3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ben carolin diye dusunmustum..gayette yakisirsiniz,belki carolin yakismaz bile yanina.. Ama napcan idare edican artik. :d bak sana ali kAptanin kirigindan.. Ee daha ne olsun :d
bana yakışmaz o :D

Tabi işinize gelince öyle Stvde olsa bu dizi kılıklı saçmalık dünyayı yıkardınız

stv de bu şekilde grçekleri anlatan dizi olsa zaten kaçırmam stv tarihte olanı değil kendi pembe dünyasını bize anlatıyor ..

stv gerçekçi diziler yapmaya başlasın bende seninle izlerim benim kanallara bir alerjim yok proğramları seçerim isterse stv de olsun isterse star da yeterki gerçeğe bağlı kalsın ..

koskoca cihan imparatorunu karı kız düşkünü gösteriyolar öyle algı oluşturuyolar al işte örneği burda her ne kadar şaka maka da dese her şaka da bir gerçeklik payı vardır o algı ister istemez oluşuyo yazık diyorum

stv de bu şekilde grçekleri anlatan dizi olsa zaten kaçırmam stv tarihte olanı değil kendi pembe dünyasını bize anlatıyor ..

stv gerçekçi diziler yapmaya başlasın bende seninle izlerim benim kanallara bir alerjim yok proğramları seçerim isterse stv de olsun isterse star da yeterki gerçeğe bağlı kalsın ..

mynin sen doğruları anlattığına mı inanıyorsun yani

koskoca cihan imparatorunu karı kız düşkünü gösteriyolar öyle algı oluşturuyolar al işte örneği burda her ne kadar şaka maka da dese her şaka da bir gerçeklik payı vardır o algı ister istemez oluşuyo yazık diyorum

şu andaki alğılama o şekilde oluyor oysa o zamanlar haremdeki yüzlerce kız, kız kolejine gitmiyordu işte padişaha sunuluyordu.. halkta bunu biliyordu ama geleneklere göre harem normal karşılanıyordu .. şimdiki kafa yapımıza göre o zamanı değerlendirirsek padişahı karı kız düşkünü olarak görürüz ama o zamanki şartlara göre değerlendirdiğimizde bu bir osmanlı geleneğidir ..herşeyi zamanına göre düşün şimdiye göre yorum yaparsan karıştırırsın ..

normal bir insanın yılda 8 sevgilisi oluyor koskoca padişahın dizi başından bari(dizide 15 yıllık süre) 8 tane olmuş çok mu hem soyuunu devam ettirmek en önmli olay padişahlar için :D

o zaman ben yardimci olamiycam sana. Benden bu kadar. Tamam buyuk bi yildizsin kolay kolay kimseyi kendine yakistirmiyosun anliyoruz tabi sonucta polat'in yerini dolduran sensin ama bu kadarda ustunluk olunmaz ki :d :d

saydım ya çigdem batur nefise karatay hatice şendil özgü namal bunlar yakışır :D

yılda 8 sevgilisi olan var mı :d bırak bu işleri my nin tarihle uzaktan yakından alakası yok

Öyle bile olsa art niyetli bir dizi olduğu kesindir osmanlı güzel ve doğru taraflarını anlatacağına ne şekilde anlatılıyor

- - - Ekleme - - -

Öyle bile olsa art niyetli bir dizi olduğu kesindir osmanlı güzel ve doğru taraflarını anlatacağına ne şekilde anlatılıyor

aga bırak ya bunlara ne laf anlatıyon boşver rezalet işte ne beklersin

konu perşembe konusunu geçmiş :D tüm vadicilerin perşembe başaramadığını haluk reiz tek başına başarmış helal olsu :D