3 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 21.4%
  • İffet (Star)

Oy: 3 21.4%
  • Tek Başımıza - Tekrar (Star)

Oy: 1 7.1%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • İstanbul'un Altınları - Tekrar (ATV)

• Hakan Bey (ATV)

Oy: 4 28.6%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Lale Devri (Fox)

• Yıldız Masalı (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
keşanlı ali destanının gelmesiyle en çok lale devri düşüşe geçer zaten izleyenlerin büyük bölümü gidişattan memnun değil bende dahil olmak üzere

keşanlı ali destanının 6-7 civarı reyting alacağını düşünüyorum.bence yetenek sizsiniz de iffette düşer ama asıl şoku yahşi cazibe ve lale devri yaşar.özellikle yahşi cazibenin 2 li reytinglere düşeceğini tahmin ediyorum.lale devri de ab de çöker ama totalde 4-5 reyting almaya devam eder.

Zaten bu cumartesi ve pazar dizileri 2. Sinif diziler,hangisini hafta icine koysaniz darmadagin olurlar, zorunlu izliyorum, belki biraz olsun kesanli ali destani bu kaliteyi yukseltir. En azindan oyle umuyorum...

keşanlı ali destanının 6-7 civarı reyting alacağını düşünüyorum.bence yetenek sizsiniz de iffette düşer ama asıl şoku yahşi cazibe ve lale devri yaşar.özellikle yahşi cazibenin 2 li reytinglere düşeceğini tahmin ediyorum.lale devri de ab de çöker ama totalde 4-5 reyting almaya devam eder.

buda olabılır

Zaten bu cumartesi ve pazar dizileri 2. Sinif diziler,hangisini hafta icine koysaniz darmadagin olurlar, zorunlu izliyorum, belki biraz olsun kesanli ali destani bu kaliteyi yukseltir. En azindan oyle umuyorum...

Katılmıyorum. İffet ve Umutsuz Ev Kadınları hafta içinde de tutunabilirler...

iffet hafta içi bi günde de tutabilirde umutsuz ev kadınlarının hafta içinde tutmasına ihtimal vermiyorum.kanal d de olmasa çoktan bitmişti.bakma şimdi aldığı reytinglere.

Bence boyle, zaten reytingleride gitgide dusuyor, hafta ici kemiklesmis projelerin yaninda sanslarini olacagini dusunmuyorum. Tabi farazi konusuyoruz, tezimizi kanitlayabilecegimiz bir durum soz konusu degil :)

Umutsuz Ev Kadınları'nın 10 reytingiyle hafta içi tutunamayacağını düşünmek bence akıl dışıdır,daha az izlenen İffet'in hafta içi şansının daha çok olduğunu söylemeniz de oldukça tuhaf !

Acun arayi her iki grubtada acarak zirvede yer almis.

Iffet bu hafta düsüse gecmis bence düsüs devam edecektir.

Lale Devri Fox tv ye göre iyi reyting almaya devam ediyor.

Sefkat Tepe STV ortalamasinin cok üstünde reyting alarak bence cok basarili.

Bizim Yenge ve Yahsi Cazibe de cok az bir yükselis var ama önümüzdeki hafta kesanli ali gelince ikiside dibe vuracaktir.

Hakan Bey bence Atv ye yetecek Reytingi aliyor.

Umutsuz Ev Kadınları'nın 10 reytingiyle hafta içi tutunamayacağını düşünmek bence akıl dışıdır,daha az izlenen İffet'in hafta içi şansının daha çok olduğunu söylemeniz de oldukça tuhaf !

peki hafta içi hangi günde umutsuz ev kadınları 9 reyting alabilir.

Bence SBT ve AGB nin arasinda büyük bir fark var cünkü SBT ye göre Iffet zirveyi kil payi kacirmis ve Yetenek Sizsiniz AGB de 10 Reyting aliyorken SBT de 8 Reytingde kalmis.

Hakan Bey de SBT ye göre 2 Reyting ile 19. Sirada.

peki hafta içi hangi günde umutsuz ev kadınları 9 reyting alabilir.

