o kadınla başrol oynamam ben
sana destere ile karşılıklı sahneler o zamano kadınla başrol oynamam ben
Cok gururlanirim..unutma ama bu sozunu,darilirim yoksa heves ettim ilk defa tv den birisi bana el salliycak
O zaman sana polat'in eski kiriklarindan birisini ayarlariz ama sen simdi abime bu ihaneti yapamAm dersin nemelazım..
Umutsuz zirveye oturdu, tekrarı veda'nın yeni bölümünden iyi gidiyor.
zaten 40 yıl yaşıcakmışın fazla ömrün kalmadı
sana destere ile karşılıklı sahneler o zaman
sülüman rolünü versinler bana... 6 ay yeterli benim için )
- - - Ekleme - - -
takasın yeteneği polat rolü için yeterli dedim muhteşemde 28. yardımcı oyuncuyu oynayamaz )
soyadını da söyle başka yakuplarla karışmasın
şuraya bak ya koskoca cihan imparatorunu ne hale getirmişler işte dizinin yapmak istediği de bu hocamız anlatmıştı şimdi daha da iyi anlıyorum
şuraya bak ya koskoca cihan imparatorunu ne hale getirmişler işte dizinin yapmak istediği de bu hocamız anlatmıştı şimdi daha da iyi anlıyorum
- - - Ekleme - - -
muhteşemin en iyi oyuncusu vadide figuranlık yapamaz kendine gel destere
- - - Ekleme - - -
aynen muhtşem herkjkesin harcı değil sülümanlka konuşalım bi zaten sakal taksan tıpkısının aynısı olursun ama haremdekileri performanmsını beğenir mi orasıını bilemem
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
çigdem baturla başrol oynarım mesela veya nefise karatay hatice şendil özgü namal farketmez yani
kimseyi putlaştırmaya gerek yok herkes eleştirilebilri herkes dalga geçilebilir (tabi sıradan olan her insan)
ayrıca biz de dizi ile tarihi ayırt edebilecek seviyedeyiz merak buyurma
Tabi işinize gelince öyle Stvde olsa bu dizi kılıklı saçmalık dünyayı yıkardınız