kpa başlayana kadar atv günlerinde ki film boşluğu söylentileri asıl senin canını sıkabilirkpa doldurur o boşluğu doksanlar 3.5 aliyidi kara para aşk 3.82 aldı mı boşluk doldu demektir neboş var zaten kesin alır
kpa başlayana kadar atv günlerinde ki film boşluğu söylentileri asıl senin canını sıkabilirkpa doldurur o boşluğu doksanlar 3.5 aliyidi kara para aşk 3.82 aldı mı boşluk doldu demektir neboş var zaten kesin alır
filme bağlı recep ivedik gelirse 3.5 alan doksanların 2 katını alırkpa başlayana kadar atv günlerinde ki film boşluğu söylentileri asıl senin canını sıkabilir
Yüzünde ufakta olsa sırıtma? 😱0.32 boşluğu dolduğu an susucam
inan hiç gülmedim, gülseydim az biraz bu kadar şiddetli eleştirmezdim.
Allah zeerrin e gülmeyenlere yazın bikini denediğinde hayal kırıklığı yaşayan kadın psikolojisi versin kalçaları değirmen taşı gibi olsun sevdiği kişi de small beden kilodun bıraktığı iz gibi geçeic bir iz bıraksın (amin) @EveNYüzünde ufakta olsa sırıtma? 😱
Allah zeerrin e gülmeyenlere yazın bikini denediğinde hayal kırıklığı yaşayan kadın psikolojisi versin kalçaları değirmen taşı gibi olsun sevdiği kişi de small beden kilodun bıraktığı iz gibi geçeic bir iz bıraksın (amin) @EveN
bak o zaman çarşdan dolusu olmaz.filme bağlı recep ivedik gelirse 3.5 alan doksanların 2 katını alır
zerrinin başarılı oyunculuğu da bir yere kadar, konsept vasat olunca zerrine de hak veriyorum.Allah zeerrin e gülmeyenlere yazın bikini denediğinde hayal kırıklığı yaşayan kadın psikolojisi versin kalçaları değirmen taşı gibi olsun sevdiği kişi de small beden kilodun bıraktığı iz gibi geçeic bir iz bıraksın (amin) @EveN
çarş'nın boş slogan lafları hazırlanöaya başlandı şimdidenVışşşş bu lafları @yakup09'a mı diyorsun yani.
@xemrexxx Yakup'un diline düştün.bak o zaman çarşdan dolusu olmaz.
zerrinin başarılı oyunculuğu da bir yere kadar, konsept vasat olunca zerrine de hak veriyorum.
çarş'nın boş slogan lafları hazırlanöaya başlandı şimdiden
vız gelir tırıs gider biz ki şehzade mustafayı yok etmiş hürrem sultanın öğrencileriyiz@xemrexxx Yakup'un diline düştün.
Vışşşş.vız gelir tırıs gider biz ki şehzade mustafayı yok etmiş hürrem sultanın öğrencileriyiz