Şimdi başka bir gün olması için Kanal D'nin o gününün boş olması lazım. Biz Kanal D'nin her günü boşmuş gibi düşünürsek pazartesi zirvede olacağı kesin, salı 8-9 reyting rahatlıkla alır, çarşamba 6-7 reyting alabilir, perşembe de aynı olur, cuma biraz zorlanabilir, cumartesi 10 reytingi görme şansı var, pazar ortada zaten. Tabi bu sıralamayı yapmak için ÖBGZ, Fatmagül gibi tüm Kanal D dizilerini yok saydık, yok saymazsak sıralamak imkansız olurdu.

Şimdi başka bir gün olması için Kanal D'nin o gününün boş olması lazım. Biz Kanal D'nin her günü boşmuş gibi düşünürsek pazartesi zirvede olacağı kesin, salı 8-9 reyting rahatlıkla alır, çarşamba 6-7 reyting alabilir, perşembe de aynı olur, cuma biraz zorlanabilir, cumartesi 10 reytingi görme şansı var, pazar ortada zaten. Tabi bu sıralamayı yapmak için ÖBGZ, Fatmagül gibi tüm Kanal D dizilerini yok saydık, yok saymazsak sıralamak imkansız olurdu.

cumartesi karşısında yeteneksizsiniz,iffet,lale devri,şefkat tepe,yahşi cazibe gibi rakipler varken değil 10 6 reytingi geçemez.pazartesi olsa belki 1.olabilir onuda rakipsizliğine bağlıyorum salı 8-9 reyting alamaz.pis yedili gibi bi komedi dizisi varken çarşamba bence dağılırdı.3-4 reyting belki.perşembe olsa karşısında vadi olacak işi çok çok zor olurdu.cuma biraz zorlanmayı bırak ezilirdi rakipleri karşısında.yani pazartesi olabilirdi belki o da dediğim gibi karşısında çok güçlü bir rakip olmamasıyla alakalı.

Umutsuz Ev Kadınları, Kanal D'de başka bir gün yayınlansaydı da 1-2 gün haricinde gayet başarılı olurdu.

Pazartesi iki grupta da zirvede yer alırdı rahat bir şekilde.
Salı günü de rahat bir şekilde zirvede yer alırdı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yerine koyduğumuzu varsaydığımız için Salı günü karşısında sadece Pis Yedili kalıyor. Onu da rahat bir biçimde geçerdi.
Çarşamba günü zor bir gün. Muhteşem Yüzyıl karşısına çıkmak her dizi için zor bir iş. Reytingleri epey düşerdi ama yine de ilk 10'da kalırdı ve Çocuklar Duymasın civarı reyting alırdı.
Perşembe gününde zirvede yer alırdı büyük ihtimal. Belki totalde Vadi zorlardı.
Cuma günü de oldukça zor bir gün. Çarşamba için söylediklerim geçerli.
Cumartesi zirvede yer alamazdı ama zirveden de uzak kalmazdı. 6 civarı reyting alırdı bence.

Ama tabii tüm bu varsayımlar son derece saçma. Gerçek olan şu ki bu dizi Pazar günleri yayılanıyor ve çok da iyi reytingler alıyor. Bize de tebrik etmek düşer :)

Umutsuz Ev Kadınları, Kanal D'de başka bir gün yayınlansaydı da 1-2 gün haricinde gayet başarılı olurdu.

Pazartesi iki grupta da zirvede yer alırdı rahat bir şekilde.
Salı günü de rahat bir şekilde zirvede yer alırdı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yerine koyduğumuzu varsaydığımız için Salı günü karşısında sadece Pis Yedili kalıyor. Onu da rahat bir biçimde geçerdi.
Çarşamba günü zor bir gün. Muhteşem Yüzyıl karşısına çıkmak her dizi için zor bir iş. Reytingleri epey düşerdi ama yine de ilk 10'da kalırdı ve Çocuklar Duymasın civarı reyting alırdı.
Perşembe gününde zirvede yer alırdı büyük ihtimal. Belki totalde Vadi zorlardı.
Cuma günü de oldukça zor bir gün. Çarşamba için söylediklerim geçerli.
Cumartesi zirvede yer alamazdı ama zirveden de uzak kalmazdı. 6 civarı reyting alırdı bence.

