3 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

Pardonda ortada tartışma yok. En azindan o dediğin kavga niteliğinde tartışma yok. Takasa cevap dahi vermemişler. Geyik yaptık orada. Geyik yapmayı yasaklamadın umarım.:)

Hee konu taraflı demişsin. Kösem ile en yakın rakibi arasında neredeyse 2 reyting fark var. Vadi'nin 1. Olduğu gruplarda fark 1 bile değil. 1 reyting kolay kapanır ama 2 reyting Biraz zor kapanır. Uzaklara deme sebebim o.
@Billy Kane cancagizımıda etiket yapayım.:bhr:
Totalini de yazsaydin :)
Hiç şakaya benzemiyo :)

Pardonda ortada tartışma yok. En azindan o dediğin kavga niteliğinde tartışma yok. Takasa cevap dahi vermemişler. Geyik yaptık orada. Geyik yapmayı yasaklamadın umarım.:)

Hee konu taraflı demişsin. Kösem ile en yakın rakibi arasında neredeyse 2 reyting fark var. Vadi'nin 1. Olduğu gruplarda fark 1 bile değil. 1 reyting kolay kapanır ama 2 reyting Biraz zor kapanır. Uzaklara deme sebebim o.
@Billy Kane cancagizımıda etiket yapayım.:bhr:
Total grubuna bakar mısınız? Ki baktığınızı zannetmiyorum :( Kurtlar Vadisi Pusu ile Muhteşem Yüzyıl Kösem arasındaki farkın çok daha fazla olduğunu görebilirdiniz ya da siz Kurtlar Vadisi Pusu'nun özetine bakmışsınız :) Her şey bir tarafa Kurtlar Vadisi Pusu ile Muhteşem Yüzyıl'ın kaymağını yemekle meşgul olan bir dizi nasıl bir tutulabilir? Yorumlara gülmemek için kendimi zor tutuyorum...

yahu aynı mesajı niye tekrarlatıyon ilk sezon vadi çarşambaydı istenilen reytingi alamadı diyer perşembeye atıldı kenanla uğuryücelin dizisi konu çarşambaya vadi yerine:D yanii lk sezon zirvede değildi 2.sezon yine kötü gitti sonra 1 sezon aşkı memnu 2 sezon fgsn geçti kaçt etti 5 sezon :D
Senin dediğin ilk sezon 5-6 bölümden oluşuyor :D o zamanlar durumlar karışıktı ve ilk sezonu yarısından fazla zirvede oldu .Kurtlar Vadisinin ilk serisinin ortalaması 22 reyting anlıyor musun ? ben 6-7--8 hafta bir dizi geçti diye tüm sezonu yok saymam

Total grubuna bakar mısınız? Ki baktığınızı zannetmiyorum :( Kurtlar Vadisi Pusu ile Muhteşem Yüzyıl Kösem arasındaki farkın çok daha fazla olduğunu görebilirdiniz ya da siz Kurtlar Vadisi Pusu'nun özetine bakmışsınız :) Her şey bir tarafa Kurtlar Vadisi Pusu ile Muhteşem Yüzyıl'ın kaymağını yemekle meşgul olan bir dizi nasıl bir tutulabilir? Yorumlara gülmemek için kendimi zor tutuyorum...

Pardanda ben Vadi ile Kösem'i kıyaslamadım o mesaj yazarken. 2. ile kıyasladım. Sizde dediğimi tam anlamamışsınız.
Bende çok güldüm saolun.
Total grubunda 1. 7.25 2. 6.54
AB grubunda 1. 7.17 2. ise 5.56

Senin dediğin ilk sezon 5-6 bölümden oluşuyor :D o zamanlar durumlar karışıktı ve ilk sezonu yarısından fazla zirvede oldu .Kurtlar Vadisinin ilk serisinin ortalaması 22 reyting anlıyor musun ? ben 6-7--8 hafta bir dizi geçti diye tüm sezonu yok saymam
ilk sezon 20 bölüm değil miydi :D kim milyoner olmak istere bile geçilmiş dizi o zaman genelde:D
ortalamayı kim hesaplamış panpa kaynak ne:A

la dediğine bak pusu sanki vadinin ekmeğini yemedi yıllarca cendereler çaldı ; laz ziyalar hüsrev ağalar cerrahpaşlılar bunların yarattığı reytingin ekmeği kaç yıl yendi

Pardanda ben Vadi ile Kösem'i kıyaslamadım o mesaj yazarken. 2. ile kıyasladım. Sizde dediğimi tam anlamamışsınız.
Bende çok güldüm saolun.
Total grubunda 1. 7.25 2. 6.54
AB grubunda 1. 7.17 2. ise 5.56
Dizileri kastettiğinizi zannetmiştim. Haberleri es geçmişim :)

ilk sezon 20 bölüm değil miydi :D kim milyoner olmak istere bile geçilmiş dizi o zaman genelde:D
ortalamayı kim hesaplamış panpa kaynak ne:A

la dediğine bak pusu sanki vadinin ekmeğini yemedi yıllarca cendereler çaldı ; laz ziyalar hüsrev ağalar cerrahpaşlılar bunların yarattığı reytingin ekmeği kaç yıl yendi
Pusu zaten Vadi'nin devamı sayılır ve aldığı reytingler Vadi'ye göre daha fazla 😉 kaymak önce yayınlanan dizilerin reytingi fazla ise yenilir... Örnek; Kösem gibi :)

