3 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

3 Eylül Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
oh be beni affet bugun 3ü çok rahat geçer dün bi ara tırstım 1.5 falan alıcak diye 2 3 bölüm sonra ilk 5e yerlesicek

Arka Sokaklar iki grupta da zirvede, dizinin total grubunda aldığı reytingler oldukça başarılı ,
Hayatımın Rolü totalde gerilerde kalsa da ab grubunda başarısını sürdürerek 2. olmayı başarmış,
İffet geçen haftaya göre yükselişe geçmiş, dizinin geç saatte başladığını dikkate alırsak aldığı oranlar hiçte fena değil . Kanalın dizi ile ilgili vereceği karar merak konusu.
Wipeout4 iyi oranlar almayı başarmış.
Newyork'ta Beş Minare filmi iki grupta da 3. olarak Atv'yi sevindirmiş.

arka sokaklar totelde iyi bi oran alırken , ab bence iyi sayılmaz diziye göre değilde kanal d ye göre..
new york'ta 5 minare de iyi bi oran almış,
iffet yine aynı kıvamda ne çok yükselmiş ne azalmış. kendi sularında yüzüyo.

Sezonu Arka Sokaklar zirvede açtı. Hayırlı Olsun :D Tebrikler
Hayatımın Rolü ve İffet AB`de iyi, Totalde kötüler
New York`da 5 Minare çok iyi gitmiş
Beni Affet fazla reklam yapılmaması sonucu düşük reyting almış. Yükselecek yavaş-yavaş
Wipe Out 4 Totalde iyi giderken, Şeflerin Duellosu iyice çökmüş

admin nie beni affetle dalga geçionki bugün yükselsinde yarin mütis reytingler aldı yazarsın.!!!!! bukadarda fırsatçı bir yorum olamazdı

admin nie beni affetle dalga geçionki bugün yükselsinde yarin mütis reytingler aldı yazarsın.!!!!! bukadarda fırsatçı bir yorum olamazdı

Sende de hayal kırıklığı yaratmadı mı aldığı sonuçlar?

Bence de yükselecek zamanla ama bugünkü sonuçların hayal kırıklığı yarattığı bir gerçek...

Beni Affet yükselir yavaş yavaş. Domestikler, dizinin başladığını daha fark etmemişlerdir.

Hayatımın Rolü çok garip. Total'de felaket ama a/b'de ben de varım diyor. Yine de O Ses gelince diziyi dehleyeceklerini düşünüyorum. İffet zaten yolcu...(Ama İffet'i O Ses'ten sonra yayınlayabilirler belki.)

Ana Haberler coşmuş ama Star Haber her zamanki gibi geride.

Arka Sokaklar, a/b'de Kanal D için yeterli değil. Fetih ve Karadayı gelince iki grupta da net sarsılacaktır.

Son düzenleme:
Arka Sokaklar sezonu çok iyi açtı totalde 8.69 reyting alarak açık ara zirvenin sahibi oldu , abde yine 5.83 reytinglr zirvede yer aldı , sezonu reytinglerini baya yükselterek açtı.

İffet totalde 2.9 reytingle 12.sırada yer aldı . abde ise 3.14 reytingle 7.sırada yer aldı.

Hayatımın Rolü totalde 2.55 reytingle 15.sırada yer alırken . dizi abde 4.62 reytingle 2.sırada yer aldı.

Leyla İle Mecnun totalde 1.5 reytingle 37.sırada yer aldı , abde 33.sırada yer aldı.