kpa başlayana kadar atv günlerinde ki film boşluğu söylentileri asıl senin canını sıkabilirkpa doldurur o boşluğudoksanlar 3.5 aliyidi kara para aşk 3.82 aldı mı boşluk doldu demektir neboş var zaten kesin alır
![]()
kpa başlayana kadar atv günlerinde ki film boşluğu söylentileri asıl senin canını sıkabilirkpa doldurur o boşluğudoksanlar 3.5 aliyidi kara para aşk 3.82 aldı mı boşluk doldu demektir neboş var zaten kesin alır
![]()
filme bağlı recep ivedik gelirse 3.5 alan doksanların 2 katını alırkpa başlayana kadar atv günlerinde ki film boşluğu söylentileri asıl senin canını sıkabilir![]()
Yüzünde ufakta olsa sırıtma? 😱0.32 boşluğu dolduğu an susucam
inan hiç gülmedim, gülseydim az biraz bu kadar şiddetli eleştirmezdim.![]()
Allah zeerrin e gülmeyenlere yazın bikini denediğinde hayal kırıklığı yaşayan kadın psikolojisi versinYüzünde ufakta olsa sırıtma? 😱
Allah zeerrin e gülmeyenlere yazın bikini denediğinde hayal kırıklığı yaşayan kadın psikolojisi versinkalçaları değirmen taşı gibi olsun
sevdiği kişi de small beden kilodun bıraktığı iz gibi geçeic bir iz bıraksın
(amin) @EveN
bak o zaman çarşdan dolusu olmaz.filme bağlı recep ivedik gelirse 3.5 alan doksanların 2 katını alır![]()
zerrinin başarılı oyunculuğu da bir yere kadar, konsept vasat olunca zerrine de hak veriyorum.Allah zeerrin e gülmeyenlere yazın bikini denediğinde hayal kırıklığı yaşayan kadın psikolojisi versinkalçaları değirmen taşı gibi olsun
sevdiği kişi de small beden kilodun bıraktığı iz gibi geçeic bir iz bıraksın
(amin) @EveN
çarş'nın boş slogan lafları hazırlanöaya başlandı şimdidenVışşşş bu lafları @yakup09'a mı diyorsun yani.![]()
@xemrexxx Yakup'un diline düştün.bak o zaman çarşdan dolusu olmaz.
zerrinin başarılı oyunculuğu da bir yere kadar, konsept vasat olunca zerrine de hak veriyorum.
çarş'nın boş slogan lafları hazırlanöaya başlandı şimdiden![]()
vız gelir tırıs gider biz ki şehzade mustafayı yok etmiş hürrem sultanın öğrencileriyiz@xemrexxx Yakup'un diline düştün.![]()
Vışşşş.vız gelir tırıs gider biz ki şehzade mustafayı yok etmiş hürrem sultanın öğrencileriyiz![]()