3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Düşme sahnesini beğendim ama biraz daha dramatik olabilirdi sanki.. @xemrexxx

kanal d sağolsun 45 dk de bir reklam dizinin reytingi iyi mi kötü mü hiç aldırış etmiyor :(

sanki orjinalindeki gibi adam gelse nolacak :F yukarıda rtük var :bağır:

bu arada komple kastettim mesela revenge de ateş ve buz partisi (b) vardı türkiyede öyle parti nerede :F revenge de lydia gökdelenden düştü bizde leyla villanın 3.katından revenge de seven devils (<3) eşliğinde oldu final sahnesi 3 dk de bitti bizde 10-12 dk :( ya galip gibi 1 saat olacak birebir gidecekse ya hiç olmayacak
Bu bölümü çok beğendim ama Kanal D hevesimizi kırdı yine. :bağır: Bakalım reklam dönüşü devam edecek mi biraz daha?

kanal d sağolsun 45 dk de bir reklam dizinin reytingi iyi mi kötü mü hiç aldırış etmiyor :(

sanki orjinalindeki gibi adam gelse nolacak :F yukarıda rtük var :bağır:

bu arada komple kastettim mesela revenge de ateş ve buz partisi (b) vardı türkiyede öyle parti nerede :F revenge de lydia gökdelenden düştü bizde leyla villanın 3.katından revenge de seven devils (<3) eşliğinde oldu final sahnesi 3 dk de bitti bizde 10-12 dk :( ya galip gibi 1 saat olacak birebir gidecekse ya hiç olmayacak
Son anda @beyazsoy tarafından hacklenmiştir:F:F

bakalım geçen haftayla arada kaç reytign oynuyo bi hesaplim 2 reytingi geçemz inşallah 10 u geçmemiz lazım

İntikam bu sezon ilk defa 5 gördü :Z Yükselecek dizi inşallah bölümün de etkisi olabilir ama hareketliydi baya. :D

intikamın yükselmesi erkeklerin kumandayı kadınlara bırakması,boşuna heveslenmeyin haftaya yine düşecektir

haftaya intikama 10 reyting fark atıcaz bunu kaydedin özetimiz 2 ye katlayacak kaydedin bu mesajımı
bu haftanın acısını haftaya çok fena çıkarıcaz çook