Ne alakası var? Filmin aynısını yapmış Erler Film zaten ikisinin de yapımcısı. Ayrıca diziyi beğendim ama çakma.Her sevda bir veda fena vurmuş atacanı
Beyaza 2 haftadır torpil geçtiğimi unuttun heralde
Ne alakası var? Filmin aynısını yapmış Erler Film zaten ikisinin de yapımcısı. Ayrıca diziyi beğendim ama çakma.Her sevda bir veda fena vurmuş atacanı
Beyaza 2 haftadır torpil geçtiğimi unuttun heralde
Babam küfür ederek Pazartesileri de izleyecek dizi yok dedi @yakup09.
adam haklı panpa bomboş ekranNiye o kadar sinirlendiki.
kesin konulu belgesel izlemek istiyordur ortam müsait değildiir )
Babam zaten yapısı gereği sinirlidir yoğun da bir iş temposu var. Akşam da izleyecek bir şey bulamayınca köpürdü herhalde.Niye o kadar sinirlendiki.
Bir günde dizi izlemesin. .ss
Hoş geldin. Form çok iyi sıkılmazsın 😉😉SLM BEN YENİRİM..ADIM UĞUR...ASLINDA UZUN ZAMANDIR BURAYI TAKİP EDİYORUM
Abov. Yatsın uyusun. .ssBabam zaten yapısı gereği sinirlidir yoğun da bir iş temposu var. Akşam da izleyecek bir şey bulamayınca köpürdü herhalde.
erler film farkı öteki yeni diziler tek tekrarrda kayboliyi halkın yapım şirketiBir günde dizi izlemesin. .ss
Şimdi Salı 00.00 , Perşembe 10.00 Cumartesi 23.15 Pazartesi 22.30 birkaç kez daha verdi diye gördüm yani toplam 5 veya 6 kere. .ss
Zaten Erler Film'in dizileri niyeyse tekrarları hep izleniyor. Bkz : Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Çiçek Taksi, Arka Sokaklar şimdi de Küçük Ağa. Döndür döndür yayınla. Nasıl başarıyorlar acaba.erler film farkı öteki yeni diziler tek tekrarrda kayboliyi halkın yapım şirketi
işte halkın yapım şirketi adamlarZaten Erler Film'in dizileri niyeyse tekrarları hep izleniyor. Bkz : Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Çiçek Taksi, Arka Sokaklar şimdi de Küçük Ağa. Döndür döndür yayınla. Nasıl başarıyorlar acaba.
Ayrıca filmleride defalarca yayınlanıyor onlar da iyi gidiyor her sefer de. 😱