bana yakışmaz oBen carolin diye dusunmustum..gayette yakisirsiniz,belki carolin yakismaz bile yanina.. Ama napcan idare edican artik. bak sana ali kAptanin kirigindan.. Ee daha ne olsun
bana yakışmaz oBen carolin diye dusunmustum..gayette yakisirsiniz,belki carolin yakismaz bile yanina.. Ama napcan idare edican artik. bak sana ali kAptanin kirigindan.. Ee daha ne olsun
imzamı atarım emre hatta imza yetmez buna... tuğramı basarım bu lafa )
Tabi işinize gelince öyle Stvde olsa bu dizi kılıklı saçmalık dünyayı yıkardınız
stv ile ne alakası var olayın stv de olsa farklı işleneceği doğru zaten 10 bölüme biten sıradan iş olurdu
bana yakışmaz o
stv de bu şekilde grçekleri anlatan dizi olsa zaten kaçırmam stv tarihte olanı değil kendi pembe dünyasını bize anlatıyor ..
stv gerçekçi diziler yapmaya başlasın bende seninle izlerim benim kanallara bir alerjim yok proğramları seçerim isterse stv de olsun isterse star da yeterki gerçeğe bağlı kalsın ..
stv de muhteşem tarzı dizi olmaz
stv böyle olsa zaten neler neler derlerdi şimdi ise eleştiri oluyo hemen
koskoca cihan imparatorunu karı kız düşkünü gösteriyolar öyle algı oluşturuyolar al işte örneği burda her ne kadar şaka maka da dese her şaka da bir gerçeklik payı vardır o algı ister istemez oluşuyo yazık diyorum
koskoca cihan imparatorunu karı kız düşkünü gösteriyolar öyle algı oluşturuyolar al işte örneği burda her ne kadar şaka maka da dese her şaka da bir gerçeklik payı vardır o algı ister istemez oluşuyo yazık diyorum
o zaman ben yardimci olamiycam sana. Benden bu kadar. Tamam buyuk bi yildizsin kolay kolay kimseyi kendine yakistirmiyosun anliyoruz tabi sonucta polat'in yerini dolduran sensin ama bu kadarda ustunluk olunmaz ki
mynin sen doğruları anlattığına mı inanıyorsun yani
stv de muhteşem tarzı dizi olmaz
öyle olmazsa farklı türlü eleştirir onu kaldırabilir misiniz tabikide hayır
yılda 8 sevgilisi olan var mı bırak bu işleri my nin tarihle uzaktan yakından alakası yok
Öyle bile olsa art niyetli bir dizi olduğu kesindir osmanlı güzel ve doğru taraflarını anlatacağına ne şekilde anlatılıyor
saydım ya çigdem batur nefise karatay hatice şendil özgü namal bunlar yakışır