 adet reklam vermiş 6,8,7,8,14 şeklinde toplamda 43 dk. reklam vermiş
Ben Bilmem Eşim Bilir;
3 adet reklam vermiş 13,12,14 şeklinde toplamda 39 dk. reklam vermiş
Yetenek Sizsiniz Türkiye;
3 adet reklam vermiş 13,14,15 şeklinde toplamda 42 dk. reklam vermiş
Alev Alev;
3 adet reklam vermiş 5,8,7 şeklinde toplamda 20 dk. reklam vermiş
Lale Devri;
5 adet reklam vermiş 13,7,7,14,14 şeklinde toplamda 55 dk. reklam vermiş
Şefkat Tepe;
5 adet reklam vermiş 7,7,8,8,8 şeklinde toplamda 38 dk. reklam vermiş
desterenin gözlüğünü taktın galiba uymamış sana yanlış görüyon
En Büyük Şov;
5 adet reklam vermiş 6,8,7,8,14 şeklinde toplamda 43 dk. reklam vermiş
Ben Bilmem Eşim Bilir;
3 adet reklam vermiş 13,12,14 şeklinde toplamda 39 dk. reklam vermiş
Yetenek Sizsiniz Türkiye;
3 adet reklam vermiş 13,14,15 şeklinde toplamda 42 dk. reklam vermiş
Alev Alev;
3 adet reklam vermiş 5,8,7 şeklinde toplamda 20 dk. reklam vermiş
Lale Devri;
5 adet reklam vermiş 13,7,7,14,14 şeklinde toplamda 55 dk. reklam vermiş
Şefkat Tepe;
5 adet reklam vermiş 7,7,8,8,8 şeklinde toplamda 38 dk. reklam vermiş
desterenin gözlüğünü taktın galiba uymamış sana yanlış görüyon
daha uyku mahmuru o yüzden öyle diyor birzdan ayılır takas sen o zaman yorumlarını gör muhteşemdir
sen heralde uykunu alamadın ya da anlamak istemiyon şefkat tepe 10 oldu mu bitiyo verdiği reklamlara bak lale devri 4 saat sürüyo şefkat tepe 2 7-7-7-8-8-8 şeklinde vermiş reklam bunu diğerleri yapamıyo yapamaz da bak acuna bbeb lale devrine hepsi 13-14 dk lık blok yapmışlar bi şefkat tepe yapmamış açık tablo
yok öyle bişey sen 15 dk da bi reklam verirsen vadi gibi seyirci bişey anlamaz sinirlenir ama 13 dk reklam 45 dk yayın yaparsan coşarsın ama bunlar coşamamış vadi 13 dk da bi reklama giriyo dedemle geçen çok sinirlendik mesela ama yapacak bişey yok vadi 13 dk reklam verse 45 vermese en az 2 reyting artar
yok öyle bişey sen 15 dk da bi reklam verirsen vadi gibi seyirci bişey anlamaz sinirlenir ama 13 dk reklam 45 dk yayın yaparsan coşarsın ama bunlar coşamamış vadi 13 dk da bi reklama giriyo dedemle geçen çok sinirlendik mesela ama yapacak bişey yok vadi 13 dk reklam verse 45 vermese en az 2 reyting artar
- - - Ekleme - - -
ya bırak bu işleri izlediğin şeylere bak tek bir düzgün yapım var karadayı gerisi çöp bu kadar kalitesiz ve saçma yapımları izleyen birinin şefkat tepe izlemesi saçmalık olurdu zaten