3 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

haa şunuda yazayım. kösem uzak ara 1. oldu yazılmış ama kvp rakibine daha fazla fark atmış geçiştirme amaçlı yorum yapılmış ona. kösem'e yapılan yoruma ve oranına bakınca gülesim geliyor. komedi forumum fav10.net'de. :X

O bana laf atmaz.:A

Diriliş severler vadi sevmiyor ama.:F
Senin taraflı ve tek yönlü bakış açın cidden ilgilendirmiyor beni. İlgilenirsem modluğuma yakışan bir halden çıkarım. İstersen kışkırtma.:)

Mod dedigin tarafsiz olmali iki taraf arasinda esit davranmali tartismalari engellemeli ama sen aksine forumda kavga cikiyor diye gobek atiyosun :)

ben bu reyting sistemine toptan inanmıyom o yüzden isteyen istediği yorumu eklesin beni ilgilendirmez:D
sen işine gelene haksızlık dmeişsin bravo .:) okulda böyle öğrettiler zaar
Sen reytinglere laf edilince guluyodun ne oldu my kotu reyting aliyo diye hemen reytingler saibeli mi oldu :)

Sen reytinglere laf edilince guluyodun ne oldu my kotu reyting aliyo diye hemen reytingler saibeli mi oldu :)
boşa sallamıyorum bazıları gibi salı günü denekler değişti diye açıklandı iki liste geldi önce eski deneklerle sonra yenileriyle ilk 5 te reytingi tek düşen fatihportakal ucuz siyaset numaralarıyla reyting sistemini de mahvettiler milletin hakkını yiyen öbür tarafta bulsun cezasını :)

Vadi sözü ise bilmem.:F
Benim cümlemde mantık hatası mı varmış. 5 dizide 5 karaktere bürünüp 5 başarı yakalamış ve defalarca ödüllendirilmiş bir kişi ile 13 yıldır hep aynı karakteri oynamaya çalışan ve hiç ödül verilmemiş (oyunculuğunun hiç bir önemi olmayan) birinin karşılaştırılması teklif dahi edilemez. Bence boş yapmaması gerek sensin.
Cümlemi yanlış anladın ben sana mantık hatası mı yaptın diyorum ? neyse ben kendi fikrimi söyledim sen nasıl anlarsan anlıyabilirsin.

2- 3 derken en son biten intikamın bile total ortalaması 5.5 :) ayrıca hiçbirinde yan rol değildi ilk dizisinde yan roldü oktay kaynarca ile ece uslu başroldü onu yazmdadım farkındaysan :D

ayrıca 13 yıl zirve masalını geç ilk yılı zirvede dğeildi vadi 2.yıl çoğunda lider değildi :D
pusu devri 1 sezon aşkımemnu 2 sezon fgsn gerisinde kaldı :D arada gerçen maçlar, ab de geçn dizileri saymıyorum :D
xeremxxx araştırmaları devam ediyor:D:D tamam haklısın intikam tuttuğundan apar topar gecenin ıssız saatinde final yaptı :D.13 Yıldır zirvede :D maçların vadiyi geçtiğini unutmuyorsunda vadinin özetinin maçları geçtiğini unutuyorsun :D

Cümlemi yanlış anladın ben sana mantık hatası mı yaptın diyorum ? neyse ben kendi fikrimi söyledim sen nasıl anlarsan anlıyabilirsin.

xremxxx araştırmaları devam ediyor:D:D tamam haklısın intikam tuttuğundan apar topar gecenin ıssız saatinde final yaptı :D.13 Yıldır zirvede :D maçların vadiyi geçtiğini unutmuyorsunda vadinin özetinin maçları geçtiğini unutuyorsun :D
ıssız saat derken :D apar topar derken orjinalini ilk 2 sezon 44 bölüm sürdü 3.sezonu alsalar 68 e kadar uzatmaları gerekti o da ağustos ayını buluyor anlaşmaya sadık kalarak bitmiş dizi :A ayrıca 13 yılın 5 yılı direkt zirvede değil kalanlarla birlikte 13 yılın yarısı zirvede olmayan bir iş için sanki hiç geöilmemiş demek daha komik:D

ıssız saat derken :D apar topar derken orjinalini ilk 2 sezon 44 bölüm sürdü 3.sezonu alsalar 68 e kadar uzatmaları gerekti o da ağustos ayını buluyor anlaşmaya sadık kalarak bitmiş dizi :A ayrıca 13 yılın 5 yılı direkt zirvede değil kalanlarla birlikte 13 yılın yarısı zirvede olmayan bir iş için sanki hiç geöilmemiş demek daha komik:D
Ben pt-2'de final yaptı sanıyordum :D Reyting yüzünden bitmedi haklısın İntikam reyting rekoru kırıyordu (b). 13 Yılın 13 yılı zirvede:D he her hafta zirvede olacak hali yok tabi :D

Mod dedigin tarafsiz olmali iki taraf arasinda esit davranmali tartismalari engellemeli ama sen aksine forumda kavga cikiyor diye gobek atiyosun :)

Pardonda ortada tartışma yok. En azindan o dediğin kavga niteliğinde tartışma yok. Takasa cevap dahi vermemişler. Geyik yaptık orada. Geyik yapmayı yasaklamadın umarım.:)

Hee konu taraflı demişsin. Kösem ile en yakın rakibi arasında neredeyse 2 reyting fark var. Vadi'nin 1. Olduğu gruplarda fark 1 bile değil. 1 reyting kolay kapanır ama 2 reyting Biraz zor kapanır. Uzaklara deme sebebim o.
@Billy Kane cancagizımıda etiket yapayım.:bhr:

1. İşsiz misin sen tek tek saydın mı? :A:A xemrexxx sen diyorsun ki 13 yılın yarısı zirvede değil diyorsun :F:F git takasın ilkler konusu var orada bakabilirsin hadi 13 olmasın 12-11 olsun :D
yahu aynı mesajı niye tekrarlatıyon ilk sezon vadi çarşambaydı istenilen reytingi alamadı diyer perşembeye atıldı kenanla uğuryücelin dizisi konu çarşambaya vadi yerine:D yanii lk sezon zirvede değildi 2.sezon yine kötü gitti sonra 1 sezon aşkı memnu 2 sezon fgsn geçti kaçt etti 5 sezon :D