hayret bi şey
Emekli
İnşallah etkilemez senaryo ciddi anlamda toparlanmışken düşmesi çok kötü olurİffet bu bölümde Total grubunda baya bir düşer gibime geliyor, Arka Sokaklar'ın dönüşü onu kötü etkiler, AB'de idare eder.
İnşallah etkilemez senaryo ciddi anlamda toparlanmışken düşmesi çok kötü olurİffet bu bölümde Total grubunda baya bir düşer gibime geliyor, Arka Sokaklar'ın dönüşü onu kötü etkiler, AB'de idare eder.
İffet bu bölümde Total grubunda baya bir düşer gibime geliyor, Arka Sokaklar'ın dönüşü onu kötü etkiler, AB'de idare eder.
Yeni Sezon maalesef çok durgundu, biraz daha heyecanlı bir bölüm beklerdim... Bu hafta ki bölümün fragmanını gördüm çok iyiydi yani en azından geçen haftaya göre öyleydi, Totalden ümitli değilim ama AB'de oranlarını arttırma şansı yüksekİnşallah etkilemez senaryo ciddi anlamda toparlanmışken düşmesi çok kötü olur
İnşallah yaa devam etmeyi hakediyor
Yeni Sezon maalesef çok durgundu, biraz daha heyecanlı bir bölüm beklerdim... Bu hafta ki bölümün fragmanını gördüm çok iyiydi yani en azından geçen haftaya göre öyleydi, Totalden ümitli değilim ama AB'de oranlarını arttırma şansı yüksek
Arada sırada izlerim bende, çokta kötü bir dizi değil. Ama senaryosu aynı Lale Devri gibi çok durgun ve boş... Umarım düzelir bu iki dizinin de senaryoları ve bu sezonu başarılı götürürler.İnşallah yaa devam etmeyi hakediyor
Senarist değişti dizi düzeldi baya
Arada sırada izlerim bende, çokta kötü bir dizi değil. Ama senaryosu aynı Lale Devri gibi çok durgun ve boş... Umarım düzelir bu iki dizinin de senaryoları ve bu sezonu başarılı götürürler.
Hayırlısı, umarım düzelir. Star pek dizilere şans tanımıyor maalesef.Senarist değişti dizi düzeldi baya
- - - Ekleme - - -
22:15 - 22:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.76 , 2) SHOW: 3.47 , 3) FOX: 2.23 , 4) ATV: 2.05 , 5) STV: 1.99
kanalı bu yüzden pek sevmiyorum birde Acun'u aldı
Hayırlısı, umarım düzelir. Star pek dizilere şans tanımıyor maalesef.
Hafta da 2 gün olsaymış Acun süper transfer aslında, ama 3 gün olunca bozuyor. Diziler falan harcanıyorlarkanalı bu yüzden pek sevmiyorum birde Acun'u aldı