3 Ağustos 2012 Cuma Reyting Sonuçları

ılk defa gecmıs nese acun gelınce gorucez ;😉))))
Yahu çok şaşırıyorum biliyormusun. Star haftanın 7 günü totalde birinci olsaydı onu taktir etmezmiydin? Senin için sadece Star var. Ama ben gerektiğinde bütün kanalları övüyorum

Yahu çok şaşırıyorum biliyormusun. Star haftanın 7 günü totalde birinci olsaydı onu taktir etmezmiydin? Senin için sadece Star var. Ama ben gerektiğinde bütün kanalları övüyorum

eylul az kaldı kanal d fanatıklıgını bırak bende star fanatıklıgı yapmıcam 😛

eylul az kaldı kanal d fanatıklıgını bırak bende star fanatıklıgı yapmıcam 😛
Ben Kanal D`yi seviyorum fanatiği değilim. Kanal D`nin 2 dizisini izliyorum. Sen Stardayken severek izlediğim Bir Çocuk Sevdimi transfer olurken yüzüne bakmıyorsun. Çok merak ediyor İffet başka kanalda Cumartesi oynasaydı Starı mı izlerdin yoksa İffeti mi? Cevap belli: Starı. Ama ben hangi kanal iyiyse onu över onu izlerim. Siyah ekran seyretmem senin anlayacağın

Ben Kanal D`yi seviyorum fanatiği değilim. Kanal D`nin 2 dizisini izliyorum. Sen Stardayken severek izlediğim Bir Çocuk Sevdimi transfer olurken yüzüne bakmıyorsun. Çok merak ediyor İffet başka kanalda Cumartesi oynasaydı Starı mı izlerdin yoksa İffeti mi? Cevap belli: Starı. Ama ben hangi kanal iyiyse onu över onu izlerim. Siyah ekran seyretmem senin anlayacağın

ben sıyah ekran mı ızlıommobılde telefon ısındı zamanımı harcıczk egılım sen hakkımda ne dusunursen dusun benım ve baskasının senın kanald ovmen bıttıgı surece bızde tarafsız yaklasabılecez ...

2 yarışma da iyi gitmiş ama benzemez kimse sana kışın tutabilecek bi yarışma değil bence.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] BEN BİLMEM EŞİM BİLİR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:58:54[/TD]
[TD]21:52:45[/TD]
[TD]01:31:21[/TD]
[TD]6,50[/TD]
[TD]23,97[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD] BENZEMEZ KİMSE SANA - PERFORMANS[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:54:39[/TD]
[TD]22:53:12[/TD]
[TD]00:50:32[/TD]
[TD]4,43[/TD]
[TD]17,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 yarışma da iyi gitmiş ama benzemez kimse sana kışın tutabilecek bi yarışma değil bence.

[TD]1[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]6,50[/TD]
[TD]23,97[/TD]
[/TR]
[TD]2[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]4,43[/TD]
[TD]17,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kısın acun var :d

Benzemez Kimse Sana'yı izledim

- - - Ekleme - - -

[TD]1[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]6,50[/TD]
[TD]23,97[/TD]
[/TR]
[TD]2[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]4,43[/TD]
[TD]17,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

3 hafta sonra bitiyor zaten program :D

Bayan voleybol maçı abde 3 reytingi geçmiş ama ben 4 civarı bekliyodum maç totalde 2 reytingi geçmiş

Ben bilmem eşim bilir hafta içi saat 17:00 Arka Sokaklar yerine verilsin.Hem reytingi iyi gider hemde şu kaç kere döndüğünü sayamadiğim dizi adi altinda geçen video yığınıda kalkar.1 taşla 2 kuş Kanal D

beni affet olucak karsısında :)
Yahu kreys karşısında bu kadar guclu PTdizilerini bile ezip geciyor, Beni Affetle mi yarisacak. Arka Sokaklarin tekrari bile Beni Affetten daha yuksek oran aliyordu. Beni Affeti koy PT'ye bak ne oluyor. Ben Bilmem Esim Biliri onla kiyaslama kaybedersin. PT dizilerine kok sokturuyor bu program

Yahu kreys karşısında bu kadar guclu PTdizilerini bile ezip geciyor, Beni Affetle mi yarisacak. Arka Sokaklarin tekrari bile Beni Affetten daha yuksek oran aliyordu. Beni Affeti koy PT'ye bak ne oluyor. Ben Bilmem Esim Biliri onla kiyaslama kaybedersin. PT dizilerine kok sokturuyor bu program

arka sokaklarmi beni affeti gecio gormesek yutturican beni affetle yarisamaz

ya dalga mı geçiyon ekranda adam akıllı bişey olsa o program 2 reytingi geçemez gerçekçi ol biraz yaz boşluğundan yararlanıyo ve yaratıcık hiç yok 1-2 haftaya yapacak bişey kalmaz saçmalarlar zaten kışın biter