3 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

arka sokaklara tebrikler şu 100 defa aynı bölümlerle alınan reytingleri çoğu dizinin yeni bölümde alamadıkları reytingler kösemden bile totelde 1 reyting aşşağıda arka sokaklar nerdeyse kösemin yeni bölümüne yetişecekler maşşallah

13 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 3.68

alakası yok dirilişten korkutular ve vadinin en zayıf döneminde perşembeye çökmek istediler ama bilemediler ki vadinin ismi bile zirve için yeter
8 sabit reyting mi
intikam 3 tü en son
9.sırada olan bir diziyi kıskanmak mı
okuduğum en saçma mesaj

desterenin hayalleri kendi sistemindeki sonuçlar gerçekler KURTLAR VADİSİ

Şu devamli cevap atma olayina çok güzel terim var ama Demicem.
Dizi yurt dışında da kaldırıldı. Yanlış dizi tercihi oldu ama aksiyon sahneleri ile Necati'yi solladı. Dizinin en büyük katkısı buydu bence seyirci açısından.

oyunculuk yok ki hep aynı

13 yıldır tek dizi ile oyuncu!!! olduğuna inandığınız adamdan daha geniş bir oyunculuk yelpazesi var. Bunu söylerken azcık mantıklı olun @AlemTo
Sonuçta burası sitcom yeri değil.

Kösem yine yıkmış ezmiş geçmiş.
Beren gelince daha da yıkacağız her yeri
Bu oranlarla hayatta bitmez. Beren gelince daha da artacak zaten.

Hoş geldin foruma.
MY: Kösem yorumlarını bekleriz.

Sanki dizi tarihe çok saygılı beren minyon tip her yaşı oynardi. Beren riske girmemiş akıllık etmiş )))

Eger öyle olsaydı sen kesin dizi baştan saçma beren 14 göstermiyor falan derdin. Bunu itiraf et. Valla duruma göre yani işine geldiği gibi yani.. konuşmakta bir markasın

Oyunculuğunu herkes çok abartıyor
iki dizisi tuttu diye yıldız yaptılar
2 değil 5 dizi reyiz

aşka sürgün 53 bölüm
hatırla sevgili 68 bölüm
aşk ımemnu 79 bölüm
fgsn 80 bölüm
intikam 44 bölüm

oyunculuğu çok çok iyi olmasa ülkedeki en popüler oyuncu olduğu da bir gerçek

bu arkadaşla anlaşacağız gibi
yalnız dirilişide arada övmese daha bir hoş olacaktı
)
Tarih, her zaman ilgimi çekmiştir. Film, dizi, roman, ansiklopedik bilgi hiç fark etmez. Mümkün olduğunca öğrenmeye, araştırmaya çalışırım. Diriliş'e dönecek olursak; yiğidi öldür hakkını yeme. Devlet destekli de olsa sonuçta ortaya konan bir emek var. Dönem dizisi çekmek diğer dizilere oranla gerçekten daha zor. Açıkçası daha çok Ertuğrul ve alpleri için izliyorum. Dövüş sahnelerini gerçekten iyi oynuyorlar. Daha önce hiç bir dizide böylesi yoktu.

trt devlet destekli olduğu için değil hükümet destekli olduğu için yaptığı dizilerin gerçekliğinden hep şüphelerimiz var

Ne zamandan beri bu ülkede 2,3 reytingli diziler tutmuş oluyor
ne zamandan beri yan rollerde ki oyuncular dizi tutturmuş oluyor
neyse bu kadar yeter sanırım

13 yıldır zirvede 1 numara yapıyorsa demek ki başka söze gerek yok
.''Bu cümle 5 kelimeden oluşuyor '' lafını bilir misin? (Boş cümle demek istiyor )seninde o hesap olmuş

Vadi sözü ise bilmem.

Benim cümlemde mantık hatası mı varmış. 5 dizide 5 karaktere bürünüp 5 başarı yakalamış ve defalarca ödüllendirilmiş bir kişi ile 13 yıldır hep aynı karakteri oynamaya çalışan ve hiç ödül verilmemiş (oyunculuğunun hiç bir önemi olmayan) birinin karşılaştırılması teklif dahi edilemez. Bence boş yapmaması gerek sensin.

Kösem yine yıkmış ezmiş geçmiş.
Beren gelince daha da yıkacağız her yeri
Bu oranlarla hayatta bitmez. Beren gelince daha da artacak zaten.

Hoş geldin foruma.
MY: Kösem yorumlarını bekleriz.
MY Kösem'in konusu MY'ye oranla daha iyi bence. MY'de sadece Sultan Süleyman, Hürrem ve şehzadelerin çekişmeleri anlatılırken, Kösem'de ise (eğer Kösem ölene kadar devam edilecekse) Ahmet'ten sonra 4 padişah daha göreceğiz. (I.Mustafa (iki dönem), Genç Osman, I.İbrahim, IV.Murat) Ayrıca, Celali isyanı, Yeniçeri isyanı (özellikle Osman döneminde) Osmanlı-Kırım ilişkileri (Mehmet Giray, Osmanlı'ya savaş açmaya kadar götürüyor işi), Kafes sistemi (Bu yüzden çoğu şehzadenin (bkz. I.Mustafa, I.İbrahim) öldürülme korkusu yüzünden delirmeleri), Veziriazamların yönetimde önemli derecede söz hakkı almaya başlamaları. Açıkçası çok merak ediyorum tüm bu olayların nasıl işleneceğini. Zaten başlı başına Kösem Sultan önemli bir tarihi kişilik. Henüz 14 yaşında saraya getirilen o küçük kızın, dünyayı yöneten gaddar, acımasız bir Sultan'a dönüşmesini gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.

anladık diziniz kral
her hafta yapma gari şu şeyleri

2- 3 derken en son biten intikamın bile total ortalaması 5.5
ayrıca hiçbirinde yan rol değildi ilk dizisinde yan roldü oktay kaynarca ile ece uslu başroldü onu yazmdadım farkındaysan

ayrıca 13 yıl zirve masalını geç ilk yılı zirvede dğeildi vadi 2.yıl çoğunda lider değildi

pusu devri 1 sezon aşkımemnu 2 sezon fgsn gerisinde kaldı
arada gerçen maçlar, ab de geçn dizileri saymıyorum

Aynen çok haklısın. Ben Beren gelince dizinin daha heyecanlı olacağına inanıyorum. Kösem'de ki konu benim daha ilgimi çekti .