3 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

bu arkadaşla anlaşacağız gibi
yalnız dirilişide arada övmese daha bir hoş olacaktı
)

Tebrik ettik işte kalitenizde devam edin
.Haftaya Müge anlı sizi geçmesin sonra ilk 10'a giremezseniz akşama kadar sen susmazsın
.
müge anlının dedektifliği > polatın ajanlığı
)) yani boşuna zorlama panpa
zaten esra erol desen asla vazgçememden daha iyi evlendiriyor asıl kalite gündüz kuşağında perşembeleri

Teori değil durum tespiti. Meryem kaç yaşındaydı her yaşı oynadı arka sokaklar dizi malum. Dizilerde yaş sınırı diye bir şey yok hacı)))

müge anlının dedektifliği > polatın ajanlığı
)) yani boşuna zorlama panpa
zaten esra erol desen asla vazgçememden daha iyi evlendiriyor asıl kalite gündüz kuşağında perşembeleri
Ben genelden bahsediyorum genelde reyting oluyor
sen kendin fikrini genel görüyorsun
.

beren gelince bencede total çok aşırı artmaz en fazla 14 reytinge ulaşırız çünkü denekler sakat
yalnız AB grubunda 19 reyting idare eder

destere şikeli reytinglere karşı kendi sistemine geçiş yapmış yeniden
senin sitemde vadi kaç gözüküyor

Teori değil durum tespiti. Meryem kaç yaşındaydı her yaşı oynadı arka sokaklar dizi malum. Dizilerde yaş sınırı diye bir şey yok hacı)))

Hürrem 19 yaşında gelmiş Kösem 14. Cidden Beren ilk başta diziye gelse mantıklı mı olurdu. Duyduğum en saçma teorin.
Kösem kıskançlığından iyice coştu senin fikirler.

Sana kaç defa dedik Beren olacağı için Perşembe diye. 8 sabit reytingi olduğu bir günden niye kaçsın dizi.
Beren yerine Tuba oda dizi Çarşamba olacaktı.
alakası yok dirilişten korkutular ve vadinin en zayıf döneminde perşembeye çökmek istediler ama bilemediler ki vadinin ismi bile zirve için yeter
8 sabit reyting mi
intikam 3 tü en son

destere şikeli reytinglere karşı kendi sistemine geçiş yapmış yeniden
senin sitemde vadi kaç gözüküyor
benim sistemde vadi ilk onda gözükmüyor,
bundan sonrada ilk ona kolay kolay girmez sanmam
)

Hürrem 19 yaşında gelmiş Kösem 14. Cidden Beren ilk başta diziye gelse mantıklı mı olurdu. Duyduğum en saçma teorin.
Sanki dizi tarihe çok saygılı beren minyon tip her yaşı oynardi. Beren riske girmemiş akıllık etmiş )))

Kösem beklentinin altında gidiyor, bakalım Beren Saat gelince neler olacak? Her zaman dedim, 1. Ahmet çok yanlış seçim olmuş. Yani ben Beren ile ikisini düşünemiyorum/düşünmek istemiyorum.

KVP'ye tebrikler.

9.sırada olan bir diziyi kıskanmak mı
okuduğum en saçma mesaj

benim sistemde vadi ilk onda gözükmüyor,
bundan sonrada ilk ona kolay kolay girmez sanmam
)
desterenin hayalleri kendi sistemindeki sonuçlar gerçekler KURTLAR VADİSİ

alakası yok dirilişten korkutular ve vadinin en zayıf döneminde perşembeye çökmek istediler ama bilemediler ki vadinin ismi bile zirve için yeter
8 sabit reyting mi
intikam 3 tü en son
Hacı Beren Saatin yine az çok 2-3 reyting katkısı oluyordu şimdi artık eskisi gibi popüler değil bitti artık onun popülerliği
.Twitterda yazdıklarına çok tepki gösteren oluyordu

Hacı Beren Saatin yine az çok 2-3 reyting katkısı oluyordu şimdi artık eskisi gibi popüler değil bitti artık onun popülerliği
.Twitterda yazdıklarına çok tepki gösteren oluyordu
o şişirme devirler geride kaldı aga artık beren meren kimse takmıyor