3 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 21.4%
  • İffet (Star)

Oy: 3 21.4%
  • Tek Başımıza - Tekrar (Star)

Oy: 1 7.1%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • İstanbul'un Altınları - Tekrar (ATV)

• Hakan Bey (ATV)

Oy: 4 28.6%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Lale Devri (Fox)

• Yıldız Masalı (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Senin de unuttuğun bir şey var Türkiye'de televizyon izleyicisinin en büyük kısmı orta yaş, kadın izleyiciden oluşuyor. Bu kitle Pis Yedili ile hiç örtüşmüyor ve Pis Yedili, Umutsuz Ev Kadınları arasından bu kitlenin çok büyük bir kısmı Umutsuz Ev Kadınları'nı seçer. Pis Yedili, sadece genç kitleye hitap eden bir dizi. Karşısında Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmasa bile reytinglerinde çok büyük yükseliş olmaz.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun iyi bir izleyici kitlesi olduğunu biliyorum ama şu an bu kitleyle en fazla 11-12 reytinge ulaşır kanalı da göz önünde bulundurursak. Geri kalan kısım ise Fatmagül'ün Suçu Ne olmasa başka bir dizi arayışına girer ve diğer rakipleri (Alemin Kıralı, Akasya Durağı) göz önünde bulundurursak büyük çoğunluğu Umutsuz Ev Kadınları'nı tercih eder...

keşke umutsuz ev kadınları perşembeye alınsada görsek kim 1. kim 2. kvp nin potansiyeli yüksek ne olcağı belli olmaz yani şu an çok zor ama 15 reytinge çıkma ihtimali var.geçen sezon mamoş öldüğünde 18 reytinge çıktığı gibi.bu nasıl olur önemli birinin ölmesiyle elif,leyla vs. ama şöyle bişeyde var fatmagülden vadiye izleyici kayabilir.az da olsa.neyse boşver gerçekleşmesi mümkün olmayan bişey üzerinde konuşmanın bi anlamı yok.

Pis Yedili'yi gözünde çok büyütüyor gibisin, ayrıca Umutsuz Ev kadınları'nın da %80 komedi olduğunu hatırlatırım, salı birinciliği kesin olurdu, cumartesi de İffet'i geçeceği kesindi bence, İffet ve Kuzey-Güney çok başarılı diziler değil, hele Kuzey-Güney çok sıkıcı, ilk bölümlerinden sonra çoğu kişi terketti diziyi, ben pazar yayınlansa 10 reytng alamayacağına eminim Kuzey-Güney'in. Yani çarşamba başarılı olabilirdi Ev Kadınları. Aman neyse önemli değil bu, sadece ben senin cumartesi-pazar dizilerini aşağılamana kızıyorum, ayrıca şunu da söyleyeyim, ÖBGZ pazar olsa 15 reytinge düşerdi, çünkü haftasonu tv izleme oranlarının düştüğü aşikar, aynı şey bir hafta sonu dizisinin hafta içi daha başarılı olabileceğini de gösterir.

ben cumartesi-pazar dizilerini aşağılamıyorum.ama hafta içi rekabet çok daha zorlu bunu demek istiyorum.