muhteşemsin hogatha işte bu yüzden herkes bir sen olamıyor şirret şey allah kahretsin seni yine hızımızı alamadıkHhahah izlicem ben konusuna baktımda gerçekten biraz fantastislik var gibi bir ilk bölüme bakmak lazım @Harunnn60
muhteşemsin hogatha işte bu yüzden herkes bir sen olamıyor şirret şey allah kahretsin seni yine hızımızı alamadıkHhahah izlicem ben konusuna baktımda gerçekten biraz fantastislik var gibi bir ilk bölüme bakmak lazım @Harunnn60
Söz vermeyeyim ama ilk bölüme bakarım senin için.muhteşemsin hogatha işte bu yüzden herkes bir sen olamıyor şirret şey allah kahretsin seni yine hızımızı alamadık
benim için bakacaksan hiç bakma dizi dikkatini çekiyorsa bak ben diziyi bitirdim nerdeyse bu akşam büyük ihtimalle biterSöz vermeyeyim ama ilk bölüme bakarım senin için.
çok pis sinirlendim )Bu niye agresif bugün. @Çiğdem-
Başa gelen çekilir.hhahahah aa sen demiyormuydun destere benle uğraşmayı kesti diye al işte cnm
Az görünüyorsa iyiymiş cnm1x6. Bölüm
rüşvetle adayları vazgeçirtme ve zorlu bireysel testlerin uygulandığı güzel bir bölümdü engelli fernando ile dizinin gülü michelle arasındaki aksiyonda cabası
koskoca sezon içinde julia yı( Mel Fronckowiak ) tek bölümde anca ağırlayabildik? o da beşinci bölümde... oysa dizinin güzellik standartları çok düşük bir michelle var ama o da julia nın yanında sıfır kalıyor insan juliayı tek bölüme sığdırırmı yayın tüm bölümlere doya doya seyredelim yazık değilmi bize @Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx @Çiğdem-
hayır 6 değil 8 bölüm kaldı iki bölümüm sonra bitiyor ama iyi tarafı yeni sezon yaklaşmışAz görünüyorsa iyiymiş cnm
6 bölümmü 1 sezon ozaman iyi
Bakacam inş 1.bölüme en geç yarınhiç boşuna geçiştirme lafı yorumlarını bekliyorum hogatha
destereyi yola veriyorsun gibi sanki..Bakacam inş 1.bölüme en geç yarın
hhaha aa yok @destere ye sözümü tutarım ben ama izleyecem dedğim zaman foruma ara vermek zorunda kalmıstım kötü zamana denk geldi yarın 1.bölümü yorumlayacam inşdestereyi yola veriyorsun gibi sanki..
destereyi yola veriyorsun gibi sanki..
ben söz verilince peşini bırakmam kene gibi yapışırım hogathaya taa ki izleyene kadarhhaha aa yok @destere ye sözümü tutarım ben ama izleyecem dedğim zaman foruma ara vermek zorunda kalmıstım kötü zamana denk geldi yarın 1.bölümü yorumlayacam inş