Ama tabii tüm bu varsayımlar son derece saçma. Gerçek olan şu ki bu dizi Pazar günleri yayılanıyor ve çok da iyi reytingler alıyor. Bize de tebrik etmek düşer :)

salı ve perşembe yorumlarına katılmıyorum.salı günü bence rahat bi şekilde zirvede yer alamazdı.çünkü pis yedilide komedi tarzında ve karşılaştırdığımızda daha ağır basıyor.pis yedilinin karşısında öbgzk nin yer aldığını unutmayalım.ona rağmen reytingleri ortada.hele perşembe yorumuna gülüyorum :D sen vadiyi çok küçümsüyosun tnt de de olsa umutsuz ev kadınları gibi bi diziye özelliklede totalde geçileceğine ihtimal vermiyorum.vadinin karşısında her ne kadar reytingine inanmasamda 17-18 reytinglik bi fatmagül var.

salı ve perşembe yorumlarına katılmıyorum.salı günü bence rahat bi şekilde zirvede yer alamazdı.çünkü pis yedilide komedi tarzında ve karşılaştırdığımızda daha ağır basıyor.pis yedilinin karşısında öbgzk nin yer aldığını unutmayalım.ona rağmen reytingleri ortada.hele perşembe yorumuna gülüyorum :D sen vadiyi çok küçümsüyosun tnt de de olsa umutsuz ev kadınları gibi bi diziye özelliklede totalde geçileceğine ihtimal vermiyorum.vadinin karşısında her ne kadar reytingine inanmasamda 17-18 reytinglik bi fatmagül var.

bu yorum mantıklı oyle bır gecer zamankı ornegı dogru

Senin de unuttuğun bir şey var Türkiye'de televizyon izleyicisinin en büyük kısmı orta yaş, kadın izleyiciden oluşuyor. Bu kitle Pis Yedili ile hiç örtüşmüyor ve Pis Yedili, Umutsuz Ev Kadınları arasından bu kitlenin çok büyük bir kısmı Umutsuz Ev Kadınları'nı seçer. Pis Yedili, sadece genç kitleye hitap eden bir dizi. Karşısında Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmasa bile reytinglerinde çok büyük yükseliş olmaz.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun iyi bir izleyici kitlesi olduğunu biliyorum ama şu an bu kitleyle en fazla 11-12 reytinge ulaşır kanalı da göz önünde bulundurursak. Geri kalan kısım ise Fatmagül'ün Suçu Ne olmasa başka bir dizi arayışına girer ve diğer rakipleri (Alemin Kıralı, Akasya Durağı) göz önünde bulundurursak büyük çoğunluğu Umutsuz Ev Kadınları'nı tercih eder...

Pis Yedili'yi gözünde çok büyütüyor gibisin, ayrıca Umutsuz Ev kadınları'nın da %80 komedi olduğunu hatırlatırım, salı birinciliği kesin olurdu, cumartesi de İffet'i geçeceği kesindi bence, İffet ve Kuzey-Güney çok başarılı diziler değil, hele Kuzey-Güney çok sıkıcı, ilk bölümlerinden sonra çoğu kişi terketti diziyi, ben pazar yayınlansa 10 reytng alamayacağına eminim Kuzey-Güney'in. Yani çarşamba başarılı olabilirdi Ev Kadınları. Aman neyse önemli değil bu, sadece ben senin cumartesi-pazar dizilerini aşağılamana kızıyorum, ayrıca şunu da söyleyeyim, ÖBGZ pazar olsa 15 reytinge düşerdi, çünkü haftasonu tv izleme oranlarının düştüğü aşikar, aynı şey bir hafta sonu dizisinin hafta içi daha başarılı olabileceğini de gösterir.