3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Cakirin yerini dolduran polatt, polat'ın yerini dolduran sansli kisi sen olucan o zaman :d :d

takasın polattan daha iyi oyuncu olduğuna adım gibi eminim iddialıyım hatta bu konuda :))

- - - Ekleme - - -

niye üstüne alınıyon ki yoksa saçmalamakta sınır tanımayanlardan biri olarak mı görüyon kendini :D

tabiki senden ne farkım varki kendimi ayırayım :))

takasın polattan daha iyi oyuncu olduğuna adım gibi eminim iddialıyım hatta bu konuda :))

- - - Ekleme - - -

tabiki senden ne farkım varki kendimi ayırayım :))

oyunculuk olarak bende iyi rol yaparım ama necati şaşmaz türkiye sayılı oyunculardan o kadar olamam

ben üstüme alınmadım alınan sensin :D

seni de sülmaNIN yerine düşünüyolarmış harem işlerinden iyi anlıyomuşun:d

bu rol kaçarmı emre :)) aklımı peynir ekmekle yemedim yeterki bu rolü bana teklif etsinler:) karşılığında ömrümden 20 yılı alsınlar :))

- - - Ekleme - - -

seni de sülmaNIN yerine düşünüyolarmış harem işlerinden iyi anlıyomuşun:d

bu rol kaçarmı emre :)) aklımı peynir ekmekle yemedim yeterki bu rolü bana teklif etsinler:) karşılığında ömrümden 20 yılı alsınlar :))

- - - Ekleme - - -

zaten 40 yıl yaşıcakmışın fazla ömrün kalmadı :d

beyazsoy atv umarim alev alev'i bitirmez. Senin bu konu hakkinda görüs ve fikirlerin ?