Çocuklar Duymasın zamanında çok izleniyordu neden küçümsedin:D
Dizileri kastettiğinizi zannetmiştim. Haberleri es geçmişim :)

Pusu zaten Vadi'nin devamı sayılır ve aldığı reytingler Vadi'ye göre daha fazla 😉 kaymak önce yayınlanan dizilerin reytingi fazla ise yenilir... Örnek; Kösem gibi :)
ay neyse konu çok uzadı siz devam edin bn dizi izlemeye gidiyom :F

Şu devamli cevap atma olayina çok güzel terim var ama Demicem.
Dizi yurt dışında da kaldırıldı. Yanlış dizi tercihi oldu ama aksiyon sahneleri ile Necati'yi solladı. Dizinin en büyük katkısı buydu bence seyirci açısından.

13 yıldır tek dizi ile oyuncu!!! olduğuna inandığınız adamdan daha geniş bir oyunculuk yelpazesi var. Bunu söylerken azcık mantıklı olun @AlemTo :F Sonuçta burası sitcom yeri değil.:F
yılların oyuncusu marlon brando ile çalışmış bu işin duayen ismi ayla algan bile necati şaşmaz ın yakın çekim oyunculuk dersi vermesi gerektiğini söylerken hiçbirşey olan senin yorumun kendin gibi hiçbi anlam ifade etmiyor :d aksiyon sahneleri mi :F:F:F:F
forum tarihine geçecek derece komik bi yorum kaydettim canım sıkıldıkça bakıp bakıp gülecek aksiyon diyor adam :D acaba bi örnek verirmisin yoksa ben mi vereyim :D

yılların oyuncusu marlon brando ile çalışmış bu işin duayen ismi ayla algan bile necati şaşmaz ın yakın çekim oyunculuk dersi vermesi gerektiğini söylerken hiçbirşey olan senin yorumun kendin gibi hiçbi anlam ifade etmiyor :D aksiyon sahneleri mi :F:F:F:F
forum tarihine geçecek derece komik bi yorum kaydettim canım sıkıldıkça bakıp bakıp gülecek aksiyon diyor adam :D acaba bi örnek verirmisin yoksa ben mi vereyim :D

Bizde sana gülüyoruz. Cidden acayip konik oldun sen ve beyazsoy son zamanlarda. Nedeni malum ama dahada güldürecek gibisiniz yakın zamanda gerçekleşecek olaylar dahilinde.:)

Evet Beren İntikam dizisi ile Necati Şaşmaz'dan daha iyi aksiyon sahnelerini oynadığını ispatladı.:) Şöyle söylim Necati Şaşmaz Baltayla dövüştü mü hiç. Uçan tekme attı mı. Adama tekme tokat daldığı sahneler var. Ben Polat'ın silahı havaya fırlatıp tekrar tutup adam öldürdüğü bir showlu sahne hatırlamıyorum. Jilet gibi takım ile operasyon yapıp yine utulu bir şekilde operasyon bitiren değişik bir oyuncu.

Bizde sana gülüyoruz. Cidden acayip konik oldun sen ve beyazsoy son zamanlarda. Nedeni malum ama dahada güldürecek gibisiniz yakın zamanda gerçekleşecek olaylar dahilinde.:)

Evet Beren İntikam dizisi ile Necati Şaşmaz'dan daha iyi aksiyon sahnelerini oynadığını ispatladı.:) Şöyle söylim Necati Şaşmaz Baltayla dövüştü mü hiç. Uçan tekme attı mı. Adama tekme tokat daldığı sahneler var. Ben Polat'ın silahı havaya fırlatıp tekrar tutup adam öldürdüğü bir showlu sahne hatırlamıyorum. Jilet gibi takım ile operasyon yapıp yine utulu bir şekilde operasyon bitiren değişik bir oyuncu.
ispatladı bi de :D canım ciğerim nasıl ispatladı acaba çizgi film kalitesindeki dövüş sahnesiyle mi ispatladı neden bahsediyon sen :D aksiyonun babası polat alemdar dan bir çırak olarak öğrenecek çok şeyi olur berenin en fazla güldürme beni :D polat silahla sopayla baltayla aklının alabileceği herşeyle her türlü aksiyonun içinde yer almış biri ulan arkadaş sanki 13 yıldır izleyen biz değiliz de sensin adam bize polatı anlatıyor daha fazla komik duruma düşme
kadının bi dövüş sahnesi var evlere şenlik biz gülmek için zamanında konusunu açmıştık :D vadide defne samyeli var şuan o bile kat kat iyi aksiyon sahnesinde oynuyor