Netflix 3% - Dizi Yorumları

yorumun bekleniyor hogatha :):)
aa 1.bölümü izledim vlla sırf sana söz verdim diye baktım :bhr: @destere

ama benlik durmuyor bu dizi yoğunluğunda bakabileceğim bir dizi değil bana göre ağır bir dizi olmuş :A o gittikleri %3 lük dünyada pek ilgimi çekmedi kızların ağzı gözü çmur olmuş pek anlamadım sürekli ağzu yüzü kirlenmiş kızları gösterip duruyor bölüm yaratık falanda yok zaten kendileri benziyor yaratığa
:A :A :A @Harunnn60

ama benlik durmuyor bu dizi yoğunluğunda bakabileceğim bir dizi değil bana göre ağır bir dizi olmuş :A o gittikleri %3 lük dünyada pek ilgimi çekmedi kızların ağzı gözü çmur olmuş pek anlamadım sürekli ağzu yüzü kirlenmiş kızları gösterip duruyor bölüm yaratık falanda yok zaten kendileri benziyor yaratığa
Bu dizi senlik değil zaten anlamıştım ilk görüşte :A Sana daha hafif diziler kafa yormayacak diziler lazım :A

sen bizden değilsin bundan sonra bana dizi tavsiye etme :)

Avcılar kurtlar bahane kızlar şahane :A bir @destere sözü :A
hogathaya kaliteli dizi izlettiremedik o da senin gibi nerde pis bir dizi var onu izliyor :)

haha aa hosuma gitse bitirirdim ama hiç benlik değil cnm :A

o veletlerin dizisine , legioana sen dedinde bitirdim yine senin dedğin ıron fistide bitiricem oda yarımda kaldı :A
bitirmedin değilmi iron fist i dediklerimden en pisleri bitiryorsun güzelleri kalıyor amrecan gods u izle bari :) bak onu @Harunnn60 öve öve bitiremiyor :)

1x7. Bölüm

heyecanlı bir bölümdü michelle den iyi bir ajan olmaz fazla heyecan yapıyor :)
ezekiel i öldürmek için bardağa zehir koyan michelle ezekiel yerine sezar ın ölmesine neden oldu .. bardağa zehir koyuşundaki yeteneği soğukkanlı davranmakta pek gösteremedi , rafael ondan daha soğukkanlı biri...
michele in ne işler çevirdiğini anladığı halde aline den kurtulmak isteyen ezekiel ve yardımcısı casia, suçu aline e atıp onu safdışı ederek şimdilik planlarında başarıya ulaştılar gibi, bakalım michelle nasıl kurtulacak ?

@Çiğdem- hangi bölümde kalmıştın :)

1x8. Bölüm
Sezon finali

güzel ama karışık bir sezon finali oldu michelle ipten döndü? joana tekmeyi basıp gitti, ezekiel havuzunda kan banyosu yapıyor :)
michelle e edilen işkence bizi derinden sarsmış olsada açığa çıkan görsel şölen görülmeye değerdi :)
joanna nın ezekiel in emrine uymayıp tekmeyi basıp çekip gitmesi takdirlik hareketti
fernandonun michelle e olan aşkı depreşti aşkına ihanet etmedi ama ne yazıkki yine ayrı düştüler :)

Bende başladım ilk 3 bölümü izledim. 5. Bölümde bir yorum yaparım. Tek sıkıntı dublaj sıkıntısı. Orjinalinden çevrilseydi daha iyi olurdu. :)

1x7. Bölüm

heyecanlı bir bölümdü michelle den iyi bir ajan olmaz fazla heyecan yapıyor :)
ezekiel i öldürmek için bardağa zehir koyan michelle ezekiel yerine sezar ın ölmesine neden oldu .. bardağa zehir koyuşundaki yeteneği soğukkanlı davranmakta pek gösteremedi , rafael ondan daha soğukkanlı biri...
michele in ne işler çevirdiğini anladığı halde aline den kurtulmak isteyen ezekiel ve yardımcısı casia, suçu aline e atıp onu safdışı ederek şimdilik planlarında başarıya ulaştılar gibi, bakalım michelle nasıl kurtulacak ?

@Çiğdem- hangi bölümde kalmıştın :)
1.bölümde cnm :A :A :A @Harunnn60