3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
7.09 , 2) KANALD: 6.59 , 3)
STAR: 3.61 , 4) ATV: 2.96 ,
5) STV: 2.06

Bende ona gıcık oldum, fazla tutmamaları iyi olur. :D

Doktor'un sahneleri de biraz kısaltırlarsa iyi olur, çok konuşmasını sevmiyorum. :)

yapma aga ya doktok müthiş full onu gösterseler yeter valla gülme krizine giriyom karısına gerizekalı mal kafa diyo ya :d :d :d

olmaz öyle bişi :D tarihe aykırı

bugün bir köşe yazarının açıklaması var ya ? orda neden diziye tarihte olmayan karakterler girmiş diye eleştiri vardı firuze üzerinden ..

dizideki renkler bunlar herkes tarih uzmanı kesildi dizide sevmedikleri sahne çıkarsa tarihi yamultuyorlar diye fryatfigan ediyorlar ..

bu açıdan ben dizide nigarla rüstemin evlendirilmesinde ve mihrimahında mimar sinanla evlenmesinden yanayım bakalım bu sefer ne diyecekler :)

haluk gidince fox yükseldi dedim ona o yokken 1.oluyodu zaten :D

Yarinki Cumartesi reytinglerinde yani.. Krem birinci olamaz maalesef ama bir mucize yapabilir tabii ki.. Masallar bir varmis bir yokmus diye baslar, vardim yok oluyorum!

KREMİN kendisi mucize macuna ve ilkere krem süreriz bir daha birinciliği rüyalarında görürler ..

Fox çok iyi kanal d iyi atv yükselir biraz sonra

- - - Ekleme - - -

Fox çok iyi kanal d iyi atv yükselir biraz sonra

çd aga mesaja cevap vermedin hala niye benim nickle üye oldun? :D

ortam sakinleşti beyazsoyun mesaj yazma zamanı böyle puslu havaları iyi yakalar :))

Fox dizileri çok geç başladıkları ve süre olarak da uzun oldukları için çok geç biterler, şaşıracak bir şey yok. :)

- - - Ekleme - - -

BOşluktan reyting elde ederler aynı zamanda...

Bugünün kazananları şefkat tepe acun ve özellikle ben bilmem eşim bilir oldu