3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bu arada zeynep partide cok guzeldi ibreti ailemde ki kiz oldugunu ogrendigimden beri gozume cok guzel gelmeye basladi o dizide hastaydim ben bu kiza

seksenleri izliyorumda gerçekten çok güzel bi dizi
doksanlardan iyi olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum aslında doksanların ilk 4-5 bölümü çok süperdi ama sonra sürekli aynı aşk hikayeleri beni de sıkmaya başladı

Ne demiştim.

Yarın İnşallah TNS de yükselir de, geçen hafta düşer diyenlere güzel bir kahkaha atarım.

Yok efendim maç vardı diye yükseldi, yok bilmem ne. Maç varken dizi mi yükselir, aksine düşer.

Genelde kızlar bana gelir ben gitmem ama Zeynep bana gelmeyeceğine göre… #kereminaski

Güneşi Beklerkenin çekim kalitesi harika gerçekten bir kez daha fakettim.

10 alırsa şaşırma.
Ben de 9 bekliyorum ama hayat bu.
İnşallah alır inşallah. Yarın tns reytinglerini merakla bekliyorum. Kanal D bu diziyi Salı gününden hele ki kendi saatinden çekerse büyük hata eder. Salı gününü tek başına sırtlayacak potansiyelde şuan.

- - - Ekleme - - -

22:15 - 22:30 #sbt#reyting'leri1) KANALD: 9.61 2) TRT1: 4.77 3) STAR: 2.88 4) SMNYL TV: 2.14 5) KANAL7: 1.85

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 9.61 2) TRT1: 4.77 3) STAR: 2.88 4) SMNYL TV: 2.14 5) KANAL7: 1.85

Mükemmel. Bir sonraki anlık 10 kesin.

seksenlerde ergun geri geldi on numara dizi ama salı günü boçs e bakarım güzel değilse izlemem bişey

güneşi beklerken uçmuş bu dizi var ya abartmıyorum bu gidişle vadi harici her diziyi geçecek nerdeyse anlıklara bak oha
biü ve diğer diziler gelince de böyle alırsa bu diziyi kimse tutamaz ama zor tabi onlar gelince