Netflix 3% - Dizi Yorumları

Hiç bana izle demiyorsun @destere
Hep çiğdem.
konusunu açtığın diziyi birde izlememezlik yapmazsın sanırım
zaten senin izleyeceğin garanti
bu diziye @Bully ide baştamayı düşünüyorum kırk yılda bir kaliteli dizi görsün gözleri yerli çöplere gömülmekten içi kararmış

beğenmezsem tek

beğenmezsem tekde bırakırım ama beğenirsem sezonu izlemeye çalısırım

ıron fıstıde tamamlayamadım henüz
ilk iki bölümü izle beğenmezsen devam etmezsin

Netflix'e üyeyim param boşuna gitmemesi için içeriklerini izliyorum buna da başlayacaktım ama @xemrexxx 22. DK'da bıraktım deyince soğudum biraz.
@destere

Hiç bana izle demiyorsun @destere
Hep çiğdem.
Bak harun sana güvenmiş benimle baş başa izle diyor

Netflix'e üyeyim param boşuna gitmemesi için içeriklerini izliyorum buna da başlayacaktım ama @xemrexxx 22. DK'da bıraktım deyince soğudum biraz.
@destere
sen niye @xemrexxx nin yorumu dikkate alıyorsunda benim yorumu dikkate almıyorsun peki ben sana 5 bölüm izledim dizi güzel gidiyor diyorum sen topacın pis yorumunda etkileniyorsun
sana attığım harikayı ters pandiğe çevireceğim şimdi

o benimle izlemeni engllemeye çalısıyor
başladınmı ilk bölüme

Hhaha ohaa içerde izliyorum

Şaka yapıyorum elticim sende özel günündesin galiba.

o benimle izlemeni engllemeye çalısıyor
Sen bence izleme.
Ben izlerim.

Aslında niyetim var ama 7.6 almış birde @xemrexxx 'in yorumunu görünce kafam karıştı.

başlıycam @xemrexxx nin yorumuna
sanki emrenin izlediği dizilerin tümünü izliyorsunda ? emre twd de izlemiyordu sen o zaman onuda bırak
Sen bence izleme.
Ben izlerim.

Aslında niyetim var ama 7.6 almış birde @xemrexxx 'in yorumunu görünce kafam karıştı.
Şaka yapıyorum elticim sende özel günündesin galiba.
anne izlerken ağlaya ağlaya baya alıngan biri oldu çıktı ayoll

anne izlerken ağlaya ağlaya baya alıngan biri oldu çıktı ayoll
anne demişken pazartesi günleri ne kadar foktan geçiyor yarın olsada zeyneple tıfıl turnaya kavuşsak bir an önce

şimdide bana alınganlık yapmaya başladı.
la alınganlıkla ne alaka
ben sana diyorum diziyi izle yok emre böyle demişte zırt pırt la sizemi yalvarıcam izlemesen izleme gagagül
lanet olsun size

Hhahah izlicem ben konusuna baktımda gerçekten biraz fantastislik var gibi bir ilk bölüme bakmak lazım
@Harunnn60