Bbeb yine nefis gitmiş
hıc ızlemedım ızlemeyıde dusunmuyorum kıs sezonu dusus yasayacaktır
bende izlemedim ben izlemeyi düşürmüyorum ama iyi oranlar alıyo
Tama kresy ben fanatiklik yapiyorsam sen ne yapiyorsun. Starda siyah ekran olsa bile izliyorsu. Ben Kanal D'nin 2 dizisini izliorum sadece. Başarısı taktiri haketmiyormu sence? Açıkcası Totalde fark zaten buyuk AB'de de az degil. 1 reytingden fazla dusmus Benzemez Kimse Sana. Gelecek hafta ne olur bilemeyiz. Ama Kanal D haftanin 7 gunu Totalde zirvede. Yavas yavas AB'yi de aliyohaftaya benzemez kımse sana acar farkı revan yıne fanatıklık yapmıs farkında olmadan gorende 5 reytıng fark attı zanneder.
Tama kresy ben fanatiklik yapiyorsam sen ne yapiyorsun. Starda siyah ekran olsa bile izliyorsu. Ben Kanal D'nin 2 dizisini izliorum sadece. Başarısı taktiri haketmiyormu sence? Açıkcası Totalde fark zaten buyuk AB'de de az degil. 1 reytingden fazla dusmus Benzemez Kimse Sana. Gelecek hafta ne olur bilemeyiz. Ama Kanal D haftanin 7 gunu Totalde zirvede. Yavas yavas AB'yi de aliyo
Nasıl konuşmuşum? Hangi lafım abartılı yaz. Kanal D Cuma günü AB`yi ele geçirdi yazmışım. Yanlış mı? Kızmışsın galiba zirve gitti diye. Dikkat ettiysen BKS`yı övdüm sadece düşmüş dedim. Bu kadar sinirlenme0.35 fark var sen oyle san.. ole bı konusmussunkı 5 reytıng var nese ben kreys degılım alıssan ıyı olur
Nasıl konuşmuşum? Hangi lafım abartılı yaz. Kanal D Cuma günü AB`yi ele geçirdi yazmışım. Yanlış mı? Kızmışsın galiba zirve gitti diye. Dikkat ettiysen BKS`yı övdüm sadece düşmüş dedim. Bu kadar sinirlenme
Hangi lafımda 5 reyting fark atmış demişim göstersene. Kanal D ile Starı şu an yarıştırma. Eylülde yarışırlar. Gerçek şu ki Star şu an Kanal D ile yarışacak güçte değil. Hatta hiç bir kanal o güçte değil. Eylülde yarışacak güçü kazanır ama5 retıng fark atmıs gıbı konusmussn haftaya bks geçer ayrıca star ab daha cok reytıng toplamıs nese acun gelıo cumaları artık starın hem total hem ab de
Hangi lafımda 5 reyting fark atmış demişim göstersene. Kanal D ile Starı şu an yarıştırma. Eylülde yarışırlar. Gerçek şu ki Star şu an Kanal D ile yarışacak güçte değil. Hatta hiç bir kanal o güçte değil. Eylülde yarışacak güçü kazanır ama