sen pompy'nin senaryolarını okuya okuya gerçeklerle senaryoları karıştırıyosunpompy senaryosu resmen
sen pompy'nin senaryolarını okuya okuya gerçeklerle senaryoları karıştırıyosunpompy senaryosu resmen
yok panpa o dediğin törende en iyi dizi ve en iyi dönem dizisi ödüllerini alan dizi my olduğundan biraz pompişik geldi mesajınsen pompy'nin senaryolarını okuya okuya gerçeklerle senaryoları karıştırıyosun
birinin 1. birinin 14. bölümü ayrıca çoğu kişi öbgz gibi başlayacağını söylediGültepe'ye iyi başlamış diyenler KPA'yı yerden yere vurmuş, ilginç
7 reytinglik bir maç vardı ve maç Show'daydı, Show'un Çarşamba günleri etkisiz eleman olduğunu hatırlatalım
Senaryo ÖBGZK'nin kopyası zaten. Bakarsam Ekin Koç için bakarım o diziye yoksa senaryo biraz zorlama.birinin 1. birinin 14. bölümü ayrıca çoğu kişi öbgz gibi başlayacağını söyledi
reaksiyonu görmeden bir şey diyemem kaliteli olucaz diye kss gibi kasarlarsa sonları kötü olurSenaryo ÖBGZK'nin kopyası zaten. Bakarsam Ekin Koç için bakarım o diziye yoksa senaryo biraz zorlama.
İki dizi de maça takımasaydı asıl performanslarını görürdük ama Reaksiyon başlayınca muhtemelen Gültepe'de KPA'da 3-4 reytingde dolanacaklar.
meryemin ayça karşısında ödül alamayıp ağlama triplerine dikkat çekmiştim benyok panpa o dediğin törende en iyi dizi ve en iyi dönem dizisi ödüllerini alan dizi my olduğundan biraz pompişik geldi mesajın
demek erkan petekkaya da okan yalabık ödülü alınca kaçmış hmmm okmeryemin ayça karşısında ödül alamayıp ağlama triplerine dikkat çekmiştim ben
öyle bi durumu görüntülerde görmediğimiz için denilcek pek bi şey yok bencedemek erkan petekkaya da okan yalabık ödülü alınca kaçmış hmmm ok
sen görmemişsindir tabiöyle bi durumu görüntülerde görmediğimiz için denilcek pek bi şey yok bence
sen gördüysen bizimle paylaşırmısın ?sen görmemişsindir tabi
gerek yok pompy senaryosu bozulmasınsen gördüysen bizimle paylaşırmısın ?
senaryonun orijinalliğine değer vermen iyi bi şey tabiigerek yok pompy senaryosu bozulmasın