yorumun bekleniyor hogathahhaha aa yok @destere ye sözümü tutarım ben ama izleyecem dedğim zaman foruma ara vermek zorunda kalmıstım kötü zamana denk geldi yarın 1.bölümü yorumlayacam inş
yorumun bekleniyor hogathahhaha aa yok @destere ye sözümü tutarım ben ama izleyecem dedğim zaman foruma ara vermek zorunda kalmıstım kötü zamana denk geldi yarın 1.bölümü yorumlayacam inş
aa 1.bölümü izledim vlla sırf sana söz verdim diye baktım @destereyorumun bekleniyor hogatha
Bu dizi senlik değil zaten anlamıştım ilk görüşte Sana daha hafif diziler kafa yormayacak diziler lazımaa 1.bölümü izledim vlla sırf sana söz verdim diye baktım @destere
ama benlik durmuyor bu dizi yoğunluğunda bakabileceğim bir dizi değil bana göre ağır bir dizi olmuş o gittikleri %3 lük dünyada pek ilgimi çekmedi kızların ağzı gözü çmur olmuş pek anlamadım sürekli ağzu yüzü kirlenmiş kızları gösterip duruyor bölüm yaratık falanda yok zaten kendileri benziyor yaratığa
@Harunnn60
avcılar yaratık avlayavak yada vampirler kurt adamlar kavga edecek @destereBu dizi senlik değil zaten anlamıştım ilk görüşte Sana daha hafif diziler kafa yormayacak diziler lazım
sen bizden değilsin bundan sonra bana dizi tavsiye etmeaa 1.bölümü izledim vlla sırf sana söz verdim diye baktım @destere
ama benlik durmuyor bu dizi yoğunluğunda bakabileceğim bir dizi değil bana göre ağır bir dizi olmuş o gittikleri %3 lük dünyada pek ilgimi çekmedi kızların ağzı gözü çmur olmuş pek anlamadım sürekli ağzu yüzü kirlenmiş kızları gösterip duruyor bölüm yaratık falanda yok zaten kendileri benziyor yaratığa
@Harunnn60
hogathaya kaliteli dizi izlettiremedik o da senin gibi nerde pis bir dizi var onu izliyorAvcılar kurtlar bahane kızlar şahane bir @destere sözü
tüm sezonu bitirmen lazımdı tek bölümle gönül alma olmuyor@destere için diziye bakıyorum ne diyor harun
haha aa hosuma gitse bitirirdim ama hiç benlik değil cnmtüm sezonu bitirmen lazımdı tek bölümle gönül alma olmuyor
bitirmedin değilmi iron fist i dediklerimden en pisleri bitiryorsun güzelleri kalıyor amrecan gods u izle bari bak onu @Harunnn60 öve öve bitiremiyorhaha aa hosuma gitse bitirirdim ama hiç benlik değil cnm
o veletlerin dizisine , legioana sen dedinde bitirdim yine senin dedğin ıron fistide bitiricem oda yarımda kaldı
American godsda legio gibiymişbitirmedin değilmi iron fist i dediklerimden en pisleri bitiryorsun güzelleri kalıyor amrecan gods u izle bari bak onu @Harunnn60 öve öve bitiremiyor
Sende izle artık sözünü tutbitirmedin değilmi iron fist i dediklerimden en pisleri bitiryorsun güzelleri kalıyor amrecan gods u izle bari bak onu @Harunnn60 öve öve bitiremiyor
legion gibide legionda senin parlaklar sevişmiyor burda parlaklar sevişiyor dizi tam senlikAmerican godsda legio gibiymiş
ıron fıstı 6 bölümü falan izlemiştim sanırım onu bitiricem birkaç güne
sen şu listenin dibine attığın dizilerden birini daha çıkar ki bizde başlayalım dediklerine mesela sense8 i naptın ?Sende izle artık sözünü tut
1.bölümde cnm @Harunnn601x7. Bölüm
heyecanlı bir bölümdü michelle den iyi bir ajan olmaz fazla heyecan yapıyor
ezekiel i öldürmek için bardağa zehir koyan michelle ezekiel yerine sezar ın ölmesine neden oldu .. bardağa zehir koyuşundaki yeteneği soğukkanlı davranmakta pek gösteremedi , rafael ondan daha soğukkanlı biri...
michele in ne işler çevirdiğini anladığı halde aline den kurtulmak isteyen ezekiel ve yardımcısı casia, suçu aline e atıp onu safdışı ederek şimdilik planlarında başarıya ulaştılar gibi, bakalım michelle nasıl kurtulacak ?
@Çiğdem- hangi bölümde kalmıştın
Sevmedim napayım ayollyolunasıca hogatha
bu diziyi bitir öyle geçeyim gotham aSevmedim napayım ayoll
sende şu gothama tekrar devam etsen forumdan gitmeden izle tam senlik bölümler oluyor vlla