Galiba haklısın.işte halkın yapım şirketi adamlar
Karadayi her zaman ki gibi yerlerde sürünmüs. Haliyle Agir Total dizisi baska ne yapar. Uyku dizisi gibi.
Yada dur ya. Yoksa ortalamasi AB mi yüksekti? Heyecan var miydi ya hic izlemeden yorum da yaptim simdi tüh. Yok ya ben öylesine bir yazayim bakalim Karadayicilar ne tepki verecek dimi @Forumdash @sürgünüm @destere @ABAY_06 @ozgur2113 Agir total olarak anliklar ucamiyor dimi ama 3 anlik alinca uculuyor. Bos bir gün iste 3 alinca ucuyorsun 11 alinca yerlerdesin ne yapacan
Ben hiçbirisine cvp vermiyorum alıştık artık.Karadayi her zaman ki gibi yerlerde sürünmüs. Haliyle Agir Total dizisi baska ne yapar. Uyku dizisi gibi.
Yada dur ya. Yoksa ortalamasi AB mi yüksekti? Heyecan var miydi ya hic izlemeden yorum da yaptim simdi tüh. Yok ya ben öylesine bir yazayim bakalim Karadayicilar ne tepki verecek dimi @Forumdash @sürgünüm @destere @ABAY_06 @ozgur2113 Agir total olarak anliklar ucamiyor dimi ama 3 anlik alinca uculuyor. Bos bir gün iste 3 alinca ucuyorsun 11 alinca yerlerdesin ne yapacan
fişşhhhhh desdesderonik gönderme 😱Karadayi her zaman ki gibi yerlerde sürünmüs. Haliyle Agir Total dizisi baska ne yapar. Uyku dizisi gibi.
Ben beğendim diziyiCemal ne be en iyisi Nik o da olmamış bence. Beğendin mi diziyi @KayıpSehir
Değişiklik olmuş galiba?Asayiş Berkkemal listede.Bu dizide emeği geçen herkese selam.
Karadayı hiç güzel değil.Yine izlerken baydı@Yakamoz-Asi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?