keşanlı ali destanının 6-7 civarı reyting alacağını düşünüyorum.bence yetenek sizsiniz de iffette düşer ama asıl şoku yahşi cazibe ve lale devri yaşar.özellikle yahşi cazibenin 2 li reytinglere düşeceğini tahmin ediyorum.lale devri de ab de çöker ama totalde 4-5 reyting almaya devam eder.
Zaten bu cumartesi ve pazar dizileri 2. Sinif diziler,hangisini hafta icine koysaniz darmadagin olurlar, zorunlu izliyorum, belki biraz olsun kesanli ali destani bu kaliteyi yukseltir. En azindan oyle umuyorum...
Katılmıyorum. İffet ve Umutsuz Ev Kadınları hafta içinde de tutunabilirler...
Katılmıyorum. İffet ve Umutsuz Ev Kadınları hafta içinde de tutunabilirler...
Umutsuz Ev Kadınları'nın 10 reytingiyle hafta içi tutunamayacağını düşünmek bence akıl dışıdır,daha az izlenen İffet'in hafta içi şansının daha çok olduğunu söylemeniz de oldukça tuhaf !
peki hafta içi hangi günde umutsuz ev kadınları 9 reyting alabilir.
Şimdi başka bir gün olması için Kanal D'nin o gününün boş olması lazım. Biz Kanal D'nin her günü boşmuş gibi düşünürsek pazartesi zirvede olacağı kesin, salı 8-9 reyting rahatlıkla alır, çarşamba 6-7 reyting alabilir, perşembe de aynı olur, cuma biraz zorlanabilir, cumartesi 10 reytingi görme şansı var, pazar ortada zaten. Tabi bu sıralamayı yapmak için ÖBGZ, Fatmagül gibi tüm Kanal D dizilerini yok saydık, yok saymazsak sıralamak imkansız olurdu.
Umutsuz Ev Kadınları, Kanal D'de başka bir gün yayınlansaydı da 1-2 gün haricinde gayet başarılı olurdu.
Pazartesi iki grupta da zirvede yer alırdı rahat bir şekilde.
Salı günü de rahat bir şekilde zirvede yer alırdı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yerine koyduğumuzu varsaydığımız için Salı günü karşısında sadece Pis Yedili kalıyor. Onu da rahat bir biçimde geçerdi.
Çarşamba günü zor bir gün. Muhteşem Yüzyıl karşısına çıkmak her dizi için zor bir iş. Reytingleri epey düşerdi ama yine de ilk 10'da kalırdı ve Çocuklar Duymasın civarı reyting alırdı.
Perşembe gününde zirvede yer alırdı büyük ihtimal. Belki totalde Vadi zorlardı.
Cuma günü de oldukça zor bir gün. Çarşamba için söylediklerim geçerli.
Cumartesi zirvede yer alamazdı ama zirveden de uzak kalmazdı. 6 civarı reyting alırdı bence.
Ama tabii tüm bu varsayımlar son derece saçma. Gerçek olan şu ki bu dizi Pazar günleri yayılanıyor ve çok da iyi reytingler alıyor. Bize de tebrik etmek düşer
salı ve perşembe yorumlarına katılmıyorum.salı günü bence rahat bi şekilde zirvede yer alamazdı.çünkü pis yedilide komedi tarzında ve karşılaştırdığımızda daha ağır basıyor.pis yedilinin karşısında öbgzk nin yer aldığını unutmayalım.ona rağmen reytingleri ortada.hele perşembe yorumuna gülüyorum sen vadiyi çok küçümsüyosun tnt de de olsa umutsuz ev kadınları gibi bi diziye özelliklede totalde geçileceğine ihtimal vermiyorum.vadinin karşısında her ne kadar reytingine inanmasamda 17-18 reytinglik bi fatmagül var.
salı ve perşembe yorumlarına katılmıyorum.salı günü bence rahat bi şekilde zirvede yer alamazdı.çünkü pis yedilide komedi tarzında ve karşılaştırdığımızda daha ağır basıyor.pis yedilinin karşısında öbgzk nin yer aldığını unutmayalım.ona rağmen reytingleri ortada.hele perşembe yorumuna gülüyorum sen vadiyi çok küçümsüyosun tnt de de olsa umutsuz ev kadınları gibi bi diziye özelliklede totalde geçileceğine ihtimal vermiyorum.vadinin karşısında her ne kadar reytingine inanmasamda 17-18 reytinglik bi fatmagül var.