abc 1 yok o konuaAhahahah çevir kazı yanmasınTotal'de geçememesi bir anlam ifade etmez, Ab'de ve ABC1'de geçti KPA. Bu durumda tam tersi olmuş oluyor.
abc 1 yok o konuaAhahahah çevir kazı yanmasınTotal'de geçememesi bir anlam ifade etmez, Ab'de ve ABC1'de geçti KPA. Bu durumda tam tersi olmuş oluyor.
bekleyip görücez reytingli mi değil mi
ayrıca senariste güeniyorum 2-3 kişi ile dizi yürütecek biri değil
Ortalamalara baktık da konuştuk heraldeabc 1 yok o konuaabc1 de dikmen öndedir
yeni başlayacak dizilerin hepsinin tutacağı ne bellikanal d de daha 8 dizi başlayacak o zaman bu dizilerden 6 sı bitecek
totalde dikmen geçmiş konumzuz izlenmeOrtalamalara baktık da konuştuk heraldeYine zortladın melun
Gültepenin tutacağı ne belliyeni başlayacak dizilerin hepsinin tutacağı ne belli
diğerlerine göre daha sağlam oyuncu kadrosu varGültepenin tutacağı ne belli
Yoo konumuz izlenme değilyeni başlayacak dizilerin hepsinin tutacağı ne belli
totalde dikmen geçmiş konumzuz izlenmeizlenme=total zortlayan sen oldun gibi
Güzel köylü var yadiğerlerine göre daha sağlam oyuncu kadrosu varilk bölümü de beğenildi :😉 rakibi kpa ve yılanların öcü çok güçlü değpil rakipleri yani
getirisi derken neyi kastediyonYoo konumuz izlenme değilAnkara'nın Dikmen'i, KPA'yı geçiyor dedin bende 2 grupta KPA daha önde dedim bu da KPA'nın getirisi daha fazla demek
reaksiyon gelecek yerineGüzel köylü var yaKPA ve Yılanların öcünün reyting toplamı eşittir güzel köylü ediyor
Bence star tv güzel köylü ile kpa gültepe ve yılanların öcü dizilerini biraz yıpratmaya çalışıyor ki yerine reaksiyon gelsin ve rahat etsin diye.getirisi derken neyi kastediyon
geçiyor dedim geçiyor iştebelli bir grupta geçiyor dememişim geçiyor demişim
reaksiyon gelecek yerine
güzel köylü total dizisi gültepeyi etkilemez kpa yı az etkilerBence star tv güzel köylü ile kpa gültepe ve yılanların öcü dizilerini biraz yıpratmaya çalışıyor ki yerine reaksiyon gelsin ve rahat etsin diye.
güzel köylü total dizisi gültepeyi etkilemez kpa yı az etkiler
büyük fark ciddengültepe de total ama görmüyor musun
total 3.11 ab 3.04
😱bEN BU KONUYU ŞU AN TERK EDİYORUMfark var saadet var
Kaç gündür AB'si daha yüksek çıkıyor.tv 8 ab kanalı mı 😱
Neyse sayesinde ilk 200'ü de görmüş olduk. Kendini yükseltmek için sadece D grubunu falan da paylaşır yakında.Acun akıllı adam. A/B`yi niye istesin. Total hepsinin toplamı zaten. Totalden bütün yapımlarının çıkartmasını alıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?