sen pompy'nin senaryolarını okuya okuya gerçeklerle senaryoları karıştırıyosunpompy senaryosu resmen![]()
sen pompy'nin senaryolarını okuya okuya gerçeklerle senaryoları karıştırıyosunpompy senaryosu resmen![]()
yok panpa o dediğin törende en iyi dizi ve en iyi dönem dizisi ödüllerini alan dizi my olduğundan biraz pompişik geldi mesajınsen pompy'nin senaryolarını okuya okuya gerçeklerle senaryoları karıştırıyosun![]()
birinin 1. birinin 14. bölümüGültepe'ye iyi başlamış diyenler KPA'yı yerden yere vurmuş, ilginç
7 reytinglik bir maç vardı ve maç Show'daydı, Show'un Çarşamba günleri etkisiz eleman olduğunu hatırlatalım![]()
Senaryo ÖBGZK'nin kopyası zaten. Bakarsam Ekin Koç için bakarım o diziye yoksa senaryo biraz zorlama.birinin 1. birinin 14. bölümüayrıca çoğu kişi öbgz gibi başlayacağını söyledi
![]()
reaksiyonu görmeden bir şey diyemem kaliteli olucaz diye kss gibi kasarlarsa sonları kötü olurSenaryo ÖBGZK'nin kopyası zaten. Bakarsam Ekin Koç için bakarım o diziye yoksa senaryo biraz zorlama.
İki dizi de maça takımasaydı asıl performanslarını görürdük ama Reaksiyon başlayınca muhtemelen Gültepe'de KPA'da 3-4 reytingde dolanacaklar.
meryemin ayça karşısında ödül alamayıp ağlama triplerine dikkat çekmiştim benyok panpa o dediğin törende en iyi dizi ve en iyi dönem dizisi ödüllerini alan dizi my olduğundan biraz pompişik geldi mesajın![]()
demek erkan petekkaya da okan yalabık ödülü alınca kaçmış hmmm okmeryemin ayça karşısında ödül alamayıp ağlama triplerine dikkat çekmiştim ben![]()
öyle bi durumu görüntülerde görmediğimiz için denilcek pek bi şey yok bencedemek erkan petekkaya da okan yalabık ödülü alınca kaçmış hmmm ok![]()
sen görmemişsindir tabiöyle bi durumu görüntülerde görmediğimiz için denilcek pek bi şey yok bence![]()
sen gördüysen bizimle paylaşırmısın ?sen görmemişsindir tabi![]()
gerek yok pompy senaryosu bozulmasınsen gördüysen bizimle paylaşırmısın ?![]()
senaryonun orijinalliğine değer vermen iyi bi şey tabiigerek yok pompy senaryosu bozulmasın![]()