3 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

3 Eylül Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
İffet yavaş yavaş hakettiği gibi yükselmeye başladı inşallah biraz daha yükselir ve yeni sezonda yerini garantiler :)

Arka sokaklar iyi bezdirdi eskisi kadar tat vermiyor rızanin karısıda değismis çatisma sahneleri iyice kötüleşmiş bu sezon bitirilmeli bence

İffet 3 reytinge sevinecek dizi değil hala yetersiz reytingleri. Büyük ihtimalle O Ses Türkiye başlayınca final yapacaktır...

İffet 3 reytinge sevinecek dizi değil hala yetersiz reytingleri. Büyük ihtimalle O Ses Türkiye başlayınca final yapacaktır...
tabikide 3 reytinge sevinecek bir dizi değil ama sbt son zamanlarda öyle düşürmüştü ki nerdeyse 2 reytingin altında kalacaktı şimdi 3 reytingin üzerinde görünce insanın içinde bir umut oluyor abde zaten daha yüksek geliyor yarın iki grupta da ilk 5 içerisinde olacaktır.

tabikide 3 reytinge sevinecek bir dizi değil ama sbt son zamanlarda öyle düşürmüştü ki nerdeyse 2 reytingin altında kalacaktı şimdi 3 reytingin üzerinde görünce insanın içinde bir umut oluyor abde zaten daha yüksek geliyor yarın iki grupta da ilk 5 içerisinde olacaktır.

tns de dahada yukselıcek

S.a arkadaşlar yeni katıldım bugün arka sokkalar muhtemelen 1 olur rakip yok karadayı gelsin 1 olcak

Reyting Tahmin Aralıklarım;

Arka Sokaklar:7.62~8.2
New Yorkta 5 minare:3.30~4.10

Arkadaşlar merhaba. ben de foruma yeni katıldım.
üyeliksiz 6 aydır takip ediyordum ama artık üye olmanın zamanı gelmişti :)