Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tarafsız bir belgesel olsaydı izlerdim ama Beyaz TV'nin bağımsız olmadığını sende biliyorsun.
Halk Tv taraflılığın zirve noktası
Tarafsız bir belgesel olsaydı izlerdim ama Beyaz TV'nin bağımsız olmadığını sende biliyorsun.
çocuklarduymasın post: 1439166' Alıntı:Beyaz Tv yine listeye girmiş
Halk Tv taraflılığın zirve noktası
takas post: 1439175' Alıntı:aga büyük kanallardan birinde olsa zirvede olurdu şu anlıklarda
Öyle programlar olsun bende isterim ama bu program da idare ederHalk TV'yi nerden çıkardın anlamıyorum.
jk
Zaten Türkiye'de tek bir bağımsız kanal yok ne yazık ki, yani gerçekten bağımsız - ne Halk TV gibi CHP'li ne de diğer 515898 kanal gibi AKP'li. Öyle bir kanal yok. Bak, beğenmediğimiz Almanya Başbakanı Merkel Pazar günü ana muhalefet lideriyle televizyonda canlı yayında tartıştı. Böyle programlar isterim! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Bahçeli televizyonda buluşup yüz yüze tartışsınlar. Ama nerde, bizim televizyonlar ancak böyle programlar yayınlasın, yok ismini kim koymuş, yok ne zaman aşık olmuş falan. Türkiye'nin bu konuda daha çok yol katetmesi lazım. İnşallah bir kaç yıl sonra düzelir bu durum, eskisi gibi açık oturumlar falan izleriz.
BAH'ın bugünkü tekrarı cumartesi mi panpa?00:00 - 00:15 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) FOX: 4.49 2) KANALD: 3.4 3) ATV: 2.25
BAH'ın bugünkü tekrarı cumartesi mi panpa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?