aga nickini niye değiştirdin ya kreys süperdi aga beni dinlersen hemen dön kreys e mahoni ne demek
bu daha sekil
aga nickini niye değiştirdin ya kreys süperdi aga beni dinlersen hemen dön kreys e mahoni ne demek
aga yapma ya kreys on numaraydı forumda en beğendiğim nicklerdendi mahoni çok kötübu daha sekil
Tamam da takas sence Beni Affeti gecemez mi?ya dalga mı geçiyon ekranda adam akıllı bişey olsa o program 2 reytingi geçemez gerçekçi ol biraz yaz boşluğundan yararlanıyo ve yaratıcık hiç yok 1-2 haftaya yapacak bişey kalmaz saçmalarlar zaten kışın biter
Yahu sona dogru yaz oldugu icin Arka Sokaklar dustu, gercekci ol kreysarka sokaklarmi beni affeti gecio gormesek yutturican beni affetle yarisamaz
aga yapma ya kreys on numaraydı forumda en beğendiğim nicklerdendi mahoni çok kötü
aga yapma ya kreys on numaraydı forumda en beğendiğim nicklerdendi mahoni çok kötü
aga kreyse geri dönme hakkın var bence iş işten geçmeden dön bak alemto da haçlı yapmıştı vazgeçti sen de öyle yapıyon kreyse dön sen kreys nickiyle özdeşleştin mahoni nedir aga bak güzel kardeşini dinle kreyse dön.hakkimi oldurdum demi
- - - Ekleme - - -
hakkimi oldurdum demi
aga bu nicki seviom alisinca sende sevicen
aga kreyse geri dönme hakkın var bence iş işten geçmeden dön bak alemto da haçlı yapmıştı vazgeçti sen de öyle yapıyon kreyse dön sen kreys nickiyle özdeşleştin mahoni nedir aga bak güzel kardeşini dinle kreyse dön.
sen bilirsin aga ama kreys e dönsen daha iyi olurböle daha iyi zaten herkez kreys diyor sende kreys de aga fark etmez bu nick sadece şekil tasarımlar için.