Netflix 3% - Dizi Yorumları

yorumun bekleniyor hogatha
aa 1.bölümü izledim vlla sırf sana söz verdim diye baktım
@destere

ama benlik durmuyor bu dizi yoğunluğunda bakabileceğim bir dizi değil bana göre ağır bir dizi olmuş
o gittikleri %3 lük dünyada pek ilgimi çekmedi kızların ağzı gözü çmur olmuş pek anlamadım sürekli ağzu yüzü kirlenmiş kızları gösterip duruyor bölüm yaratık falanda yok zaten kendileri benziyor yaratığa
@Harunnn60

Bu dizi senlik değil zaten anlamıştım ilk görüşte
Sana daha hafif diziler kafa yormayacak diziler lazım

sen bizden değilsin bundan sonra bana dizi tavsiye etme

Avcılar kurtlar bahane kızlar şahane
bir @destere sözü
hogathaya kaliteli dizi izlettiremedik o da senin gibi nerde pis bir dizi var onu izliyor

tüm sezonu bitirmen lazımdı tek bölümle gönül alma olmuyor
haha aa hosuma gitse bitirirdim ama hiç benlik değil cnm

o veletlerin dizisine , legioana sen dedinde bitirdim yine senin dedğin ıron fistide bitiricem oda yarımda kaldı

haha aa hosuma gitse bitirirdim ama hiç benlik değil cnm

o veletlerin dizisine , legioana sen dedinde bitirdim yine senin dedğin ıron fistide bitiricem oda yarımda kaldı
bitirmedin değilmi iron fist i dediklerimden en pisleri bitiryorsun güzelleri kalıyor amrecan gods u izle bari
bak onu @Harunnn60 öve öve bitiremiyor

1x7. Bölüm

heyecanlı bir bölümdü michelle den iyi bir ajan olmaz fazla heyecan yapıyor

ezekiel i öldürmek için bardağa zehir koyan michelle ezekiel yerine sezar ın ölmesine neden oldu .. bardağa zehir koyuşundaki yeteneği soğukkanlı davranmakta pek gösteremedi , rafael ondan daha soğukkanlı biri...
michele in ne işler çevirdiğini anladığı halde aline den kurtulmak isteyen ezekiel ve yardımcısı casia, suçu aline e atıp onu safdışı ederek şimdilik planlarında başarıya ulaştılar gibi, bakalım michelle nasıl kurtulacak ?

@Çiğdem- hangi bölümde kalmıştın

1x8. Bölüm
Sezon finali

güzel ama karışık bir sezon finali oldu michelle ipten döndü? joana tekmeyi basıp gitti, ezekiel havuzunda kan banyosu yapıyor

michelle e edilen işkence bizi derinden sarsmış olsada açığa çıkan görsel şölen görülmeye değerdi

joanna nın ezekiel in emrine uymayıp tekmeyi basıp çekip gitmesi takdirlik hareketti
fernandonun michelle e olan aşkı depreşti aşkına ihanet etmedi ama ne yazıkki yine ayrı düştüler

Bende başladım ilk 3 bölümü izledim. 5. Bölümde bir yorum yaparım. Tek sıkıntı dublaj sıkıntısı. Orjinalinden çevrilseydi daha iyi olurdu.

1.bölümde cnm
@Harunnn60