3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

kendini niye olayın dışındaymış gibi gösteriyorsun dün çınara lukunkuyu ayarlayan benmiydim :) laleyi izleyenlerden biride sensin suçu haluka atma :))

se de izle alev alevden daha iyi fotoşokları 😀d:d

- - - Ekleme - - -

SBT`ye artık yavaş-yavaş yer vermezsek iyi olur forumda. Zaten kanallarında, çoğu kişinin de kaale aldığı yok. Tabii Kreys Star`ın, Haluk Fox`un yapımları SBT`de fazla çıkmadığı sürece kaale almıyor.

Anlık olarak bizi bilgilendirse daha iyi olur

bnce tns nin güveninirliğini ölçmek için gerekli:Dayrıca tns kırsala önem vermiyor ama halkın yüzde 25 i kırsalda yaşıyor:D

Tns'nim de Kanal D'ye taktigi kesin..
Ben Bilmem Esim Bilir gayet iyi gidiyor. Sbt ab'de acuna şamarı indirmiş.. :d
tns de ise cok yakininda acunun.. Bbeb 30 dk lik kisa bi ozet verip baslasa suanda ab de acun'u gecmis olacakti..
acun yine kendi iksiriyle burinci olabilmis..
alev alev gayet iyi gitmis. Dizi bu reytinglerle kendini iyi gorurur.
lale devrinde bu gidisle laleler kopup saplari kalicak :d dizi her hafta dususe gecicek bence.
sefkat tepe yine kotu almis.sbt'nin ayarindan arinmis hali tns rakamlari :)
umutsuzun ozeti de orta karar gitmis.

bazı aileler deil sbt de yüksek çıkmasını nedeni bu sbt ailelere daha çok yer veriyor :Dayrıca çocukların izlediği ben10 de bile şiddet var ya da karşı cinsten hoşlanma:D

sbyt nin bir ayarı yok. sbtde kafasına göre denek yerleştirmiş.. bugün ne giysemin bol dekolteli galası geçen sene 8 reyting almıştı :))) pek aileye uygun değil sanırım..

3 Yıldır Lale Devrinin özeti ile Yeni Bölümünü ayıramıyorum. Dizi 19.45`te başlayıp 00.00`da bitiyor. Resmen PT1`i, PT2`si kalmadan kanal Lale Tv oluyor o saatte :D

Kreys cidden güldürdün. Büyük Risk de özet vermiyor. 3 dakikasını bölüp ilk 5`e giriyor. Ona "Helal Olsun, bölsün tabii" diyorsun da, BBEB bölünse neden bölünüyor diye soru mu soracaksın? Biraz objektif ol!

BBEB en iyisini yapiyor, hiç bölmüyor programi. Büyük Risk programin 4 dakikasini bölüp iyi reyting almayi çalisiyor.

tek mesaj yapıyoruz forumdan Allah razı olsun çift mesaj basıyor, hemde yanyanada değil ayrı ayrı :))

buldum gala afk den sonra yayınlanmış yani 23.15 ten sonra yani çocukalrı etkilemiyor aile kapsamına girmez bakınız:31 arakık2011 sonuçları:D

- - - Ekleme - - -

3 Yıldır Lale Devrinin özeti ile Yeni Bölümünü ayıramıyorum. Dizi 19.45`te başlayıp 00.00`da bitiyor. Resmen PT1`i, PT2`si kalmadan kanal Lale Tv oluyor o saatte :D

elde tutan iş olmayınca böyle oluyor :D ama dizinin kitlesi sağlam 4 saat boyunca bırakmıyolar:D

se de izle alev alevden daha iyi fotoşokları 😀d:d

- - - Ekleme - - -

bnce tns nin güveninirliğini ölçmek için gerekli:Dayrıca tns kırsala önem vermiyor ama halkın yüzde 25 i kırsalda yaşıyor:D
SBT`nin güvenirliğini neyle ölçeceğiz o zaman? TNS şu anda SBT`den 1000 kat daha güvenilir. TNS gelir gelmez SBT`de Trt dizileri yükseldi. Seksenler 10u gördü, Zengin Kız Fakir Oğlan 7ye tırmandı, AVrupa Avrupa 4e çıktı. Bundan sonra Trt`de başlayan her dizi de bu reytingi alır demedi demeyin.

Kısacası SBT ile TNS`nin güvenirliğini ölçeceğimize, TNS ile SBT`nin gereksiz olduğunu anlasak daha iyi olur :)

buldum gala afk den sonra yayınlanmış yani 23.15 ten sonra yani çocukalrı etkilemiyor aile kapsamına girmez bakınız:31 arakık2011 sonuçları:D

ne zaman yayınladıgını biliyorum zaten 23den sönce yayınlansa rtük bir güzel evirip çevirdi show tv yi :)))) yani aileler çocukları uyutup istediğini izledi diyon ama cuma günü çocuklar o saate uyuymaz :))))

Lale Devri düsmüs nedense, umarim ilerleyen haftalarda toparlanir.

ne zaman yayınladıgını biliyorum zaten 23den sönce yayınlansa rtük bir güzel evirip çevirdi show tv yi :)))) yani aileler çocukları uyutup istediğini izledi diyon ama cuma günü çocuklar o saate uyuymaz :))))

çocukla genci ayıralım önce 13 yaş altı çocuk üstü gençtir 13 yaş altı o saatte uyumuşlutr:D

- - - Ekleme - - -

SBT`nin güvenirliğini neyle ölçeceğiz o zaman? TNS şu anda SBT`den 1000 kat daha güvenilir. TNS gelir gelmez SBT`de Trt dizileri yükseldi. Seksenler 10u gördü, Zengin Kız Fakir Oğlan 7ye tırmandı, AVrupa Avrupa 4e çıktı. Bundan sonra Trt`de başlayan her dizi de bu reytingi alır demedi demeyin.

Kısacası SBT ile TNS`nin güvenirliğini ölçeceğimize, TNS ile SBT`nin gereksiz olduğunu anlasak daha iyi olur :)

ikisi birbirini çok güzel denetliyor şu an :D ayrıca tns de kırsala gereken önemi veren kadar kalmalı hatta 3.şirket veya eğer agbhala ölçüyorsa paylaşmlı

çocukla genci ayıralım önce 13 yaş altı çocuk üstü gençtir 13 yaş altı o saatte uyumuşlutr:D

- - - Ekleme - - -

ikisi birbirini çok güzel denetliyor şu an :D ayrıca tns de kırsala gereken önemi veren kadar kalmalı hatta 3.şirket veya eğer agbhala ölçüyorsa paylaşmlı
İnan bana kırsala önem vermeseydi, Şefkat Tepe totalde bu kadar iyi bi oran alamazdı