3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

beyaz tv listede obaaaaa bilmem anlatabildim mi müthiş bi iş çıkarmışlar ve sunucu ertem şener enfesto

Eğer kanal d güneşi beklerkeni cumartesi günü arka sokakların yerine pt1 e koyarsa arka sokaklardan daha fazla izlenir herkes biliyor ki arka sokakların ab si az.
cumartesi koyarsa daha iyi olur bence.Gerçi kavak yelleride bi ara cumartesideydi reytingleri düşmüştü.Allah sonunu benzetmesin.

Vadi Ocak'ta kanal değiştirebilir çünkü sözleşme uzatması yapmadı.

aga ben vadinin ocakta kanal değiştireceğini sanmam sezon bitmeden bi yere gitmez ama o görüşme kafaları karıştırıyo herşey olabilir ve o kadar haber boşuna çıkmaz o işte bi iş var kokusu er yada geç çıkar

Çocuklar duymasın tatar ramazan reyting cok alacağını sanmiyorum Doksanlar da bence iyi gitmez pt2ye alınır Kapanmadan Kazan da 3 ve Reytingi asamaz kacakta tutmaz

Öyle diyorsun ama önceden değiştirmişti Ocak ayında.
Pana ATV ile sözleşme yapmadı devam ediyor ATV ile tekrar masaya oturursa devam eder ATV'de.

kenan imirzalıoğlu başbakanı anlatıyor adamım benim

cemre03 post: 1439023' Alıntı:
Tamam bence Güneşi Beklerken 2 reytinge düşüp yayından kaldırılacak.
ben öyle birşey demedim ki.Siz 10 reyting alır diyorsunuz ama alamaz.kurtlar vadisi karadayı muhteşem yüzyıl bile 9 10 11 alıyor.ben hangi gün olursa olsun düşer diyorum sadece.Bana tek bir dizi söyle yaz ayında başladıgı reytinglerle yeni sezona devam eden bir tane dizi.

kanal d post: 1439063' Alıntı:
Çocuklar duymasın tatar ramazan reyting cok alacağını sanmiyorum Doksanlar da bence iyi gitmez pt2ye alınır Kapanmadan Kazan da 3 ve Reytingi asamaz kacakta tutmaz

Mesajını kayıt altına aldım.Görecez bakalım )

- - - Ekleme - - -

Kapanmadan Kazan 15 dakika reklam
Ustanın Hikayesine döndüm

Tatar ramazan bence iyi gitmez doksanlar simdiden düşüşte Kapanmadan Kazan 3.4 reyting i asamaz kacak da iyi gitmez milyoner iyi gidebilir belki

- - - Ekleme - - -

Bu daha iyi

Güneşi Beklerken konuyu uçurmuş valla. Kışa da damgasını vuracak bu dizi. Hatta Kanal D'nin en çok izlenen dizisi olmaya bile aday şimdiden.

Yukselisimiz devam ediyor ama oranlar cok düsük