Netflix 3% - Dizi Yorumları

Hiç bana izle demiyorsun @destere :A Hep çiğdem. :A
konusunu açtığın diziyi birde izlememezlik yapmazsın sanırım:) zaten senin izleyeceğin garanti :) bu diziye @Bully ide baştamayı düşünüyorum kırk yılda bir kaliteli dizi görsün gözleri yerli çöplere gömülmekten içi kararmış :)

beğenmezsem tek

beğenmezsem tekde bırakırım ama beğenirsem sezonu izlemeye çalısırım :A

ıron fıstıde tamamlayamadım henüz :A
ilk iki bölümü izle beğenmezsen devam etmezsin :)

Netflix'e üyeyim param boşuna gitmemesi için içeriklerini izliyorum buna da başlayacaktım ama @xemrexxx 22. DK'da bıraktım deyince soğudum biraz. :A @destere

konusunu açtığın diziyi birde izlememezlik yapmazsın sanırım:) zaten senin izleyeceğin garanti :) bu diziye @Bully ide baştamayı düşünüyorum kırk yılda bir kaliteli dizi görsün gözleri yerli çöplere gömülmekten içi kararmış :)

Hiç bana izle demiyorsun @destere :A Hep çiğdem. :A
Bak harun sana güvenmiş benimle baş başa izle diyor :A

Netflix'e üyeyim param boşuna gitmemesi için içeriklerini izliyorum buna da başlayacaktım ama @xemrexxx 22. DK'da bıraktım deyince soğudum biraz. :A @destere
sen niye @xemrexxx nin yorumu dikkate alıyorsunda benim yorumu dikkate almıyorsun peki ben sana 5 bölüm izledim dizi güzel gidiyor diyorum sen topacın pis yorumunda etkileniyorsun :) sana attığım harikayı ters pandiğe çevireceğim şimdi :)

o benimle izlemeni engllemeye çalısıyor :A
başladınmı ilk bölüme :)

sen niye @xemrexxx nin yorumu dikkate alıyorsunda benim yorumu dikkate almıyorsun peki ben sana 5 bölüm izledim dizi güzel gidiyor diyorum sen topacın pis yorumunda etkileniyorsun :) sana attığım harikayı ters pandiğe çevireceğim şimdi :)

Hhaha ohaa içerde izliyorum :F

Şaka yapıyorum elticim sende özel günündesin galiba. :)

o benimle izlemeni engllemeye çalısıyor :A
Sen bence izleme. :A Ben izlerim. :A

Aslında niyetim var ama 7.6 almış birde @xemrexxx 'in yorumunu görünce kafam karıştı. :A :A

başlıycam @xemrexxx nin yorumuna:) sanki emrenin izlediği dizilerin tümünü izliyorsunda ? emre twd de izlemiyordu sen o zaman onuda bırak :)
Sen bence izleme. :A Ben izlerim. :A

Aslında niyetim var ama 7.6 almış birde @xemrexxx 'in yorumunu görünce kafam karıştı. :A :A
Şaka yapıyorum elticim sende özel günündesin galiba. :)
anne izlerken ağlaya ağlaya baya alıngan biri oldu çıktı ayoll :A :A :A

anne izlerken ağlaya ağlaya baya alıngan biri oldu çıktı ayoll :A :A :A
anne demişken pazartesi günleri ne kadar foktan geçiyor yarın olsada zeyneple tıfıl turnaya kavuşsak bir an önce :)

şimdide bana alınganlık yapmaya başladı. :A
la alınganlıkla ne alaka :) ben sana diyorum diziyi izle yok emre böyle demişte zırt pırt la sizemi yalvarıcam izlemesen izleme gagagül:) lanet olsun size :)

anne demişken pazartesi günleri ne kadar foktan geçiyor yarın olsada zeyneple tıfıl turnaya kavuşsak bir an önce :)

la alınganlıkla ne alaka :) ben sana diyorum diziyi izle yok emre böyle demişte zırt pırt la sizemi yalvarıcam izlemesen izleme gagagül:) lanet olsun size :)
Hhahah izlicem ben konusuna baktımda gerçekten biraz fantastislik var gibi bir ilk bölüme bakmak lazım :A @Harunnn60