3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sende Aiden'in sarişin olmadiğini "kabıl et":X

Geçen sezonda aynı şeyi diyordun ama son cumleyi söyleyecek kadar umutsuz değildin:X
bu sezonki kast seçimlerinden sonra mecbur dedim artık :( diziye ekleme de yok gözüm aramızda kalsın a kayıyor :A

bhuv,zkfo (b) var galiba yüzde 50 oy alan başbakan var hangi boşluk lo :F
tv izleyerek oy mu veriyolar mantığa bak millet siyaset izlemek istemez diğerleri de bitti zaten boşluğun kralı buna rağmen zor 5 almış haftaya 3 e düşer :))

tv izleyerek oy mu veriyolar mantığa bak millet siyaset izlemek istemez diğerleri de bitti zaten boşluğun kralı buna rağmen zor 5 almış haftaya 3 e düşer :))
:D nereden bilgi ediniyor millet adamalr tv de gözükmese kaç oy alacakalr :D ayrıca katılıyorum başbakan izlenmiyor orada ince gönderme yaptım serhat gibi :X

İntikam iyi gitmiş sonunda :D Hafifte olsa bir atış var,dahada artmasını diliyorum.

Hem intikamla kvp nin kitleleri aynı değil derler ama hem de bu tür yorumlar yazarlar.. Cidden şaşırıyorum..

İntikam pt-2'de mi yayınlansa diye düşünmeden edemedim? (b) Yarın yükseleceği kesin ama.:) Bu arada Fatih tekrarıyla başlıyor!

öyle bir yazdın ki gören de intikam vadiyi geçti haftaya vadi intikam alacak sanar :F

vadi ile intikamın ortak kitlesi yok lo :F
intikam bizim rakibimiz değil intikamın rakipleri;
vadinin özeti
zengin kız fakir oğlan
aramız kalsın
bunlar intikamın rakipleridir anlatabildim mi?
benim demek istediğim çok erken başlayıp çok erken bitmesi ve buna rağmen saçma sapan reklam vermesinin dezavatajlarıyla düştük açık ve net şekilde haftaya acısını 200.bölümle çok fena çıkaracaz

Kanal D böyle küçük oyunlarla yükselişe geçmeye çabalayacak kanal mıydı ya... Vay be...

Habersizce Galip Derviş'i yayınladı ne bir fragman ne bir şey. Dizinin izleyicisine kocaman bir saygısızlık. Çok işe yaradı mı TNS'de göreceğiz ama haftaya Vadi normal akışına dönünce yine eskiye dönecek her şey. 1 haftalık yükseliş için yayın akışını tersyüz etti ve bence Kanal D'nin karizmasına yakışmadı bu.

İntikam'ı ufaktan ufaktan PT2'ye geçirme çabaları mı bunlar yoksa 1 haftalık bir şey mi acaba?

intikamın yükselişi şundan da olabilir,doğan drubu yzılı basın ve dergiler bir hafta boyunca beren saatin öpüşmekten dudakları patlamış diye haberler yaptı.herzaman ki taktik reytingler yerde olunca yakında tecavüz sahnesi de yaparlarsa şaşırmam

Hem intikamla kvp nin kitleleri aynı değil derler ama hem de bu tür yorumlar yazarlar.. Cidden şaşırıyorum..
:F derler (süleyman çakır sözü :A ) neyse fatih başlıyor tekrarı intikamı olumsuz etkiler millet intikamdans onra onu görmemek için sonunu izlemez artık :(

İntikam 23.01 de bitti! Anlıycağınız boşuktan yararlanma gibi bişey bile olmadı. Geçen haftaya göre 15 dk erken bitti.. Ve galip yüzünden zor toparlandı.. Düşüş bile yaşayabilir!

intikamın yükselişi şundan da olabilir,doğan drubu yzılı basın ve dergiler bir hafta boyunca beren saatin öpüşmekten dudakları patlamış diye haberler yaptı.herzaman ki taktik reytingler yerde olunca yakında tecavüz sahnesi de yaparlarsa şaşırmam
hüloğğğ daha neler :D tecavüz sahnesi dediğin testere necminin nesrin e yaptığı gibi dinmi?

İntikam 23.01 de bitti! Anlıycağınız boşuktan yararlanma gibi bişey bile olmadı. Geçen haftaya göre 15 dk erken bitti.. Ve galip yüzünden zor toparlandı.. Düşüş bile yaşayabilir!
oha reklamsız mı gitti bi de
vadi 30 dk erken başlamasına 1 saat erken bitmesine rağmen 45 dk reklam verdi be yuhh :d

Hem yeter artık ne bu kaflar diyosun, hem de kışkırtmanın alasını yapıyosun. Bi karar ver?

Fatih, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ilk bölüm tekrarıyla başlıyor! #fatih