3 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Benim Adım Gültepe beklediğimin çok altında reyting almış. Ama Yüksek başlayandan kork derdi @xBUGRAx o nedenle içim rahat.:D Artacak bence kardeşim bile beğenmiş.:F

Kara Para Aşk kaldığı yerden devam edecekmişti ama erken sezonu açtığı için biraz düşüş yaşamış.

Güzel Köylü ise çok şaşırttı beni. Hala zirvede olması baya üzdü.

Güldür Güldür'ün tekrarları çok iyi gidiyor hem Fox hemde Show'da.

O ses Çocuklar iyi artış yaşamış.:)
Edecekmişti? :D

reyting gelmeyince yüksek fiyattan reklam da gelmemiştir sürümünden kazanacakalr demek:A
Bak gerçekten kanal d anticiliği bir tarafa bırakarak konuşuyorum dizi ilk bölümden sevdirmedi kendisini bana baktım dizide çok ekin koç sahnesi vardı tamam çocuğun hayran kitlesi fazla ama kıvançın da fazla ama reyting yok.Dizide selen öztürk ve ayça bingöle ağırlık verilmesi gerekiyordu ama ben ne zaman diziye baksam hep ekin koçu gördüm...
Zaten sosyal medyada da hep ekin olduğu için yazılmış:D

Bak gerçekten kanal d anticiliği bir tarafa bırakarak konuşuyorum dizi ilk bölümden sevdirmedi kendisini bana baktım dizide çok ekin koç sahnesi vardı tamam çocuğun hayran kitlesi fazla ama kıvançın da fazla ama reyting yok.Dizide selen öztürk ve ayça bingöle ağırlık verilmesi gerekiyordu ama ben ne zaman diziye baksam hep ekin koçu gördüm...
Zaten sosyal medyada da hep ekin olduğu için yazılmış:D
neereden nereye atlıyon :F

gültepe sıradan diziler gibi 2-3 isimle yürümeyecek belli umarım doğru kişilerin üstüne gidilir senaryoda:X

Ekrandaki dizilerin %75'inden daha çok izlendi KPA gayet başarılıydı.
%75 i 5 reyting altı mı 😱

neereden nereye atlıyon :F

gültepe sıradan diziler gibi 2-3 isimle yürümeyecek belli umarım doğru kişilerin üstüne gidilir senaryoda:X

%75 i 5 reyting altı mı 😱
Ekinin kız arkadaşı daha iyi birisi olabilirdi olmamış.
Ekine çok rol verilmiş.
Öğretmenler müdür falan vasat.
Ayça Bingölü hiç göremedik.
Sen şimdi dizide sadece 2 3 kişi üzerine olmayacak diyorsun ama bu dizi muhteşem yüzyıl değil canım benim:DValla 5 bile alsa kanal d diziyi pt2 ye koyar:D
Daha başlamamış
1.Urfalıyam Ezelden
2.Bana Hicran De
3.Poyraz
4.Roman Havası
5.Bu Son Olsun
6.Adı Yok
7.Beş Arkadaş dizileri var:D
Yani bu dizi yüksek alamaz 4 5 alsa bile hatta 6 bile alsa pt2 ye atılır:D
Ulan İstanbul ab de 8 alıyorken bile günü değiştirmeler falan konuşuluyor:D

Ekine çok rol verilmiş.
Sen şimdi dizide sadece 2 3 kişi üzerine olmayacak diyorsun ama bu dizi muhteşem yüzyıl değil canım benim:DValla 5 bile alsa kanal d diziyi pt2 ye koyar:D
Daha başlamamış
1.Urfalıyam Ezelden
2.Bana Hicran De
3.Poyraz
4.Roman Havası
5.Bu Son Olsun
6.Adı Yok
öbgz gibi olsa yeter my seviyesineç ıkamsı zaten imkansız:)

Ekine çok rol verilmiş.
Daha başlamamış
1.Urfalıyam Ezelden
2.Bana Hicran De
3.Poyraz
4.Roman Havası
5.Bu Son Olsun
6.Adı Yok

Şeref Meselesi...

Şeref Meselesi...
Bak işte @xemrexxx dediğimi anlamıyor.Bu dizide hep 3 çocuk üzerine kurulmuş senaryo ama ekin koç'a çok rol verilmiş ve bence büyük hata yapıldı.Şimdi bu dizi 5 6 reyting bile alsa kanal d diğer dizilerini denemek zorunda kalacak yani bu dizi pt2 de olacak ve pt2 de düşme ihtimali de var zaten aynı gün 2 dizi yapmaz kanal zarara girer malum reklam da gerekli para için:D
1.Şeref Meselesi
2.Hicran
3.Beş Arkadaş
4.Bu Son Olsun
5.Poyraz
6.Urfalıyam Ezelden
7.Adı Yok
8.Roman Havası
sonra
9.KVP
10.Küçük Ağa
11.Ulan istanbul
12.Güllerin Savaşı
Şimdi bu 4 dizi zaten iyi reyting alan diziler yani 4 gün tamam ama 8 dizi başlayacak yani kanal o 8 diziyi deneyecek illaki...

Bak işte @xemrexxx dediğimi anlamıyor.Bu dizide hep 3 çocuk üzerine kurulmuş senaryo ama ekin koç'a çok rol verilmiş ve bence büyük hata yapıldı.Şimdi bu dizi 5 6 reyting bile alsa kanal d diğer dizilerini denemek zorunda kalacak yani bu dizi pt2 de olacak ve pt2 de düşme ihtimali de var zaten aynı gün 2 dizi yapmaz kanal zarara girer malum reklam da gerekli para için:D
1.Şeref Meselesi
2.Hicran
3.Beş Arkadaş
4.Bu Son Olsun
5.Poyraz
6.Urfalıyam Ezelden
7.Adı Yok
8.Roman Havası
sonra
9.KVP
10.Küçük Ağa
11.Ulan istanbul
12.Güllerin Savaşı
Şimdi bu 4 dizi zaten iyi reyting alan diziler yani 4 gün tamam ama 8 dizi başlayacak yani kanal o 8 diziyi deneyecek illaki...
dizinin daha ilk bölümü herkes tanıtıldı tek tek kimlerin ön plana çıkacağı 3-4 bölüme anca belli olur:)

O aralıkta yayınlanan dizilere de bakınca KPA yine iyi gitmiş görülüyor istersen sağlamasını yapabilirsin aynı yerden :)
gerek yok dikmeni geçemedi dizi :)

dizinin daha ilk bölümü herkes tanıtıldı tek tek kimlerin ön plana çıkacağı 3-4 bölüme anca belli olur:)

Arkadaşım 3 çocuk anlatılacak genel olarak zaten fragmanlarda 1.bölümde falan hep onlar vardı bu çocukların yani 3 kişinin içinden en iyisi olarak ekin gözüküyor başkalarına göre ama zayıf kalmış reytingsiz kişilik yani:D

Arkadaşım 3 çocuk anlatılacak genel olarak zaten fragmanlarda 1.bölümde falan hep onlar vardı bu çocukların yani 3 kişinin içinden en iyisi olarak ekin gözüküyor başkalarına göre ama zayıf kalmış reytingsiz kişilik yani:D
bekleyip görücez reytingli mi değil mi :A

ayrıca senariste güeniyorum 2-3 kişi ile dizi yürütecek biri değil :)

Ahahahah çevir kazı yanmasın :F :F Total'de geçememesi bir anlam ifade etmez, Ab'de ve ABC1'de geçti KPA. Bu durumda tam tersi olmuş oluyor.