Vadi'yi beklemiş Belki izlemişlerdir toplucatabi ki süprizlerle dolu mükemmel bir bölüm olacak büyük ihtimal polat alemdar sahalara dönecektir
başbakan hazır bekliyomuş hemen yayına girdiler
Bu bölümü çok beğendim ama Kanal D hevesimizi kırdı yine. Bakalım reklam dönüşü devam edecek mi biraz daha?kanal d sağolsun 45 dk de bir reklam dizinin reytingi iyi mi kötü mü hiç aldırış etmiyor
sanki orjinalindeki gibi adam gelse nolacak yukarıda rtük var
bu arada komple kastettim mesela revenge de ateş ve buz partisi vardı türkiyede öyle parti nerede revenge de lydia gökdelenden düştü bizde leyla villanın 3.katından revenge de seven devils (<3) eşliğinde oldu final sahnesi 3 dk de bitti bizde 10-12 dk ya galip gibi 1 saat olacak birebir gidecekse ya hiç olmayacak
Son anda @beyazsoy tarafından hacklenmiştirkanal d sağolsun 45 dk de bir reklam dizinin reytingi iyi mi kötü mü hiç aldırış etmiyor
sanki orjinalindeki gibi adam gelse nolacak yukarıda rtük var
bu arada komple kastettim mesela revenge de ateş ve buz partisi vardı türkiyede öyle parti nerede revenge de lydia gökdelenden düştü bizde leyla villanın 3.katından revenge de seven devils (<3) eşliğinde oldu final sahnesi 3 dk de bitti bizde 10-12 dk ya galip gibi 1 saat olacak birebir gidecekse ya hiç olmayacak
Aiden çokta ak pakçe sapsari öyle sarı ki mahallede sarı p... diyorlarmişaiden ın sesi etkileyiciydi türkiye sarışın-etkielyii sesi olan kaç kişi var da o role gelecek
espri yapma mümkünseAiden çokta ak pakçe sapsari öyle sarı ki mahallede sarı p... diyorlarmiş
ne alakası varSon anda @beyazsoy tarafından hacklenmiştir
eder zaar ama keşke kısa tutsalar uzayınca olmuyorBu bölümü çok beğendim ama Kanal D hevesimizi kırdı yine. Bakalım reklam dönüşü devam edecek mi biraz daha?
bence ama işte illa orjinali ile birebir gidecek orada 43 dk istediğini yapar adam sen 120 dk çekiyon insan biraz düşünüyorDüşme sahnesini beğendim ama biraz daha dramatik olabilirdi sanki.. @xemrexxx
bölümün etkisi olamaz mıintikamın yükselmesi erkeklerin kumandayı kadınlara bırakması,boşuna heveslenmeyin haftaya yine düşecektir
pek başbakanın sayılmaz 7 dk sı vadinin reklamı 1 dk sı vadi sonrası başbakanınBaşbakan fena izlenmemiş gibi. Öbür anlık daha belirleyici olacak.
vadi 37 geçe bitmedi mi orada vadi de varBaşbakan fena izlenmemiş gibi. Öbür anlık daha belirleyici olacak.
Sende Aiden'in sarişin olmadiğini "kabıl et"espri yapma mümkünse
Geçen sezonda aynı şeyi diyordun ama son cumleyi söyleyecek kadar umutsuz değildinne alakası var
bhuv,zkfo var galiba yüzde 50 oy alan başbakan var hangi boşluk loİntikam boşluğu kullanarak yükseliş yaşamış.