polatın yeri az gelir bana doldururum taşar hatta yeriCakirin yerini dolduran polatt, polat'ın yerini dolduran sansli kisi sen olucan o zaman
polatın yeri az gelir bana doldururum taşar hatta yeriCakirin yerini dolduran polatt, polat'ın yerini dolduran sansli kisi sen olucan o zaman
acunla bbeb çok yakın olurlar
eksi 20 ye gelir reytingi )
konuyla alakasız sürüsüyle msjlar var . üstelik bazıları dedim üsütüne nie alındınher zamanki halimiz senin beklentin neydiki çıtayı yüksek koyarsan hayal kırıklığına uğrarsın )
her zamanki halimiz senin beklentin neydiki çıtayı yüksek koyarsan hayal kırıklığına uğrarsın )
Cakirin yerini dolduran polatt, polat'ın yerini dolduran sansli kisi sen olucan o zaman
niye üstüne alınıyon ki yoksa saçmalamakta sınır tanımayanlardan biri olarak mı görüyon kendini
seni de sülmaNIN yerine düşünüyolarmış harem işlerinden iyi anlıyomuşuntakasın polattan daha iyi oyuncu olduğuna adım gibi eminim iddialıyım hatta bu konuda )
- - - Ekleme - - -
tabiki senden ne farkım varki kendimi ayırayım )
polatın yeri az gelir bana doldururum taşar hatta yeri
takasın polattan daha iyi oyuncu olduğuna adım gibi eminim iddialıyım hatta bu konuda )
- - - Ekleme - - -
seni de sülmaNIN yerine düşünüyolarmış harem işlerinden iyi anlıyomuşun
seni de sülmaNIN yerine düşünüyolarmış harem işlerinden iyi anlıyomuşun
Hadi bakalim o zaman..tv'lerde goruruz seni. bi el sallarsin ordan favoriforumum uyelerine
Ak bi tam anlamıyla yükselemedi yahu
zaten 40 yıl yaşıcakmışın fazla ömrün kalmadıbu rol kaçarmı emre ) aklımı peynir ekmekle yemedim yeterki bu rolü bana teklif etsinler karşılığında ömrümden 20 yılı alsınlar )
- - - Ekleme - - -
bu rol kaçarmı emre ) aklımı peynir ekmekle yemedim yeterki bu rolü bana teklif etsinler karşılığında ömrümden 20 yılı alsınlar )
takasın polattan daha iyi oyuncu olduğuna adım gibi eminim iddialıyım hatta bu konuda )
- - - Ekleme - - -
AK kim memet..?
takas'in hurremle bi imkansiz ask filmi cekilse 26'yi zorlar
özellikle sana el sallarım