abc 1 yok o konua abc1 de dikmen öndedirAhahahah çevir kazı yanmasın Total'de geçememesi bir anlam ifade etmez, Ab'de ve ABC1'de geçti KPA. Bu durumda tam tersi olmuş oluyor.
abc 1 yok o konua abc1 de dikmen öndedirAhahahah çevir kazı yanmasın Total'de geçememesi bir anlam ifade etmez, Ab'de ve ABC1'de geçti KPA. Bu durumda tam tersi olmuş oluyor.
kanal d de daha 8 dizi başlayacak o zaman bu dizilerden 6 sı bitecekbekleyip görücez reytingli mi değil mi
ayrıca senariste güeniyorum 2-3 kişi ile dizi yürütecek biri değil
Ortalamalara baktık da konuştuk heralde Yine zortladın melunabc 1 yok o konua abc1 de dikmen öndedir
yeni başlayacak dizilerin hepsinin tutacağı ne bellikanal d de daha 8 dizi başlayacak o zaman bu dizilerden 6 sı bitecek
totalde dikmen geçmiş konumzuz izlenme izlenme=total zortlayan sen oldun gibiOrtalamalara baktık da konuştuk heralde Yine zortladın melun
Gültepenin tutacağı ne belliyeni başlayacak dizilerin hepsinin tutacağı ne belli
diğerlerine göre daha sağlam oyuncu kadrosu var ilk bölümü de beğenildi :😉 rakibi kpa ve yılanların öcü çok güçlü değpil rakipleri yaniGültepenin tutacağı ne belli
Yoo konumuz izlenme değil Ankara'nın Dikmen'i, KPA'yı geçiyor dedin bende 2 grupta KPA daha önde dedim bu da KPA'nın getirisi daha fazla demekyeni başlayacak dizilerin hepsinin tutacağı ne belli
totalde dikmen geçmiş konumzuz izlenme izlenme=total zortlayan sen oldun gibi
Güzel köylü var yaKPA ve Yılanların öcünün reyting toplamı eşittir güzel köylü ediyordiğerlerine göre daha sağlam oyuncu kadrosu var ilk bölümü de beğenildi :😉 rakibi kpa ve yılanların öcü çok güçlü değpil rakipleri yani
getirisi derken neyi kastediyonYoo konumuz izlenme değil Ankara'nın Dikmen'i, KPA'yı geçiyor dedin bende 2 grupta KPA daha önde dedim bu da KPA'nın getirisi daha fazla demek
reaksiyon gelecek yerineGüzel köylü var yaKPA ve Yılanların öcünün reyting toplamı eşittir güzel köylü ediyor
Bence star tv güzel köylü ile kpa gültepe ve yılanların öcü dizilerini biraz yıpratmaya çalışıyor ki yerine reaksiyon gelsin ve rahat etsin diye.getirisi derken neyi kastediyon
geçiyor dedim geçiyor işte belli bir grupta geçiyor dememişim geçiyor demişim
reaksiyon gelecek yerine
güzel köylü total dizisi gültepeyi etkilemez kpa yı az etkilerBence star tv güzel köylü ile kpa gültepe ve yılanların öcü dizilerini biraz yıpratmaya çalışıyor ki yerine reaksiyon gelsin ve rahat etsin diye.
gültepe de total ama görmüyor musungüzel köylü total dizisi gültepeyi etkilemez kpa yı az etkiler
büyük fark ciddengültepe de total ama görmüyor musun
total 3.11 ab 3.04
😱bEN BU KONUYU ŞU AN TERK EDİYORUMbAYAT ESPRİLERE KARŞIYIMfark var saadet var
Kaç gündür AB'si daha yüksek çıkıyor.tv 8 ab kanalı mı 😱
Neyse sayesinde ilk 200'ü de görmüş olduk. Kendini yükseltmek için sadece D grubunu falan da paylaşır yakında.Acun akıllı adam. A/B`yi niye istesin. Total hepsinin toplamı zaten. Totalden bütün yapımlarının çıkartmasını alıyordur.