bu sezonki kast seçimlerinden sonra mecbur dedim artıkSende Aiden'in sarişin olmadiğini "kabıl et"
Geçen sezonda aynı şeyi diyordun ama son cumleyi söyleyecek kadar umutsuz değildin
bu sezonki kast seçimlerinden sonra mecbur dedim artıkSende Aiden'in sarişin olmadiğini "kabıl et"
Geçen sezonda aynı şeyi diyordun ama son cumleyi söyleyecek kadar umutsuz değildin
7 DK Vadi reklamdaydı zaten o anlık boşluk sayılıyor.bhuv,zkfovar galiba yüzde 50 oy alan başbakan var hangi boşluk lo
tv izleyerek oy mu veriyolar mantığa bak millet siyaset izlemek istemez diğerleri de bitti zaten boşluğun kralı buna rağmen zor 5 almış haftaya 3 e düşerbhuv,zkfovar galiba yüzde 50 oy alan başbakan var hangi boşluk lo
öyle bir yazdın ki gören de intikam vadiyi geçti haftaya vadi intikam alacak sanarhaftaya intikama 10 reyting fark atıcaz bunu kaydedin özetimiz 2 ye katlayacak kaydedin bu mesajımı
bu haftanın acısını haftaya çok fena çıkarıcaz çook
vadi ile intikamın ortak kitlesi yok lo7 DK Vadi reklamdaydı zaten o anlık boşluk sayılıyor.
tv izleyerek oy mu veriyolar mantığa bak millet siyaset izlemek istemez diğerleri de bitti zaten boşluğun kralı buna rağmen zor 5 almış haftaya 3 e düşer)
intikam bizim rakibimiz değil intikamın rakipleri;öyle bir yazdın ki gören de intikam vadiyi geçti haftaya vadi intikam alacak sanar
vadi ile intikamın ortak kitlesi yok lo
Hem intikamla kvp nin kitleleri aynı değil derler ama hem de bu tür yorumlar yazarlar.. Cidden şaşırıyorum..
aynı değil zaten boşluktan alıyo diyoruz yoksa kaç haftasır 4 bile göremiyo nerdeyse yalan mıHem intikamla kvp nin kitleleri aynı değil derler ama hem de bu tür yorumlar yazarlar.. Cidden şaşırıyorum..
hüloğğğ daha nelerintikamın yükselişi şundan da olabilir,doğan drubu yzılı basın ve dergiler bir hafta boyunca beren saatin öpüşmekten dudakları patlamış diye haberler yaptı.herzaman ki taktik reytingler yerde olunca yakında tecavüz sahnesi de yaparlarsa şaşırmam
oha reklamsız mı gitti bi deİntikam 23.01 de bitti! Anlıycağınız boşuktan yararlanma gibi bişey bile olmadı. Geçen haftaya göre 15 dk erken bitti.. Ve galip yüzünden zor toparlandı.. Düşüş bile yaşayabilir!
Hem yeter artık ne bu kaflar diyosun, hem de kışkırtmanın alasını yapıyosun. Bi karar ver?intikamın yükselişi şundan da olabilir,doğan drubu yzılı basın ve dergiler bir hafta boyunca beren saatin öpüşmekten dudakları patlamış diye haberler yaptı.herzaman ki taktik reytingler yerde olunca yakında tecavüz sahnesi de yaparlarsa şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?