3 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

Uzun süredir bu forumu takip ediyordum. Daha doğrusu reyting bölümünü. En sonunda bu foruma katılmaya karar verdim. Şu ana kadar anlayabildiğime göre forum genel olarak Dirilişçiler ve Muhteşemciler diye ayrılmış durumda. En ufak bir durumda kendi dizileri ile kıyaslamaya çalışıyorlar. Ben iki diziyi de izliyorum. Diriliş'i gerçekten tarihi bir dizi olarak, Kösem'i ise kurgulanmış tarih olarak izliyorum. Konu olarak Kösem'in konusu daha çekici geliyor bana aslında. Ama çoğu insanda ''Osmanlı her zaman iyidir'' diye kalıplaşmış bir düşünce mevcut. Bu nedenle Muhteşem dizilerine ön yargı ile bakıyorlar. Muhteşem Yüzyıl'da da, Kösem'de de işlenen konular Osmanlı zamanında gerçekten yapılan uygulamalar ve yaşamlar. Kardeş katli, kadınların yönetimdeki etkisi, harem hayatı, cariye ve yeniçerilerin ailelerinden alınışı ve yetiştirilmeleri. Ama anlatılış biçimi hoşlarına gitmeyebilir.
bu arkadaşla anlaşacağız gibi :) yalnız dirilişide arada övmese daha bir hoş olacaktı :))

Tebrik ettik işte kalitenizde devam edin :).Haftaya Müge anlı sizi geçmesin sonra ilk 10'a giremezseniz akşama kadar sen susmazsın :A.
müge anlının dedektifliği > polatın ajanlığı :))) yani boşuna zorlama panpa :D zaten esra erol desen asla vazgçememden daha iyi evlendiriyor asıl kalite gündüz kuşağında perşembeleri:A

Dizi çok iyi değil ama 7'den aşağı düşmüyor AB grubunda. Çünkü sabit kitlesi var. Çarşambada olsa aynı olurdu. Bence sen teori üretme boşa.
Beren başka günde dizi yapmak istemediği için süreç uzadı. Bence bu teori seninkinden daha mantıklı. Tipi musait ama kadın 31 yaşında. 14 yaş için çok anormal kaçardı.:D Az mantık.

Teori değil durum tespiti. Meryem kaç yaşındaydı her yaşı oynadı arka sokaklar dizi malum. Dizilerde yaş sınırı diye bir şey yok hacı)))

beren gelince bencede total çok aşırı artmaz en fazla 14 reytinge ulaşırız çünkü denekler sakat :) yalnız AB grubunda 19 reyting idare eder :)
:F:F
destere şikeli reytinglere karşı kendi sistemine geçiş yapmış yeniden :D senin sitemde vadi kaç gözüküyor :D

Teori değil durum tespiti. Meryem kaç yaşındaydı her yaşı oynadı arka sokaklar dizi malum. Dizilerde yaş sınırı diye bir şey yok hacı)))

Hürrem 19 yaşında gelmiş Kösem 14. Cidden Beren ilk başta diziye gelse mantıklı mı olurdu. Duyduğum en saçma teorin.:( Kösem kıskançlığından iyice coştu senin fikirler.:F

Sana kaç defa dedik Beren olacağı için Perşembe diye. 8 sabit reytingi olduğu bir günden niye kaçsın dizi.:F Beren yerine Tuba oda dizi Çarşamba olacaktı.
alakası yok dirilişten korkutular ve vadinin en zayıf döneminde perşembeye çökmek istediler ama bilemediler ki vadinin ismi bile zirve için yeter :D 8 sabit reyting mi :d intikam 3 tü en son :D

Hürrem 19 yaşında gelmiş Kösem 14. Cidden Beren ilk başta diziye gelse mantıklı mı olurdu. Duyduğum en saçma teorin.:( Kösem kıskançlığından iyice coştu senin fikirler.:F
Sanki dizi tarihe çok saygılı beren minyon tip her yaşı oynardi. Beren riske girmemiş akıllık etmiş )))

Kösem beklentinin altında gidiyor, bakalım Beren Saat gelince neler olacak? Her zaman dedim, 1. Ahmet çok yanlış seçim olmuş. Yani ben Beren ile ikisini düşünemiyorum/düşünmek istemiyorum.

KVP'ye tebrikler.

9.sırada olan bir diziyi kıskanmak mı :( okuduğum en saçma mesaj :D

benim sistemde vadi ilk onda gözükmüyor,:) bundan sonrada ilk ona kolay kolay girmez sanmam :))
desterenin hayalleri kendi sistemindeki sonuçlar gerçekler KURTLAR VADİSİ

alakası yok dirilişten korkutular ve vadinin en zayıf döneminde perşembeye çökmek istediler ama bilemediler ki vadinin ismi bile zirve için yeter :D 8 sabit reyting mi :D intikam 3 tü en son :D
Hacı Beren Saatin yine az çok 2-3 reyting katkısı oluyordu şimdi artık eskisi gibi popüler değil bitti artık onun popülerliği :D.Twitterda yazdıklarına çok tepki gösteren oluyordu :)

Hacı Beren Saatin yine az çok 2-3 reyting katkısı oluyordu şimdi artık eskisi gibi popüler değil bitti artık onun popülerliği :D.Twitterda yazdıklarına çok tepki gösteren oluyordu :)
o şişirme devirler geride kaldı aga artık beren meren kimse takmıyor :D