3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Öyle bir şey yok. A/B'de yüksek çıkan yapımlar genellikle kaliteli yapımlardır. Fatmagüle tecavüz dizisi diyordun ama Fatmagül total dizisiydi. Ancak A/B'de oranları da gayet iyiydi. Mesela Vadi de total dizisi. Ancak kalitesiz demek olmaz. Çünkü, A/B'si 9-10 reyting. Az değil yani

revan kardeş alakası yok ab kalite falan değil yalan dünya kaliteli mi alakası yok ab grubunun ilgisini çekiyo aşırı abartı karakterler my kaliteli uzaktan yakından alakası yok tarihimizi karalayan koskoca cihan imparatorunu uçkuru peşinde koşan biri olarak gösteren bi yapım karı kavgaları ab grubunun ilgisini çekiyo başka da bişey yok :D

revan kardeş alakası yok ab kalite falan değil yalan dünya kaliteli mi alakası yok ab grubunun ilgisini çekiyo aşırı abartı karakterler my kaliteli uzaktan yakından alakası yok tarihimizi karalayan koskoca cihan imparatorunu uçkuru peşinde koşan biri olarak gösteren bi yapım karı kavgaları ab grubunun ilgisini çekiyo başka da bişey yok :D
işlte ab si yüksek her yapıma kötü diyosan sen de sorun vardıer:D

vadiye kalitesiz demek günahtır be sadece son bölümü izlemeniz yeter o kaliyle koy sinemaya o bölümü film olur açık ara :D

revan senn kalite ölçütün yüksek ab orasnıdır takasın totalde izlenmedir bnmki ab nin totalden yüksek olmasıdır kişiye göre değişir:D

Eskiden ben de senin gibi düşünürdüm. Ama sonra hata yaptığımı farkettim. Vadi A/B'de 10, totalde 12 reyting alınca kalitesiz, başka bir dizi totalde 4, A/B'de 6 alıyor diye ona daha kaliteli demek yanlış olur bence. Sonuçta Vadinin A/B'si totalden düşük olsa da diğer diziyi A/B'de neredeyse ikiye katlamış. Bu yüzden Vadi ondan daha kaliteli oluyor

parlak oğlanların oynaşmalarını izlemekten daha iyidir :))

Eskiden ben de senin gibi düşünürdüm. Ancak Vadi A/B'de 10, totalde 12 reyting alınca kalitesiz, başka bir dizi totalde 4, A/B'de 6 alıyor diye ona daha kaliteli demek yanlış olur bence. Sonuçta Vadinin A/B'si totalden düşük olsa da diğer diİyi A/B'de neredeyse ikiye katlamış
bm yönteme göre totalin içindeki ab daha az seçiyor bna göre kalitesiz oluyor:D

- - - Ekleme - - -

çünkü ab grubu saçma bi grup ilgisini kalitesiz şeyler çekiyo şefkat tepeyi 3-5 karı koy kavga etsinler bak ab si nasıl artıyo :d

sana göre bu senaryo ve oyunculuk dnee bi olay var dramlar ve dramlardki kadınlar açık ara daha iyi oyunculuk sergiliyor türkiyede:D

yok öyle bişey kalite halkın beğenisidir ab nin kalite olduğuyla ilgili bi kanun yok bişey yok sallama sadece insanların ilgi meselesi kaliteyle alakası yok bu sadece avunmaktır revan kardeş başka bişey değil :D

avunna sensin aklı8n başında insanlşar daha az vadi izliyor diye mızıkçılık yapıyorsun şu an:D

yok öyle bişey kalite halkın beğenisidir ab nin kalite olduğuyla ilgili bi kanun yok bişey yok sallama sadece insanların ilgi meselesi kaliteyle alakası yok bu sadece avunmaktır revan kardeş başka bişey değil :D

Halk Pis Yediliyi de seviyor. O zaman kaliteli mi diyelim Pis Yediliye? Herkesin kalite anlayışı farklıdır

Halk Pis Yediliyi de seviyor. O zaman kaliteli mi diyelim Pis Yediliye? Herkesin kalite anlayışı farklıdır
nereye seviyo aldığı 5 reyting uek bile alıyo onu :d

- - - Ekleme - - -

yav bi video izliyom dünden beri baya güldüm abidin tuncay :d

Herkes izlediği yapımları kaliteli bulur. Ben sadece A/B'si yüksek olan yapımlar genellikle kalitelidir dedim. Genellikle. Bazen yanılmalar olabilir tabii
Ben kalitesiz bulduğum yapımları söyleyeyim: Arka Sokaklar, Ağı Roman, Dilacık, Vadi, Huzur Koçanı, Alev Alev, Alemin Kralı, Hayat Devam Ediyor, Krem, Ustura Kemal, Pis Yedili, Emirin Yolu, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Harem

Kaliteli bulduğum her yapımı da izlemiyorum

Herkes izlediği yapımları kaliteli bulur. Ben sadece A/B'si yüksek olan yapımlar genellikle kalitelidir dedim. Genellikle. Bazen yanılmalar olabilir tabii
Ben kalitesiz bulduğum yapımları söyleyeyim: Arka Sokaklar, Ağı Roman, Dilacık, Vadi, Huzur Koçanı, Alev Alev, Alemin Kralı, Hayat Devam Ediyor, Krem, Ustura Kemal, Pis Yedili, Emirin Yolu, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Harem

dila ile krem i çık listeden sana katılayım revan :)

listede katılmadığım diziler olsa da ilk cümle doğru kimse kaliteli bulmasa izlemez dizisiyi ama rakamlar ortada gerçekleri beğeniler değil rakamlar gösterir;:D

- - - Ekleme - - -

herkese iyi günler ben selena-kvp nin devamı merlii izleyip uyucam tüm gece sınava çalışıp sabah sınava giridim akşam girerim umarım pazar konusuna geçip konu içinde kalırsınız :D