WesTxCoasT
Favori Üye
2.sezon 22 bölüm 3.sezon 22 bölüm toplamda 44 bölüm bizde senaryo eksiltilebilir bileocak ayında revengenin 2.sezonu bitiyor 3.sezonla birleşmezse mecbur değişecek biraz
tabi ki süprizlerle dolu mükemmel bir bölüm olacak büyük ihtimal polat alemdar sahalara dönecektir200 bölüme özel bir şeyler yapıcaklar mı ?
bence de öyle olmalı sezon sonuna bağlayıp bitirsinler kanal d birebir uyarlamayı beceremedi gerçi hiçbir abd dizisi birebir uyarlanamaz türkiye şartlarında2.sezon 22 bölüm 3.sezon 22 bölüm toplamda 44 bölüm bizde senaryo eksiltilebilir bile
5 INTIKAM KANAL D 20:51:50 23:17:17 4,23 11,22bizde o erkek olur o değil de nolan ın 2 madigudisi vardı 2.si ne zaman gelecek intikama o da kadın olur zaar
gerçek bu beya
aynen5 INTIKAM KANAL D 20:51:50 23:17:17 4,23 11,22
evet gerçek o )))))))))
kvp belgesel gibi birşey oldu mu hiçtabi ki süprizlerle dolu mükemmel bir bölüm olacak büyük ihtimal polat alemdar sahalara dönecektir
başbakan hazır bekliyomuş hemen yayına girdiler
ben dedim engin altan olacaktı diyeAli karakterini oynayan adama böyle rol verilir mi yaa Koskoca Aiden
Hakan konusuna laf attıysan daha net değil Biliyorsun şirkete biri daha gelecek zaarbence de öyle olmalı sezon sonuna bağlayıp bitirsinler kanal d birebir uyarlamayı beceremedi gerçi hiçbir abd dizisi birebir uyarlanamaz türkiye şartlarında
kanal d sağolsun 45 dk de bir reklam dizinin reytingi iyi mi kötü mü hiç aldırış etmiyorİntikam sezonun en güzel bölümüydü açık ara. Son anlık yükselmiş bu anlıkta 5 bekliyorum.
sanki orjinalindeki gibi adam gelse nolacak yukarıda rtük varHakan konusuna laf attıysan daha net değil Biliyorsun şirkete biri daha gelecek zaar
kvp belgesel gibi birşey oldu mu hiç
my yapmıştı bir ara 🙂
O adamda rol yapamıyor.Tipini illa çok göstermek istiyorsa manken olsun.Mankenden oyuncu oluyorsa oyuncudan da manken olunuru canlı kanıtı olur kötü mü olur? hayır çok iyi olurben dedim engin altan olacaktı diye
bunu kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim vadinin büyüklüğünü izledikten sonra çok daha iyi anladım
bence ayrılacaktır 🙂Umarım Başak Daşman, İntikam dizisinden ayrılmaz..
aiden ın sesi etkileyiciydi türkiye sarışın-etkielyii sesi olan kaç kişi var da o role gelecekO adamda rol yapamıyor.Tipini illa çok göstermek istiyorsa manken olsun.Mankenden oyuncu oluyorsa oyuncudan da manken olunuru canlı kanıtı olur kötü mü olur? hayır çok iyi olur